Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Εφηβη δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν την παντρεύουν με 50άρη [εικόνες & βίντεο]

Μόνο θλίψη προκαλούν οι εικόνες που έρχονται από την Τσετσενία, όπου η 17χρονη Kheda Goilabiyeva εξαναγκάστηκε να παντρευτεί τον κατά 30 χρόνια μεγαλύτερό της και αρχηγό της Αστυνομίας Nazhud Guchigov.
Ο 47χρονος Guchigov ο οποίος είναι στενός συνεργάτης του Τσετσένου ηγέτη Ραζμάν Καντίροφ απείλησε την ίδια τη 17χρονη, αλλά και την οικογένειά της πως αν δεν συναινούσαν σε αυτόν τον γάμο θα την απήγαγε με «δυσάρεστες συνέπειες» για όλους.
Μάλιστα, ο 47χρονος είναι ήδη μία φορά παντρεμένος και έχει έναν γιο κοντά στην ηλικία της Kheda, ενώ παντρεύτηκε την κατά 30 χρόνια νεότερή του χωρίς να έχει πάρει διαζύγιο από την πρώτη του γυναίκα. Σημειώνεται ότι στην Τσετσενία, η συντριπτική πλειοψηφία είναι ακραίοι μουσουλμάνοι.
Στον γάμο της, τον οποίο παρακολούθησε και ο Καντίροφ, η Goilabiyeva δεν μπορούσε να συγκρατήσει τη θλίψη της, ενώ πολλές φορές χρειάστηκε να...
σκουπίσει τα μάτια της όχι από τη συγκίνηση, αλλά από απελπισία. Μάλιστα, κατά την τελετή χρειάστηκε να ερωτηθεί τρεις φορές έως ότου να απαντήσει απρόθυμα καταφατικά για το αν επιθυμεί να παντρευτεί τον 47χρονο.
Ο Καντίροφ ο οποίος διοικεί την Τσετσενία με σιδηρά πυγμή από τότε που διορίστηκε από τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν το 2007, δέχθηκε σωρεία επικρίσεων για την ευλογία του σε αυτό τον γάμο, που είναι έκδηλη παραβίαση του ρωσικού νόμου κατά της πολυγαμίας. Ο πρόεδρος της Τσετσενίας απαντώντας στις κατηγορίες που τον ήθελαν να καλύπτει τον Guchigov στις απειλές του ενάντια στην κοπέλα και την οικογένειά της, απάντησε στο Instagram ότι όλα αυτά τα δημοσιεύματα είναι ψέματα και πως ο έρως χρόνια δεν κοιτά.
Η τελετή-φιάσκο προκάλεσε την οργή στη Ρωσία, η οποία τροφοδοτήθηκε ακόμη περισσότερο από τις δηλώσεις του επιτρόπου για τα δικαιώματα του παιδιού Pavel Astakhov, ο οποίος υπεραμύνθηκε του γάμου, λέγοντας ότι οι Καυκάσιες πρέπει να παντρεύονται νωρίς γιατί γεμίζουν με ρυτίδες από τα 27. Η θύελλα που προκάλεσαν οι απίστευτες δηλώσεις του, τον ανάγκασαν να ζητήσει αργότερα συγνώμη.
Σε απάντηση όλων αυτών, οι νεαρές γυναίκες από τον Καύκασο ποστάρουν selfies στο Instagram με το hashtag #WrinkledWomanν (γυναίκα με ρυτίδες) στις οποίες παίρνουν συγκεκριμένες εκφράσεις για να σχηματίζονται ρυτίδες. Οι περισσότερες φυσικά συνοδεύονται και με σαρκαστικά σχόλια για τον ανεκδιήγητο Astakhov. Οι γυναίκες που ξεκίνησαν αυτή τη... ρυτιδωμένη εκστρατεία στα social media είναι η γνωστή Ρωσίδα ακτιβίστρια Μπέλα Ραποπόρτ και η Τόνια Σαμσόνοβα, διάσημη δημοσιογράφος στην εφημερίδα «Η Φωνή της Μόσχας».
Η θλιμμένη νύφη δεν θέλει καν να κοιτάξει τον κατά 30 χρόνια μεγαλύτερο γαμπρό ο οποίος στέκεται δίπλα της
Η θλιμμένη νύφη δεν θέλει καν να κοιτάξει τον κατά 30 χρόνια μεγαλύτερο γαμπρό ο οποίος στέκεται δίπλα της
Με δυσκολία συγκρατεί τα δάρκυα της απελπισίας
Ο γιος του 47χρονου τραβά την 17χρονη να μπει στον χώρο της τελετής
Η 17χρονη σε ανέμελες στιγμές της πριν παντρευτεί

Η 17χρονη σε ανέμελες στιγμές της πριν παντρευτεί
Ο 47χρονος με τον γιο του και την πρώτη του γυναίκα από την οποία δεν έχει πάρει διαζύγιο
Ενας αξιωματικός της αστυνομίας ποζάρει ανάμεσα στις δύο γυναίκες του 47χρονου, την έφηβη και τη μητέρα του γιου του





==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.