Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

5η φάλαγγα των τοκογλύφων οι χρεοκοπημένοι νταβατζήδες

Στο βρώμικο κόλπο των εκβιαστικών πιέσεων προς την ελληνική κυβέρνηση, εκτός από τους ξένους τοκογλύφους, συμμετέχει και η ντόπια πλουτοκρατία, εκπρόσωποι της οποίας επιδιώκουν να σύρουν τον Αλέξη Τσίπρα σε μια αντεθνική και εξευτελιστική συμφωνία, που θα ακυρώνει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, για να μπορέσουν στη συνέχεια να ρίξουν την κυβέρνηση.
Ο προπαγανδιστικός μηχανισμός, οι εφημερίδες και τα κανάλια των χρεοκοπημένων νταβατζήδων της ενημέρωσης έχουν ξεπεράσει τον Σόιμπλε σε κινδυνολογία, σπεκουλάροντας καθημερινά με τα σενάρια χρεοκοπίας και επιχειρώντας να σπείρουν στον κόσμο, το φόβο, τον τρόμο και τον πανικό, ότι η χώρα βουλιάζει και θα χαθούν οι καταθέσεις μας. Ενώ είναι γνωστό ότι ο τόπος έχει βουλιάξει εδώ και πέντε χρόνια και οι καταθέσεις του ελληνικού λαού έχουν διασκορπιστεί σε θαλασσοδάνεια.
Bεβαίως ο Αλέξης Τσίπρας, δεν πρόκειται να υποκύψει στους ξένους τοκογλύφους.
Πολύ δε περισσότερο στους ντόπιους δοσίλογους, οι οποίοι μετράνε μέρες, αφού πολύ σύντομα το μονοπώλιο με τα μνημονιακά κανάλια θα είναι θλιβερό παρελθόν.
Ο πρωθυπουργός είναι αποφασισμένος να επιμείνει στην πατριωτική στάση σεβόμενος την απόφαση του λαού. Για τον Αλέξη Τσίπρα τα μνημόνια είναι παρελθόν και οποιαδήποτε συμφωνία επιτευχθεί, θα τεθεί για έγκριση από τον ίδιο τον ελληνικό λαό με δημοψήφισμα.
Ταυτόχρονα δεν αποκλείεται και η παράλληλη διενέργεια εκλογών, προκειμένου να δυναμώσει ακόμα περισσότερο ο ΣΥΡΙΖΑ, αποκτώντας ισχυρή και αυτοδύναμη κοινοβουλευτική πλειοψηφία.
Κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης, όπως ο ...
Γιάννης Δραγασάκης, μιλούν πλέον δημόσια για τολμηρές πρωτοβουλίες που περιλαμβάνουν δημοψήφισμα και εκλογές, όπως έγκαιρα είχε προτείνει η «kontranews». Η εξέλιξη αυτή έχει πανικοβάλλει το κατεστημένο των Βρυξελλών και ειδικά τον Σόιμπλε που καθημερινά βγάζει αφρούς σαν λυσσασμένο σκυλί, αφού οι κινήσεις του Αλέξη Τσίπρα ανατρέπουν τους σχεδιασμούς του, που προέβλεπαν μέσω του εκβιασμού της οικονομικής ασφυξίας, να τον αναγκάσουν να υπογράψει μια συμφωνία που θα έκαιγε τον ίδιο αλλά και θα αλυσόδενε τη χώρα για τα επόμενα πενήντα χρόνια. Προκαλεί επίσης νευρικό κλονισμό στους χρεοκοπημένους νταβατζήδες, οι οποίοι εκτός από την ακατάσχετη κινδυνολογία τώρα καταφεύγουν και στην ψευδολογία, με αποκορύφωμα τον κατασκευασμένο διάλογο Ομπάμα – Βαρουφάκη που όπως αποδείχτηκε δεν έγινε ποτέ.
Η επίθεση λάσπης και απαξίωσης των κορυφαίων κυβερνητικών στελεχών, θα συνεχιστεί από τους εκπροσώπους της διαπλοκής. Η κυβέρνηση δεν ανησυχεί από την μαύρη προπαγάνδα των ντόπιων δοσίλογων, γιατί δεν έχουν καμία απολύτως αξιοπιστία και ο κόσμος τους απεχθάνεται περισσότερο και από τους ξένους τοκογλύφους.
Ο Αλέξης Τσίπρας επιχειρεί σαν απάντηση να διαμορφώσει ένα ισχυρό εθνικό μέτωπο, αγκαλιάζοντας όλες τις πατριωτικές δυνάμεις που βρίσκονται απέναντι από τους εκβιαστές.
Στην κατεύθυνση αυτή εντάσσεται και η απόφασή του να παραστεί στο μνημόσυνο για τον Κ. Καραμανλή. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι το μπλοκ των Καραμανλικών στη Ν.Δ. αρνείται να ακολουθήσει τις πρακτικές ραγιαδισμού και υποταγής στους ξένους τοκογλύφους, που υπηρετεί πιστά το ετοιμόρροπο έτσι κι αλλιώς σύστημα του Αντώνη Σαμαρά.

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.