Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Στα χέρια της αστυνομίας η 22χρονη Αγγελική του Χριστόδουλου Ξηρού (Βίντεο)


Η σύλληψη της 22χρονης φοιτήτριας πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια επιχείρησης 
της Αντιτρομοκρατικής τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Σαλαμίνας. 
Ηδη έχει μεταφερθεί στην Αντιτρομοκρατική στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 22χρονη συνελήφθη μετά από επιχείρηση των ανδρών της αντιτρομοκρατική στη Σαλαμίνα.
Η αστυνομία φαίνεται πως έφτασε στα ίχνη της 22χρονης μετά την χθεσινή σύλληψη της 36χρονης γυναίκας.
H 36xronh φέρεται πως επιτελούσε ρόλο «ταχυδρόμου» μεταξύ των μελών της οργάνωσης.

Κατά την σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού και τις έρευνες της αστυνομίας στο...

σπίτι που έμενε στην Ανάβυσσο, τον περασμένο Ιανουάριο είχε εντοπιστεί μια πλαστή ταυτότητα της 22χρονης, ενώ η νεαρή φέρεται να είχε νοικιάσει τη γιάφκα του «Μανώλη» της 17Ν που βρέθηκε στην Πέραχωρα, κοντά στο Λουτράκι.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω συνδέσμου τη «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς». Πληροφορίες αναφέρουν, επίσης, πως η Αγγελική έχει καταγραφεί σε επίσκεψη στον Κορυδαλλό και έτσι εξηγούν οι αστυνομικοί το γεγονός ότι δεν υπάρχουν τηλεφωνικές συνομιλίες ανάμεσα στα φυλακισμένα μέλη της οργάνωσης και τον Χριστόδουλο Ξηρό.

Κατά τη συνέχεια των αποκαλύψεων από την αστυνομία στην υπόθεση Ξηρού, η Αγγελική φαινόταν να έχει συνομιλίες με μέλη των Πυρήνων, όπου ανάφερε την χείριστη άποψη που είχε για τον Ξηρό.

Πρόκειται για την τέταρτη σύλληψη μέσα σε τρεις ημέρες για την ίδια υπόθεση. Υπενθυμίζεται ότι η Αντιτρομοκρατική συνέλαβε το Σάββατο δύο άνδρες, τον 36χρονο «Ιάσονα» και τον 32χρονο «ταχυδρόμο» της οργάνωσης. Επίσης, την Κυριακή συνελήφθη και μια 36χρονη γυναίκα.

Συνελήφθη και η μητέρα των αδελφών Τσάκαλου
Στη σύλληψη της μητέρας των αδελφών Τσάκαλου -η οποία μάλιστα έγινε έξω από το γραφείο του ανακριτή στο εφετείο- προχώρησε η αστυνομία.

Η μητέρα των αδελφών Τσάκαλου οι οποίοι εκτίουν ποινές για συμμετοχή στην οργάνωση Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς, συνελήφθη καθώς φέρεται να παρείχε βοήθεια και καταφύγιο στην Αγγελική Σπυροπούλου.

Η γυναίκα είχε επισκεφθεί το γραφείο του ανακριτή που χειρίζεται θέματα τρομοκρατίας, προκειμένου, σύμφωνα με πληροφορίες, να δηλώσει καταρχάς ότι είναι στη διάθεση των ανακριτικών αρχών.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες πρόθεση της ήταν να καταθέσει πως ο 32χρονος κατηγορούμενος, ο οποίος συνελήφθη το Σάββατο όπως όπως και ένας ακόμη 39χρονος άνδρας, δεν γνώριζαν ότι μετέφεραν υλικό που επρόκειτο να τοποθετηθεί σε καλάσνικοφ που κατά την κατηγορία θα χρησιμοποιούσαν στην προσπάθεια απόδρασης από τον Κορυδαλλό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανακριτής της είπε να επανέλθει στο γραφείο του την Παρασκευή και αμέσως μετά οι αστυνομικοί της ζήτησαν να τους ακολουθήσει στην Ασφάλεια.

Στη ΓΑΔΑ η 22χρονη Αγγελική
Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής μετήχθη πριν από λίγο η 22χρονη Αγγελική.

kontranews

Συνελήφθη το πρωί στη Σαλαμίνα, στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση Χρ. Ξηρού, η καταζητούμενη 22χρονη φοιτήτρια Αγγελική Σπυροπούλου, που φέρεται ως βασικός συνεργάτης του Ξηρού και ως συνδετικός κρίκος του ίδιου με τη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.