Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Κάτω τα χέρια από τους καναλάρχες και τους εκδότες μας! Μπροστά στον κίνδυνο να βρεθούν οι Ελληνες τηλεθεατές χωρίς τα ποιοτικά τηλεοπτικά προιόντα που τούς προσφέρουν οι εγχώριοι καναλάρχες και …φτηνοπρο- γράμματα του Κυριακού, του Κοντομηνά, του Μπόμπολα και πάει λέγοντας

Είναι δυνατόν αυτοί-ες οι τηλεπερσόνες μας να ζήσουν με 751 ευρώ;

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ


Μπροστά στον κίνδυνο να βρεθούν οι Ελληνες τηλεθεατές χωρίς τα ποιοτικά τηλεοπτικά προιόντα που τούς προσφέρουν οι εγχώριοι καναλάρχες και …
χωρίς την ενημέρωση των θαλασσοδανεισμένων εφημερίδων τους, (οι οποίες σημειωτέον έχουν πρόσβαση σε πανάκριβες προσφορές), θα πρέπει να υπάρξει παλλαικό μέτωπο αντίστασης.
Εχετε αναρωτηθεί πόσο φτωχή θα είναι η ζωή μας χωρίς τα ξέκ@λα και τα φτηνοπρογράμματα του Κυριακού, του Κοντομηνά, του Μπόμπολα και πάει λέγοντας.
Εχετε αναρωτηθεί πόσοι χαραμοφάηδες νταλαβεριτζήδες ζουν μέσα από αυτό το βλαχομπαρόκ τηλεοπτικό lifestyle;
-Κάτω τα χέρια από τους καναλάρχες και τους εκδότες μας!
Πόθεν έσχες στους μεγαλοκαναλάρχες δεσμεύεται ότι θα βάλει ο ΣΥΡΙΖΑ εφόσον αναλάβει τα ηνία της διακυβέρνησης. Κι όχι μόνο αυτό: Είναι έτοιμος να τούς κατάσχει τις τηλεοπτικές άδειες μια και κανείς καναλάρχης δεν σέβεται-όσο αφορά το πρόγραμμα-τούς όρους της σύμβασης εκχώρησης που έχει συνάψει με το Δημόσιο.
Γι΄αυτό και οι καναλάρχες αποφάσισαν να παίξουν στα ίσα τον ΣΥΡΙΖΑ στο διάστημα που απέμεινε. ...
Τρέμουν στην ιδέα ότι θα είναι πρώην καναλάρχες και οι βίζιτες που έχουν για συντρόφους, οι περισσότεροι από δαύτους, θα τους παρατήσουν σύξυλους.
Κι αυτό  καθότι ακόμη κι αν οι παππούδες είναι ζάπλουτοι άμα δεν έχουν κανάλια στην κατοχή τους οι μόνες που θα γυρίσουν να τούς κοιτάξουν είναι τα κορίτσια των πρώην ανατολικών χωρών.
Ο πρόεδρος του κόμματος ΑλέξηςΤσίπρας, μετά τις αναφορές – «καρφιά» του κ. Δημήτρη Παπαδημούλη κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξης του στο Mega
(πάτησε ΕΔΩ για να διαβάσεις περισσότερα) παρουσίασε αναλυτικά τις ενέργειες που θα ακολουθήσει για να μπει ένα τέλος στο καθεστώς ανομίας μέσα στο οποίο λειτουργούν τα ΜΜΕ εδώ και 30 χρόνια.
Συγκεκριμένα, ο κ. Τσίπρας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, το περασμένο Σάββατο, στο Διαρκές Συνέδριο του κόμματος του οποίου ηγείται, ανάφερε για τα ΜΜΕ ότι μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα ενεργοποιήσει τις διατάξεις των νόμων, οι οποίες:
(α) επιτρέπουν στην Τράπεζα της Ελλάδος ή στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές να διενεργούν ελέγχους για την προέλευση της χρηματοδότησης των επιχειρήσεων ενημέρωσης, και
(β) ισχύουν για όλες τις Ανώνυμες Εταιρείες και προβλέπουν ότι μια ζημιογόνα επιχείρηση δεν είναι δυνατόν να λειτουργεί επ’ αόριστον χωρίς να ανακεφαλαιοποιείται.
Διαγωνισμός για τις άδειες
Επίσης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι θα προκηρυχθεί από μηδενική βάση διαγωνισμός για τις άδειες λειτουργίας ΜΜΕ.
Στο πεδίο των δημοσίων συμβάσεων, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα αναθεωρήσει το θεσμικό πλαίσιο που τις διέπει, σεβόμενη την αντίστοιχη ευρωπαϊκή νομοθεσία.
«Ενισχύουμε τους θεσμούς κοινωνικού ελέγχου, διαφάνειας και δημοσιότητας σε όλα τα στάδια, αυστηροποιούμε τους όρους σχεδιασμού και εκτέλεσης των δημοσίων συμβάσεων, διαμορφώνουμε αντικειμενικό και διαφανές θεσμικό πλαίσιο διεξαγωγής των δημοσίων διαγωνισμών και βάζουμε τέλος στις Φωτογραφικές προκηρύξεις» κατέληξε ο κ. Τσίπρας.
«Πάγωσε» το Μέγκα – και όχι μόνο – Παπαδημούλης : 
Τζάμπα τηλεοπτικές άδειες ΤΕΛΟΣ ! 
Μόνο με δημόσιο διαγωνισμό – ΒΙΝΤΕΟ

Το «δάκτυλο στην (κρυφή) πληγή» της εγχώριας ολιγαρχίας έβαλε …ο αντιπρόεδρος του ΕυρωπαϊκούΚοινοβουλίου και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΔημήτρηςΠαπαδημούλης στέλνοντας -εντός και εκτός- Megaσαφές και ξεκάθαρο μήνυμα: το συνταγματικό «έγκλημα» με την δωρεάν αδειοδότηση τωντηλεοπτικών αδειών στα χέρια συγκεκριμένων μεγαλοεπιχειρηματιών το οποίο λαμβάνει χώρα τα τελευταία χρόνια, μετά τις εθνικές εκλογές θα τελειώσει! Μαζί του θα ολοκληρωθεί ο κύκλος μιας τηλέ – περιόδου χειραγώγησης μεγάλου μέρους της κοινής γνώμης προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις και επιλογές και, φυσικά, ηπρωτοφανής τα χρόνια των μνημονίων « μιντιακή τρομοκρατία ».

Τα « σαγόνια » κάποιων μιντιακών ολιγαρχών πρέπει να «στράβωσαν» όταν ο κ. Δ. Παπαδημούλης, κατά τη διάρκεια τηλέ – αντιπαράθεσης του με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Δένδια, στο βραδινό δελτίο του Mega, την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου, κληθείς να απαντήσει «πώς ο ΣΥΡΙΖΑ θα βρει χρήματα», είπε: ένα μέτρο είναι να γίνει ανοικτός δημόσιος διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες, που εδώ και 25 χρόνια δίδονται τζάμπα! «Να ένα μέτρο που θα αποφέρει έσοδα στο Κράτος», πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος του Ε.Κ. με την κεντρική παρουσιάστρια, κυρία Σαράφογλου να δείχνει ότι από το «ακουστικό» στο αυτί της είχε πάρει «φωτιά» από το κοντρόλ…
Και, όπως λέει ο θυμόσοφος λαός «γεια στο στόμα του»… Με μια δημόσια τοποθέτηση που αποτελεί δέσμευση και προκαλεί χαμόγελα στην πλειονότητα της κοινωνίας η οποία «πληρώνει το μάρμαρο» των μνημονίων ενώ το μεγαλύτερο ποσοστό των εγχώριων ολιγαρχών πολλαπλασιάζει τον πλούτο του και απολαμβάνει ιδιότυπης ασυλίας (βλ. λίστα Λαγκάρντ, τροπολογίες – «δώρα», «απαλλαγή» από ελέγχους, κ.λπ.) ο κ. Παπαδημούλης συνέχισε αναφερόμενος στην «απόλυτη φιλοκυβερνητικότητα» των περισσότερων από τα μεγάλαΜΜΕ της χώρας το οποίο, όπως υποστήριξε, σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στηδωρεάν χορήγηση των τηλεοπτικών αδειών εδώ και 25 χρόνια. «Το μέγκα προσπαθεί να είναι λιγότερο αντι ΣΥΡΙΖΑ από παλιά» κατέληξε ο κ. Παπαδημούλης χαμογελώντας, ενώ την ίδια στιγμή στο πρόσωπο της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου «αποτυπωνόταν» η οξεία δυσαρέσκεια των επικεφαλής τόσο του εν λόγω όσο και των υπόλοιπων, συστημικών μεγάλων καναλιών και, γενικότερα, κυρίαρχων ΜΜΕ.
Φυσικά, όσα είπε ο κ. Παπαδημούλης για το ρόλο των ΜΜΕ και το συνταγματικό «έγκλημα» που διενεργείται εδώ και αρκετές δεκαετίες με τις τηλεοπτικές άδειεςαποτελούν πραγματικότητα την οποία επιβεβαίωσε και αποτύπωσε με τον πλέον επίσημο τρόπο, πέρυσι, η πλέον αρμόδια αρχή: η γενική γραμματείαΔιαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων του υπουργείου Δικαιοσύνης.
Στην έκθεση για τη διαφάνεια που δόθηκε στη δημοσιότητα το 2013 από τον αρμόδιο γενικό γραμματέα Διαφάνειας Γιώργο Σούρλα, και την οποία θα συστημικά ΜΜΕ είχαν «θάψει», γινόταν με τον πλέον επίσημο τρόπο εκτενείς αναφορά, σε ειδικό κεφάλαιο, για τον καθεστώς πλήρους ανομίας υπό το οποίο λειτουργούν τα μεγάλα κανάλια κατά τη διάρκεια των τελευταίων 27 ετών. Είναι ενδεικτικό μόνο το γεγονός ότι από το 1987 μέχρι και πέρυσι είχαν γίνει 11 νομοθετήματα που το ένα καταργούσε το άλλο (!) για να κάνουν «πάρτι» με τις άδειες, τζάμπα και βερεσέ στην πλάτη της κοινωνίας, αρκετοί «αρχιδιαπλεκόμενοι» επιχειρηματίες.
Παπαδημούλης: Τα κόμματα δικαιούνται να έχουν κομματική γραμμή, τα ΜΜΕ όχι

Ο Δημ. Παπαδημούλης στο Mega για τη φιλοκυβερνητική γραμμή των ΜΜΕ και τις άδειες με τις οποίες "τους κρατάνε". Μόνο μετά από δημόσιο διαγωνισμό οι άδειες στα ΜΜΕ με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.