Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Άλλαξε το «πρωθυπουργικό» Twitter-Δείτε το πρώτο μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα

Δύο ημέρες μετά τις εκλογές και μία ημέρα μετά την ορκωμοσία του Αλέξη Τσίπρα, στη θέση του Πρωθυπουργού έγινε τελικά η αλλαγή και στο… Twitter.

Μετά από τη σχετική «παρατήρηση» από τα ξένα μέσα ενημέρωσης, η φωτογραφία του Αντώνη Σαμαρά αντικαταστάθηκε από αυτή του Αλέξη Τσίπρα σε κόκκινο φόντο.

Το πρώτο tweet του νέου πρωθυπουργού ήταν η πολιτική διαβεβαίωση που έδωσε ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, αντί θρησκευτικού όρκου, και είχε αμέσως δεκάδες retweets.
   
Σχόλια Αναγνώστη μας: 

- Σε ποιον να ορκιστεί; Στον Αβραάμ, τον Ισαάκ και τον Ιακώβ; Ουστ από δω, Γαλιλαίοι!
- Επιτέλους ένας Έλληνας πολιτικός με όλη τη σημασία της λέξης! Δεν έδωσε εβραϊκό όρκο, πήγε στο Σκοπευτήριο όπου ουσιαστικά ζήτησε τις γερμανικές αποζημιώσεις και δεν έχει κόμπλεξ να συνεργαστεί με πατριώτες, και ας είναι και δεξιοί. Τρέμε Ευρώπη το τέλος σου ζυγώνει.

 ==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.