Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

«Έλληνες υπάλληλοι της Ε.Ε. περιφέρονται δηλώνοντας ότι η κυβέρνηση είναι μια κυβέρνηση τρομοκρατών, βομβιστών και κομμουνιστών»! (δείτε βίντεο)


Σε μια καταγγελία, η οποία αν μη τι άλλο χρήζει διερεύνησης, προέβη ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), Γιώργος Κροκίδης σε τηλεοπτική εκπομπή στο Kontra Channel για έλληνες υπαλλήλους μας στην ΕΕ κι άλλους στις Βρυξέλλες που σαμποτάρουν την κυβέρνηση και την χώρα. Και να φανταστεί κανείς ότι ο κ. Κορκίδης ανήκει στη Ν.Δ.

« Υπάρχουν Έλληνες που μας εκπροσωπούν στην ΕΕ και περιφέρονται δηλώνοντας ότι η κυβέρνηση είναι μια κυβέρνηση τρομοκρατών, βομβιστών και κομμουνιστών».

Δείτε το βίντεο από το 13:20 και μετά και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα...

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.