Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Η συνταγή θαύμα: Μπορεί να θεραπεύσει τους πόνους στις αρθρώσεις σας σε 7 μόλις μέρες! - Το χρυσό υγρό που μπορεί να θεραπεύσει όλο το σώμα μας!

Πριν από καιρό διάβασα τη συμβουλή ενός στρατιωτικού γιατρού σχετικά με το πώς να κρατήσετε τις αρθρώσεις σας σε καλή κατάσταση και ταυτόχρονα να εξαλειφθούν πολλά από τα προβλήματα που συνδέονται με αυτά. Έλεγξα για τον εαυτό μου, τους φίλους μου και ο ίδιος πεπεισμένος ότι αυτή η συνταγή ήταν πραγματικά – ένα θαύμα! Εάν έχετε προβλήματα με στις αρθρώσεις, την πλάτη, τα πόδια, ή το λαιμό, αυτή είναι η συνταγή για εσάς.
Η συνταγή έχει ως εξής:
– Σε Κάθε κατάστημα μπορείτε να αγοράσετε 150 γρ βρώσιμη ζελατίνη (150γρ – για θεραπεία ενός μήνα.
– Το βράδυ, ρίξτε 5 γρ ζελατίνη (σε δύο επίπεδα κουταλάκια του γλυκού) και ένα τέταρτο φλιτζάνι κρύο (από το ψυγείο) νερό.
– Ανακινείστε και αφήστε το να σταθεί μέχρι το πρωί (εκτός ψυγείου).
– Η ζελατίνη θα διογκωθεί και θα μετατραπεί σε ζελέ τη διάρκεια της νύχτας.
– Το πρωί, πιείτε το μείγμα με άδειο στομάχι. Μπορείτε να προσθέσετε χυμό και να φτιάξετε ένα μείγμα μελιού με νερό ή να ανακατέψετε με γιαούρτι ή ξινή κρέμα. Ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο της αρεσκείας σας..
– Όσοι άνθρωποι παραπονέθηκαν για πόνο στις αρθρώσεις, την πλάτη, τα πόδια, πόνο στη σπονδυλική στήλη, το λαιμό κλπ μετά από μια εβδομάδα παύουν να υφίστανται.
-Η Διάρκεια της θεραπείας είναι ένας μήνας. Επαναλάβετε ξανά σε 6 μήνες. Αυτός είναι ένας τρόπος για την αποκατάσταση της “λίπανσης» των αρθρώσεων.
Γιατί είναι η ζελατίνη είναι τόσο ευεργετική για τις αρθρώσεις;
Ζελατίνη – ένα προϊόν ζωικής προέλευσης, που λαμβάνεται στο αποτέλεσμα της επεξεργασίας του συνδετικού ιστού των Μεγάλων κερασφόρων ζώων – τένοντες, οστά, χόνδρος, κολλαγόνο είναι στην πραγματικότητα στην πιο αγνή της μορφή. Έχει θετική επίδραση στην κατάσταση των εσωτερικών ινών και μικρών σκαφών.
Η ζελατίνη είναι ένα χρήσιμο προϊόν εξαιρετικής ποιότητας για τη βελτίωση της υγείας:
– Ενισχύει τις αρθρώσεις και καρδιακό μυ – Βελτιώνει το μεταβολισμό – Αυξάνει την πνευματική ικανότητα – Διατηρεί τη κατάσταση του δέρματος υγιή – Δίνει ελαστικότητα και την αντοχή των τενόντων και των συνδέσμων – Εμποδίζει την ανάπτυξη της οστεοπόρωσης και της οστεοαρθρίτιδας – Οδηγεί σε βελτίωση της ανάπτυξης και τη δομή των μαλλιών και των νυχιών (βλ σπιτικό σαμπουάν με ζελατίνη και μάσκα ζελατίνη για όλους τους τύπους μαλλιών) – Αναντικατάστατο στη δυσπλασία

Ακολουθήστε την συνταγή και θα δείτε ότι τα αποτελέσματα είναι αξιοσημείωτα

* Επιμέλεια :Μαρία Κρεμμύδα


Το χρυσό υγρό που μπορεί να θεραπεύσει όλο το σώμα μας!



Το χρυσό υγρό που μπορεί να θεραπεύσει όλο το σώμα μας!

Το μέλι έχει πολλά οφέλη για την υγεία μας και θα πάρει πολύ χρόνο για να τα απαριθμήσω όλα. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά οφέλη που θα πρέπει να εξετάσουμε για να βελτιώσουμε την ποιότητα και τη διάρκεια της ζωής μας.
Το μέλι έχει επίσης μερικές καταπληκτικές αντισηπτικές και θεραπευτικές ιδιότητες για το δέρμα μας. Περιέχει αντιμικροβιακούς παράγοντες που εμποδίζουν μολύνσεις και βακτήρια που τυχόν υπάρχουν γύρω από πληγές.

10 αξιοσημείωτοι τρόποι που μπορεί το μέλι να θεραπεύσει ή να προλάβει

1. Βοηθάει στην πρόληψη του καρκίνου και των καρδιακών παθήσεων
Το μέλι περιέχει φλαβονοειδή, αντιοξειδωτικές ουσίες που βοηθούν στη μείωση του κινδύνου ορισμένων μορφών καρκίνου και των καρδιακών παθήσεων.
2. Μειώνει το έλκος και άλλες γαστρεντερικές διαταραχές
Πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι η θεραπεία με μέλι μπορεί να βοηθήσει στις διαταραχές, όπως έλκος και βακτηριακή γαστρεντερίτιδα. Αυτό μπορεί να σχετίζεται με το 3ο όφελος …
3. Περιέχει Αντι-βακτηριακή, αντι-μυκητιασική δράση
«Το μέλι είναι αντιβακτηριακό, επειδή οι μέλισσες προσθέτουν ένα ένζυμο που δημιουργεί υπεροξείδιο του υδρογόνου,» δήλωσε ο Peter Molan, διευθυντής της Μονάδας Έρευνας Μελιού στο Πανεπιστήμιο του Waikato της Νέας Ζηλανδίας.
4. Αυξάνει την αθλητική αποδοτικότητα
Οι Αρχαίοι αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων τρώγανε μέλι και αποξηραμένα σύκα για να βελτιώσουν την απόδοσή τους. Αυτό έχει ήδη επαληθευτεί με σύγχρονες μελέτες, που δείχνει ότι είναι αποτελεσματικό στη διατήρηση των επιπέδων του γλυκογόνου και στη βελτίωση του χρόνου αποκατάστασης από άλλες γλυκαντικές ουσίες.
5. Μειώνει το βήχα και τον ερεθισμό του λαιμού
Το μέλι βοηθά στο βήχα, ιδιαίτερα το φαγόπυρο μέλι. Σε μια μελέτη 110 παιδιά, μία μονή δόση του φαγόπυρου μελιού ήταν εξίσου αποτελεσματικό με μία μονή δόση δεξτρομεθορφάνης.* Ανακουφίζει και βοηθά στον νυκτερινό βήχα ώστε να σας επιτρέπει να κοιμηθείτε σωστά.
* Η δεξτρομεθορφάνη (dextromethorphan) είναι ένα οπιοειδές φάρμακο που δρα ως ανταγωνιστής των γλουταμινεργικών υποδοχέων NMDA (N-methyl-D-aspartate). Η δεξτρομεθορφάνη είναι ένας αγωνιστής των υποδοχέων των οπιοειδών sigma 1 και sigma 2 και παράλληλα ανταγωνιστής των νικοτινικών υποδοχέων Α3/Β4. Η δεξτρομεθορφάνη είναι ένα από τα ευρέως χρησιμοποιούμενα αντιβηχικά.
*Το φαγόπυρο ονομάζεται grits όταν είναι χονδροαλεσμένο. Οι βοτανολόγοι δεν το θεωρούν δημητριακό αλλά σπόρο ενός χαμηλού θάμνου που συγγενεύει με το ραβέντι. Οι διατροφολόγοι το κατατάσσουν στα δημητριακά , γιατί μαγειρεύεται οπως αυτά και οι σπόροι μοιάζουν με αυτούς των δημητριακών.
Το φαγόπυρο περιέχει πολλή πρωτεϊνη σε σχέση με την χαμηλή ποσότητα των δημητριακών, τις περισσότερες βιταμίνες του συμπλέγματος Β, τις βιταμίνες Ε και Κ, φολικό οξύ και είναι πλούσιο σε μέταλλα όπως το ασβέστιο, ο χαλκός, ο σίδηρος, το μαγνήσιο, το μαγγάνιο, ο φώσφορος, το κάλιο, το σελήνιο και ο ψευδάργυρος. ( Bartimeus, 2009.)
6. Ισορροπεί 5 στοιχεία
Το μέλι έχει χρησιμοποιηθεί στην ιατρική Ayurveda στην Ινδία για τουλάχιστον 4.000 χρόνια και θεωρείται ότι επηρεάζει και τα τρία πρωτόγονα ανισορροπιοιητικά υλικά του σώματος θετικά. Επίσης, λέγεται ότι είναι χρήσιμο στην βελτίωση της όρασης, απώλεια βάρους, σκλήρυνση κατά πλάκας και τη πρόωρη εκσπερμάτωση, διαταραχές της ουροποιητικής οδού, του βρογχικού άσθματος, τη διάρροια και ναυτία.
*H Ayurveda γεννήθηκε στην Ινδία πρίν 5.000 χρόνια περίπου. Δεν ανήκει σε καμιά θρησκεία.
Οι σοφοί της Ινδίας, βλέπουν την υγεία συνυφασμένη με τη πνευματική ζωή. Λέγεται ότι οι Brahma διαλογιζόμενοι, τους δόθηκε φώτιση και έλαβαν τις γνώσεις για την Ayurveda. Αυτή η γνώση χρησιμοποιείται για την υγεία με τη μέθοδο της αρετής, της καλής πρόθεσης, της μακροζωίας. AYR – VEDA. Δυο λέξεις που επισφραγίζουν την προέλευση αυτής της ιατρικής επιστήμης. AYS σημαίνει ζωή και VEDA σημαίνει επιστήμη. Μια επιστήμη που πάνω απ όλα έχει ήθος και είναι ζωντανή.
7. Ρυθμίζει τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα
Ακόμα κι αν το μέλι περιέχει απλά σάκχαρα, αυτό δεν είναι το ίδιο με τη λευκή ζάχαρη ή τα τεχνητά γλυκαντικά. Ακριβής συνδυασμός της φρουκτόζης και γλυκόζης στην πραγματικότητα βοηθά το σώμα να ρυθμίζει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Μερικά μέλια έχουν χαμηλό δείκτη υπογλυκαιμικών, έτσι ώστε δημιουργεί προβλήματα του σακχάρου στο αίμα σας.
honey
8. Επουλώνει πληγές και εγκαύματα
Η εξωτερική εφαρμογή του μελιού έχει αποδειχθεί ότι είναι τόσο αποτελεσματική όσο η θεραπεία με σουλφαδιαζίνη αργύρου. Πιθανολογείται ότι η επίδραση ξήρανσης των απλών σακχάρων και η αντιβακτηριακή φύση του μελιού παντρεύονται και δημιουργούν το αποτέλεσμα αυτό.
* Η σουλφαδιαζίνη (sulfadiazine) είναι ένα αντιβιοτικό που ανήκει στις σουλφοναμίδες. Αναστέλλει τον πολλαπλασιασμό των βακτηρίων, λειτουργώντας ως ανταγωνιστικός αναστολέας του p-αμινοβενζοϊκού οξέος στον κύκλο μεταβολισμού του φολικού οξέος.
9. Περιέχει προβιοτικά
Ορισμένες ποικιλίες μελιού έχουν μεγάλες ποσότητες των φιλικών βακτηρίων. Αυτό περιλαμβάνει μέχρι και 6 είδη γαλακτοβακίλλων και 4 είδη των μπιφιδοβακτηριδίων. Αυτό μπορεί να εξηγήσει πολλά από τα «μυστηριώδη θεραπευτικές ιδιότητες του μελιού».
*Οι γαλακτοβάκιλλοι, είναι Gram+ βακτήρια, κατά κανόνα προαιρετικά αναερόβια. Ανήκουν στην ευρύτερη ομάδα των βακτηρίων που παράγουν γαλακτικό οξύ (Βακτήρια LAB). Το γαλακτικό οξύ παράγεται μέσω μιας αναερόβιας διαδικασίας μεταβολισμού της γλυκόζης τους που λέγεται γαλακτική ζύμωση.
 *Mπιφιδοβακτήριο είναι ένα Gram-θετικό αναερόβιο ραβδόμορφο βακτηρίδιο, το οποίο μπορεί να βρεθεί στα μεγάλα έντερα από τα περισσότερα θηλαστικά, συμπεριλαμβανομένων ανθρώπων.
10. Κάνει το δέρμα πιο όμορφο και λαμπερό
Έχει αντι-βακτηριακές ιδιότητες οι οποίες είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για το δέρμα και όταν χρησιμοποιείται μαζί με άλλα συστατικά (όπως το καρότο), μπορεί επίσης να γίνει ακόμα πιο ενυδατικό και θρεπτικό, ώστε να έχετε μια αποτελεσματική θεραπεία ομορφιάς στο σπίτι σας.
  * Επιμέλεια :Μαρία Κρεμμύδα  
1 – ΦΩΤΟ – www.honey.com
Πηγή
Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.