Κυριακή 19 Απριλίου 2015

ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ δημιουργούν ένα κόμμα

ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ. 
Αυτή την πρόθεση των ηγεσιών των τριών γερμανόφιλων κομμάτων αποκαλύπτει η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ.
Προς τρικομματικό «Ευρωπαϊκό συναγερμό» "για τη διάσωση της χώρας" φέρονται να οδηγούνται τα τρίκα αυτά κόμματα σε πλήρη συνεννόηση με εχθρικά προς την Ελλάδα κέντρα του εξωτερικού, αλλά και τη συμμετοχή στο εγχείρημα ξένων αντιδραστικών κύκλων, οι οποίοι θα αποκαλυφθούν τις επόμενες ημέρες.

Οι συνεννοήσεις σε ανώτατο κομματικό επίπεδο περιλαμβάνουν κοινό σχέδιο για την αντιμετώπιση του Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο στηρίζει η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού, στο πλαίσιο, κυρίως, της κρισιμης εθνικής διαπραγμάτευσης.

Σύμφωνα με όσα θα έρθουν στο φως της δημοσιότητας, ανάμεσα στα τρία κόμματα υπάρχει συμφωνία και για το πρόσωπο που θα ηγηθεί της προσπάθειας, ενώ τρία είναι τα πιθανά ονόματα του νέου φορέα.

Παραμείνετε συντονισμένοι διότι υπάρχει πολύ παρασκήνιο και έντονες διεργασίες


==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.