Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Δείτε τι είπε ο Πάνος Καμμένος στον Αιμίλιο Λιάτσο για τις καταγγελίες του Παύλου Χαϊκάλη περι χρηματισμού (Βίντεο)

Παρακολουθήστε τι είπε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου “Kontra 24” στο Kontra Channel, για τις καταγγελίες του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ., Παύλου Χαϊκάλη, περί χρηματισμού του προκειμένου να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας. 


3.000.000 ευρώ η ταρίφα για κάθε αποστάτη

Τα ντοκουμέντα– φωτιά που τεκμηριώνουν με απόλυτο τρόπο τη μαύρη επιχείρηση των ξένων τοκογλύφων και της ντόπιας διαπλοκής για την εξαγορά βουλευτών παρουσιάζει σήμερα η kontranews.

Τα ηχητικά ντοκουμέντα από το CD που βρίσκεται ήδη στα χέρια της Δικαιοσύνης και της Βουλής αποκαλύπτουν τη μαφιόζικη επιχείρηση αυτών που έχουν αναλάβει να υλοποιήσουν το σχέδιο αποστασίας για να συνεχίσει η τρόικα να λεηλατεί το λαό και τη χώρα.

Οι διάλογοι είναι χαρακτηριστικοί και δείχνουν τον πακτωλό μαύρου χρήματος που διαθέτουν οι άνθρωποι που πλησιάζουν βουλευτές επιχειρώντας να τους εντάξουν στην ομάδα των αποστατών. ...
«Τρία εκατομμύρια ευρώ τώρα στα πόδια σου» υπόσχεται ο άνθρωπος των βρόμικων πολιτικών και επιχειρηματικών συστημάτων προκειμένου να δελεάσει τον Παύλο Χαϊκάλη.

Άριστος γνώστης των τραπεζικών συστημάτων και της λειτουργίας των μαύρων πολιτικών ταμείων ο Γ. Αποστολόπουλος αναλαμβάνει ακόμα και το ξέπλυμα του τεράστιου ποσού που προσφέρει για την εξαγορά του Παύλου Χαϊκάλη.

Δεσμεύτηκε ακόμα και την αγορά πλακών χρυσού που παρέχουν ασφάλεια σε περίπτωση κατά την οποία ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είχε πρόβλημα με τα μετρητά!

Άλλωστε έχει αναλάβει ειδικές αποστολές για τα συστήματα των δύο κομμάτων Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ, καθώς υπήρξε βασικός τροφοδότης τους στα μαύρα ταμεία.

Με την άνεση που απέκτησε, όταν δούλευε σε κορυφαίους παράγοντες της διαπλοκής και των προμηθειών διαπραγματεύεται την αποστασία βουλευτών, λες και πρόκειται για εμπορική συναλλαγή!

Γνωρίζει πολύ καλά ότι το χρήμα συνήθως φέρει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.

Η υπερβολική αυτοπεποίθηση του Γ. Αποστολόπουλου, τίναξε στον αέρα την επιχείρηση αποστασίας. Γιατί έπεσε πάνω στον… «τρελό» Παύλο Χαϊκάλη που δεν εξαγοράζεται, δεν εκβιάζεται και προπαντός δεν χειραγωγείται.

Αυτό δεν σημαίνει ότι η μαύρη ορχήστρα που οργάνωσε το σχέδιο αποστασίας δεν έχει βρει πρόθυμους βουλευτές, οι οποίοι πουλήθηκαν ή θα μπορούσαν να πουληθούν για να εισπράξουν το μαύρο πακέτο που διακινούσαν οι ειδικοί απεσταλμένοι της διαπλοκής. Ήδη δύο από τους ανεξάρτητους βουλευτές κ.κ. Βουδούρης και Παραστρατίδης καταγγέλλουν τέσσερις συναδέλφους τους για εμπλοκή στο σύστημα της συναλλαγής!..

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και παραπέμπουν στη μαύρη εποχή του ΄65, ενώ η Δικαιοσύνη ως συνήθως ασχολείται περισσότερο με τον τύπο και λιγότερο με την ουσία.

Αντί να διατάξει την άμεση σύλληψη του Γιώργου Αποστολόπουλου ασχολείται με το υλικό που έχει στα χέρια της και μπορεί να αξιοποιηθεί, γιατί κάποιοι ισχυρίζονται ότι είναι προϊόν παράνομων υποκλοπών.

Προφανώς αγνοούν και το νόμο που ψηφίστηκε πρόσφατα και ο οποίος επιτρέπει την αξιολόγηση και τη χρησιμοποίηση των συνομιλιών από παράνομες υποκλοπές όταν πρόκειται για δωροδοκία δημόσιων λειτουργών.

Εδώ δεν έχουμε μόνο το κακούργημα της δωροδοκίας αλλά και το έγκλημα της συνωμοσίας κατά του πολιτεύματος μέσω της εξαγοράς και χειραγώγησης εκλεγμένων εκπροσώπων του ελληνικού λαού.
Αδίκημα που τιμωρείται με πολυετείς ποινές κάθειρξης ακόμα και στις περιπτώσεις που η κατηγορία αφορά μόνο την απόπειρα εξαγοράς.

Η kontranews έγκαιρα είχε προειδοποιήσει για τα σχέδια που απεργάζονταν οι ξένοι τοκογλύφοι και οι ντόπιοι νταβατζήδες του συστήματος.

Οι καταιγιστικές αποκαλύψεις μας δικαιώνουν για μια ακόμα φορά.


Οι διάλογοι

Ο Αποστολόπουλος ευθέως, αναφέρεται σε ποσό 600-700 χιλιάδων ευρώ τονίζοντας: «Στα φέρνω και στ΄ ακουμπάω στα ποδαράκια σου».

«Στεγανά και ξάστερα στο λέω γιατί διαφορετικά θα γίνουμε κόλαση… Τα λεφτά τα έχω κυριολεκτικά τώρα… Το πιο εύκολο πράγμα. Έξι – επτά κατοστάρικα τώρα. Θα τα τσεκάρω ένα – ένα (ΣΣ εννοεί τα χαρτονομίσματα) μήπως είναι «χτυπημένα» από εγκληματική ενέργεια και στα δίνω αμέσως».

Η συνομιλία συνεχίζεται και ο Αποστολόπουλος αφήνει να εννοηθεί ότι θα «μοιράσει» και σε άλλους βουλευτές. «Υπάρχουν κι άλλοι. Δεν είσαι μόνο εσύ… Δεν είναι πλάκα… Είναι γνήσια. Πρέπει όμως να τα τσεκάρω γιατί από την απαγωγή του Παναγόπουλου κυκλοφορούν αρκετά νούμερα «χτυπημένα»…».

Πιο κάτω του εξηγεί πώς θα τα «ξεπλύνει» μέσω τραπεζικού λογαριασμού στην Ελβετία και κατόπιν τοποθετήσεώς τους σε πλάκες χρυσού. «Όταν περάσει η φασαρία τον Φλεβάρη θα τα κάνουμε χρυσό. Λίγα – λίγα. Δέκα – δέκα, είκοσι – είκοσι. Σιγά – σιγά. Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά. Να βελτιώσεις και συ λιγάκι τη ζωή σου».

Ο Αποστολόπουλος επιμένει ότι η συναλλαγή πρέπει να γίνει πάραυτα: «Αν δεν το κάνουμε απευθείας δεν θα ψηφίσεις». Ο Χαϊκάλης αντιπροτείνει: «Αύριο το πρωί;». «Αύριο το πρωί όχι. Θα χρειαστεί τουλάχιστον μια μέρα… Θα στα φέρω εδώ για λόγους ασφαλείας. Στα φέρνω και στ΄ ακουμπάω στα ποδαράκια σου», του λέει ο Αποστολόπουλος.

Η νέα συνάντηση των δύο κανονίστηκε να γίνει αφού προηγηθεί η ανταλλαγή σχετικών μηνυμάτων στα κινητά. «Θα σου στείλω μήνυμα», αναφέρει ο Αποστολόπουλος. «Συνθηματικά, να μου γράφεις γκόμενα» απαντά ο Χαϊκάλης. «Όχι γκόμενα δεν σε γράφω» ξαναλέει ο Αποστολόπουλος.

(Όλοι οι διάλογοι σύμφωνα με πληροφορίες του καταγγέλλοντος στη σελ. 6 και 7).

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.