Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ: Ενδεχόμενη επίθεση ισλαμιστών! - Σοκ: Διαβάστε το σχέδιο απόβασης του Ισλαμικού Κράτους στην Ελλάδα!

Σε κατάσταση επιφυλακής για μια ενδεχόμενη επίθεση από ισλαμιστές εναντίον του Βατικανού, ή του Πάπα Φραγκίσκου έχουν τεθεί οι δυνάμεις ασφαλείας της πόλης – κράτους, ωστόσο οι αξιωματούχοι δεν γνωρίζουν καμία συγκεκριμένη απειλή, ή συνωμοσία, ανέφερε κατά τη διάρκεια σπάνιας συνέντευξής του ο επικεφαλής των υπηρεσιών ασφάλειας της Αγίας Έδρας.
«Η απειλή υπάρχει. Αυτό έχει προκύψει από τις συζητήσεις με Ιταλούς και ξένους συναδέλφους», είπε ο Ντομένικο Τζάνι στο περιοδικό Polizia Moderna που εκδίδει η ιταλική αστυνομία, όταν ρωτήθηκε εάν οι απειλές από τους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους είναι αξιόπιστες.
«Τη δεδομένη στιγμή ωστόσο δεν είμαστε ενήμεροι για κάποιο σχέδιο επίθεσης εναντίον του Βατικανού ή του Άγιου Πατέρα», πρόσθεσε ο κ. Τζάνι στη συνέντευξη, η οποία δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του περιοδικού. Πρόσθεσε επίσης ότι το επίπεδο συναγερμού είναι σταθερά υψηλό εντός και γύρω από το μικροσκοπικό κρατίδιο, στο εσωτερικό της Ρώμης.
Δύναμη περίπου 130 πρακτόρων, μαζί με τα μέλη της Ελβετικής Φρουράς, φροντίζουν για την προστασία του Βατικανού και του Πάπα, ενώ οι ιταλικές αστυνομικές αρχές ελέγχουν το εξωτερικό της Αγίας Έδρας, καθώς και την πλατεία του Αγίου Πέτρου.
Οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους έχουν διατυπώσει απειλές εναντίον Καθολικών στόχων στη Ρώμη οι οποίες έχουν πάρει μεγάλη δημοσιότητα στα ιταλικά μέσα ...
ενημέρωσης, ενώ ο πάπας Φραγκίσκος έχει καταδικάσει επανειλημμένα τις ενέργειες των τζιχαντιστών.
Τον περασμένο μήνα, σε βίντεο στο οποίο οι τζιχαντιστές έδειχναν τον αποκεφαλισμό των 21 Αιγυπτίων χριστιανών στη Λιβύη, ένας από τους τζιχαντιστές ακούστηκε να λέει ότι «Εμείς θα κατακτήσουμε τη Ρώμη αν είναι θέλημα του Αλλάχ».
Ιστοσελίδα που χρησιμοποιείται από μαχητές εμφάνισε μια μονταρισμένη φωτογραφία με τη μαύρη σημαία του Ισλαμικού Κράτους να κυματίζει πάνω στον οβελίσκο στο κέντρο της πλατείας του Αγίου Πέτρου.
Τον περασμένο μήνα, στον απόηχο των δολοφονιών στο Παρίσι και την Κοπεγχάγη, 4.800 στρατιώτες αναπτύχθηκαν στους δρόμους σε όλη την Ιταλία.
hellasforce.com

Σοκ: Διαβάστε το σχέδιο απόβασης του Ισλαμικού Κράτους στην Ελλάδα!
Έτοιμοι να κάνουν το «επόμενο βήμα» στις χώρες του Ευρωπαϊκού Νότου εμφανίζονται οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους που σκορπούν το θάνατο και τον όλεθρο στο πέρασμά τους.

Σύμφωνα με έγγραφο που έδωσε στη δημοσιότητα πριν από λίγες ημέρες το think tank για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, Ίδρυμα Quilliam, οι τζιχαντιστές ετοιμάζονται να μεταπηδήσουν από την Μέση Ανατολή στην Ευρώπη. Σε αυτό το εγχείρημα, που περιλαμβάνει μίνι «εισβολή» τρομοκρατικών ομάδων, στο στόχαστρο βρίσκεται, εκτός των άλλων, και η Ελλάδα.

Απώτερος στόχος είναι η πρόκληση αντιποίνων για την εκστρατεία της Δύσης κατά των τζιχαντιστών στο Ιράκ και τη Συρία. Το έγγραφο που παρουσίασε το Ιδρυμα Quilliam αναφέρεται σε ένα δοκίμιο που γράφτηκε και κυκλοφόρησε από κορυφαίο στέλεχος του Ισλαμικού Κράτους στη Λιβύη, εντός του οποίου αναγράφονται με λεπτομέρειες ο τρόπος που έχει οργανωθεί το εν λόγω σχέδιο.

Εν ολίγοις, το πλάνο των τζιχαντιστών περιλαμβάνει μυστική απόβαση μικρών και ευέλικτων τρομοκρατικών ομάδων σε: Ελλάδα, Ιταλία και Ισπανία με σκοπό να προκαλέσουν χτυπήματα-αντίποινα προς τη Δύση, και όχι να έρθουν σε ευθεία αντιπαράθεση με τον τακτικό στρατό.

Στο ίδιο έγγραφο αναφέρεται ότι οι τζιχαντιστές θα αποβιβαστούν στις ακτές της Νότιας Ευρώπης επιβιβαζόμενοι σε μικρές βάρκες, αξιοποιώντας την εμπειρία των προσφύγων της Βόρειας Αφρικής και ακολουθώντας περίπου το ίδιο δρομολόγιο. Ως βασική πύλη εισόδου των ακραίων ισλαμιστών στη Γηραιά Ηπειρο θα χρησιμοποιηθεί κυρίως η Ιταλία, λόγω της εγγύτητας των ακτών της με αυτών της Λιβύης.

Όπως αναφέρει, η Λιβύη είναι ιδανική για κάτι τέτοιο διότι «έχει μια μεγάλη ακτογραμμή και είναι απέναντι από τις νότιες χώρες των σταυροφόρων, στις οποίες μπορεί να φτάσει κανείς με ευκολία ακόμα και με υποτυπώδεις βάρκες».

Εν ολίγοις, ο εμπνευστής του κειμένου στηρίζεται στο ότι κάθε μέρα: «φτάνουν στην Ελλάδα, στην Ιταλία, ακόμη και στη Νότια Ισπανία, απαρατήρητοι, περίπου 500 Βορειοαφρικανοί» και στην ευκολία με την οποία μπορούν να προσεγγίσουν τον ευρωπαϊκό νότο χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Όσον αφορά τη χώρα μας η περιοχή που βρίσκεται πιο κοντά στις λιβυκές ακτές είναι η Κρήτη. Το ελληνικό νησί θεωρείται από τα εγγύτερα στη Λιβύη, αφού το χωρίζουν κάτι λιγότερο από 200 μίλια θάλασσας από την πόλη Ντέρνα, προπύργιο των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους.

Στο μεταξύ, ένα ιδιαίτερα ανησυχητικό στοιχείο είναι η αναφορά που γίνεται στο συγκεκριμένο δοκίμιο για επιθέσεις και τρομοκρατικές ενέργειες σε πλοία του εμπορικού ναυτικού που ανήκουν σε ευρωπαϊκές ναυτιλιακές εταιρείες.

«Πιθανόν να κλείσουν και ναυτιλιακές εταιρείες, λόγω του ότι πλοία και δεξαμενόπλοια των σταυροφόρων θα αποτελούν στόχο», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο έγγραφο που αποκάλυψε το Ιδρυμα Quilliam.
kontranews

Τζιχαντιστές τάισαν σε μητέρα μαγειρεμένο το γιο της (φωτογραφίες)

Οι τζιχαντιστές στην προσπάθειά τους να προκαλέσουν το δόγμα του σοκ σε όλον τον κόσμο ξεπερνούν τα όρια της πιο αρρωστημένης φαντασίας. Έδωσαν σε μητέρα να φάει κομμάτια του γιου της, τον οποίον είχαν απαγάγει!
yaserΔεν πρόκειται για κάποιο άρρωστο αστείο, αλλά για το δράμα μίας μητέρας που έφτασε στη Μοσούλη αναζητώντας το χαμένο της γιο, ο οποίος είχε απαχθεί από τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος, όπως μεταδίδει η βρετανική Sun.
Ο Γιασίρ Αμπντουλάχ (Yiasir Abdulla), ο οποίος είχε ταξιδέψει στο Ιράκ για να πολεμήσει ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος έκανε την αποκρουστική αποκάλυψη στη βρετανική εφημερίδα.
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Γιασίρ Αμπντουλάχ, μια ηλικιωμένη γυναίκα, ο γιος της οποίας είχε απαχθεί από τους ισλαμοφασίστες και κρατούνταν αιχμάλωτος στη Μοσούλη, ταξίδεψε στα αρχηγεία του Ισλαμικού Κράτους και ζήτησε να δει το παιδί της.
«Οι τζιχαντιστές προφασιζόμενοι ότι είχε κάνει μεγάλο ταξίδι και ήταν κουρασμένη, της ζήτησαν να καθίσει, να πιει και να φάει και στη συνέχεια θα την πήγαιναν στον γιο της» αναφέρει ο Αμπντουλάχ.
«Στη συνέχεια της έφεραν ένα φλιτζάνι τσάι και ένα πιάτο με κρέας, ρύζι και σούπα. Δεν της είπαν τίποτα μέχρι να τελειώσει το φαγητό της. Όταν το έκανε αυτό και ζήτησε να την πάνε στο παιδί της, τότε της είπαν χαρακτηριστικά γελώντας: μόλις τον έφαγες».
Δείτε φωτογραφίες του Γιασίρ Αμπντουλάχ από τις μάχες του ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος

yaser1
yaser2
yaser3
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.