Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Η 70η Jubilee Shemitah του "2015" (Λευιτικό 25:10)] είναι επιπλέον η πιο σημαντική! [ο 49ος χρόνος 1 Ιωβηλαίου στη συνέχεια = (7 Η 7 έτη = 49 ετών): 1966 + 7 + 7 + 7 + 7 + 7 + 7 + 7 = 2015 (1973 1980 1987 1994 2001 2008 2015)]

Αναλυτές της Wall Street έχουν συλλογιστεί το μυστήριο του τι φαίνεται στους οικονομικούς κύκλους των επτά ετών. Έχουν, επίσης, αναρωτηθεί γιατί φαίνεται να έρχονται το Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με προφητείες αυτή η Shemitah “οικονομική κατάρρευση” είναι η τρίτη σφραγίδα της Αποκάλυψης. Αυτή η κρίση είναι μια παγκόσμια οικονομική κατάρρευση και δεν περιορίζεται μόνο στις ΗΠΑ αν και ξεκινά από κει. Σύμφωνα με τη βιβλική αυτή απόφαση, η οικονομική κατάρρευση πρέπει να συμβεί κάποια στιγμή από τώρα μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2015.

Δείτε το βίντεο:

Ο ερχομός Shemitah 5775 (2014/5) & Ιωβηλαίο έτος 5776 (2015/6)


Shalom εταίρος και φίλος του Ισραήλ ,
Το επόμενο "Shemitah" ή "Βιβλική εκπαιδευτική χρόνο" τρέχει από:
25 Σεπτέμβρη του 2014 μέχρι τις ... 13 Σεπτεμβρίου 2015 .
Ενώ πολλοί υποθέτουν, όταν ο Θεός δημιούργησε τον Ήλιο και τη Σελήνη ότι το έκανε για το φως, τη θερμότητα, η βαρύτητα, και άλλων φυσικών μηχανισμών, όταν κοιτάζοντας Γένεση 1:14, μαθαίνουμε από τέσσερις άλλους σκοπούς πίσω από τους οποίους δημιουργήθηκαν τα φώτα στον ουρανό και τοποθετούνται σε μέρη όπου βρίσκονται.
Η Αγία Γραφή λέει ότι αυτά είναι για "σημάδια", "εποχές", "ημέρα" και "χρόνος".  ...
Η Εβραϊκή λέξη για το "σημάδια" στο πλαίσιο αυτό είναι owth, μια λέξη που σημαίνει «θαυματουργή σημάδι», «οιωνός», ή "προειδοποίηση". Δηλώνει, μεταξύ άλλων, ότι ο Θεός δημιούργησε τα ουράνια σώματα να επικοινωνούν σημαντικά θέματα σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές για λαός της διαθήκης Του. Ο επόμενος λόγος που ο Θεός δημιούργησε τον ήλιο και το φεγγάρι είναι για "εποχές". Και πάλι, στη Δυτική νοοτροπία μας, να καταλάβουμε ο Θεός μιλάει για ... χειμώνα, άνοιξη, καλοκαίρι, φθινόπωρο και (πτώση). Αυτό είναι το πιο απομακρυσμένο από την αλήθεια. Στα εβραϊκά, η λέξη είναι εδώ "mow'ed" και με ακρίβεια μεταφράζεται ως «συγκεκριμένη χρονική στιγμή" ή "θεία ραντεβού" ιδίως σε σχέση με "ιερό εποχές" ή Γιορτή ημέρες. Η ίδια εβραϊκή λέξη που μεταφράζεται στα αγγλικά στο Λευιτικό 23 ως "γιορτή", όπου γίνεται λόγος για τις «Γιορτές του Κυρίου."
Κατά την πρώτη, αυτές οι δύο λέξεις? «Ραντεβού» και «γιορτές» φαίνεται περίπου τόσο μακριά όσο μπορείτε να πάρετε. Αυτός είναι ο λόγος που κάποιος πρέπει να κρατήσει την εβραϊκή γλώσσα στην προοπτική, έτσι ώστε να μην χάσετε τα βαθύτερα μεταφορικά αυτού του κειμένου. Η λέξη "mow'ed" σημαίνει ότι ο Θεός έχει μια "ημέρα χρονόμετρο" ή "ημερολόγιο" στα οποία Κρατά προκαθορισμένο «ραντεβού» με την ανθρώπινη ιστορία και που συνδέονται με την «Γιορτές του ή Άγιες Μέρες." Ο Πατέρας Θεός ήξερε ότι ο χρόνος, ο μήνας, η ημέρα και η ακριβής ώρα Υιό Του, Yeshua (Ιησούς) θα πεθάνουν και πώς το γεγονός αυτό θα πρέπει να παίζεται σε εκπλήρωση των Levitical γιορτές του Ισραήλ Τέλος, ο Θεός δηλώνει ότι ο ήλιος και το φεγγάρι δημιουργήθηκαν για να καθορίσει"ημέρες και χρόνια." Προφανώς, αυτό δεν έχει να κάνει με το Γρηγοριανό ημερολόγιο μας, η οποία δημιουργήθηκε από μια παγανιστική Ρωμαϊκή χάρακα και βασίζεται στον ήλιο. Το μουσουλμανικό ημερολόγιο βασίζεται στο φεγγάρι.Αλλά η βιβλική ημερολόγιο ... αυτός που χρησιμοποιεί ο Θεός, σύμφωνα με τη Γένεση βασίζεται στο ήλιο και το φεγγάρι. Έτσι, όταν η Γραφή αναφέρεται σε «ημέρες και χρόνια" στο Γένεση 1:14 , αυτό δείχνει να «Βιβλική ημέρες και χρόνια" ή «άγιες μέρες», καθώς και Shemitah χρόνια και Jubilee έτη (κάθε έβδομο έτος η γη στο Ισραήλ ήταν να ξεκουραστεί).
Τι είναι Shemitah Έτος ...; Η Shemitah Έτος είναι το έβδομο έτος του επταετούς κύκλο της γεωργικής εντολή από την Τορά για τη Γη του Ισραήλ και εξακολουθούν να παρατηρούνται στη σύγχρονη Ιουδαϊσμό. Όταν ο Μωυσής έλαβε το Λευιτικής νόμο, ο Θεός έδωσε την εντολή για να ξεκουραστούν την έβδομη ημέρα ... το Σάββατο. Ο Μωυσής εφαρμόζονται και οι κύκλοι των «επτά» για εβδομάδες και χρόνια . Ένας κύκλος των επτά εβδομάδωνεπισημαίνει την 50η ημέρα , που ονομάζεται Πεντηκοστή . Και ο κύκλος των επτά σειρές των επτά χρόνων δείχνει το 50ό έτος , το έτος του Ιωβηλαίου. Το έτος του Ιωβηλαίου βασίζεται στο να αφήσει το υπόλοιπο της γης κάθε έβδομο έτος ως εξής? "Για έξι χρόνια να σπείρει τα χωράφια σας, και για έξι χρόνια κλαδεύουν τα αμπέλια σας και να συγκεντρώσει τις καλλιέργειες τους, αλλά κατά το έβδομο έτος η γη είναι να έχουμε ένα Σάββατο του. υπόλοιπο, ένα Σάββατο του Κυρίου ». (Λευιτικό 25: 3-4)
Λευιτικό 25 υπόσχεται άφθονη συγκομιδή σε εκείνους που παρατηρούν την Shemitah, και περιγράφει την τήρηση της ως δοκιμή της θρησκευτικής πίστης.
Οι εβραϊκό λαό μετρήσει και να παρατηρήσουν 7 ετών κύκλων. Κάθε κύκλος θα εκπληρώσει μια «εκπαιδευτική χρόνο γνωστό ως" Shemitah "ή" Shmitah »και σημαίνει« να απελευθερώσει! "


"Στο τέλος της κάθε επτά χρόνια που χορηγεί ένα δελτίο. Και αυτός είναι ο τρόπος της απελευθέρωσης: κάθε πιστωτής θα κυκλοφορήσει αυτό που έχει δανείσει με τον γείτονά του. Δεν θα την ακριβή του γείτονά του, τον αδελφό του, επειδή η απελευθέρωση του Κυρίου έχει ανακηρυχθεί ... "Δευτερονόμιο 15:. 1-4 Διαβάζοντας αυτή η γραφή περαιτέρω υποσχέσεις ... πολλές ευλογίες!
Το μυστήριο της Shemitah ... Όπως οι προφήτες κοίταξε έξω στα ερείπια του αρχαίου Ισραήλ , συνειδητοποίησαν ότι υπήρχε ένα μυστήριο για το χρονοδιάγραμμα της κρίσης του Θεού ! Αυτό το μυστήριο με επίκεντρο τη βιβλική Shemitah. Κάθε έβδομη συνεχή χρονιά, η «Shemitah, ή Σάββατο έτος,« θα μπορούσε να προκαλέσει τη γη για να ξεκουραστούν, κατά τη σπορά και το θερισμό, την αγορά και την πώληση θα έρθει σε στασιμότητα. Η Shemitah ήταν μοναδικό στο ότι πλήττονται ιδιαίτερα του έθνους οικονομική και χρηματοπιστωτική σφαίρα - αφανίζοντας όλους τους λογαριασμούς της πίστωσης και του χρέους. Για το έθνος που αναχωρεί από το Θεό, ο Shemitah γίνεται ένα σημάδι της κρίσης. Ο χρόνος της Shemitah φτάνει στο αποκορύφωμά της την τελευταία ημέρα του έτους εβραϊκά. (Ο προάγγελος - Jonathan Cahn)
Αυτό που συνέβη τα τελευταία δύο Shemitah χρόνια ...; Η Shemitah έτος 2001 ... Αμερικής δέχθηκε επίθεση από ριζοσπάστες ισλαμιστές τρομοκράτες σκοτώνοντας σχεδόν τρεις χιλιάδες άνθρωποι στις 9/11 και αυτή η θλιβερή μέρα έγινε America 's νέα ημέρα ... δυσφήμηση και την ταπείνωση!
Η Shemitah έτος 2008 ... Αμερική γνώρισε μια συντριβή χρηματιστηρίου στις 29 Σεπτεμβρίου, όταν η αγορά έπεσε777 μονάδες σε μία ημέρα. Ήταν η μεγαλύτερη μονοήμερη πτώση στην ιστορία της Wall Street. Όλα αυτά συμβαίνουν στο 29 Ελούλ η οποία είναι η ημέρα που προηγείται της 7ης μήνα (Τισρί) σχετικά με το εβραϊκό ημερολόγιο, το 7ο έτος της εβραϊκής Shemitah , στο 7 χρόνια επέτειο της προηγούμενο ρεκόρ Dow πτώση που συνέβη και στις 29 Ελούλ στο εβραϊκό ημερολόγιο, (η ημέρα πριν από τον 7ο μήνα) για το προηγούμενο 7 χρόνιαεβραϊκής Shemitah.
Ακριβώς όπως η κατάρρευση των χρηματιστηριακών αγορών του 2008 ήταν επίσης η ανάκρουση του 9/11 η εκτεταμένη μετά-σοκ συσχετίζεται με Ησαΐας 9:10. Και τα δύο αυτά γεγονότα δέθηκαν μαζί αδύνατον να ξετυλίξουν ... 7 χρόνια χώρια ! Αυτό πάει πολύ ακόμα βαθύτερα. Η βιβλική έτος δεν βασίζεται στη Δυτική Γρηγοριανό ημερολόγιο, αλλά για το Εβραϊκό ημερολόγιο Σεληνιακό. Έτσι, ο κύκλος 7 χρόνια της Shemitah πρέπει να μην βασίζεται στη Δυτική χρόνια, αλλά στην εβραϊκή χρόνια ... Έτσι, δεν έχει σημασία τι ημερομηνία βρίσκεται στο δυτικό ημερολόγιο το Shemitah πάντα θα λήξει την 29 ης ημέρας Ελούλ του Εβραϊκού ημερολογίου και το 2008έπεσε ακριβώς στις 29 Σεπτεμβρίου ου την ημέρα της συντριβής. Όμως, σε άλλες χρήσεις της ίδιας ημέρας στο βιβλικό ημερολόγιο θα πέσουν σε μια διαφορετική ημέρα στο δυτικό ημερολόγιο.
Οι δύο μεγαλύτερες χρηματιστηριακή αγορά συντρίβει Αμερική είχε μάθει ποτέ, τόσο που λαμβάνουν χώρα για την ακριβή Βιβλική ημέρα που χωρίζονται από το ακριβές χρονικό διάστημα χειροτονήθηκε στη Βίβλο ... 7 χρόνια από την ημέρα ... τα οποία εμφανίζονται από τη μια Βιβλική ημέρα που ορίστηκε για τη αφανίζοντας της πίστωσης και του χρέους! Σύμπτωση ...; Δεν νομίζω ... οι πιθανότητες των γεγονότων που συμβαίνουν τα τελευταία 11 χρόνια με τον τρόπο που το έκαναν χωρίς το χέρι του Θεού να είναι πίσω από αυτό είναι αστρονομικό. Ότι ολόκληρο το 777 τον αριθμό κολλήσει έξω από το από όλους τους αριθμούς στον πλανήτη για να πέσει, έτυχε να είναι ότι το ένα; Έτσι, αυτό το "Shemitah" πρέπει να σημαίνει κάτι! Πώς θα πάμε να γνωρίζουμε τα σημάδια και τις εποχές της επιστροφής του ή τι αναμένει από εμάς χωρίς να μελετήσει ημέρα Του;Είναι σίγουρα ήταν ένα μήνυμα από το Θεό.
Η Σαββάτου (Σάββατο) ... είναι το θεμέλιο όλων των άλλων εβραϊκά φεστιβάλ. Ο Θεός είπε ότι το Σάββατο ήταν να είναι μια ιερή ημέρα. Αυτό απλά σημαίνει μια ημέρα που έχει οριστεί εκτός ή διαφορετική από τις άλλες ημέρες. Είχε ξεχωρίσει ως ημέρα ανάπαυσης.


Το Ματωμένο φεγγάρι Τετράδα του 2014/2015 συμπίπτει με την έναρξη του «Shemitah» καθώς και ένα «Ιωβηλαίου» ... που αρχίζει την ερχόμενη Γιομ Κιπούρ . Ένα Ιωβηλαίο (50ος) χρόνια έρχεται μετά από 7 εκπαιδευτική άδεια κύκλους των 7 χρόνων και είναι πιο εκπληκτικό το γεγονός ότι η σύγκλιση Jubilee με την «Τέσσερις Ματωμένο φεγγάρι" όλα συμβαίνουν μαζί ...! 
Για να κατανοήσουμε το Έτος του Ιωβηλαίου ... κάποιος πρέπει πρώτα να είμαστε εξοικειωμένοι με την εκπαιδευτική χρόνο, η οποία παρατηρείται κάθε έβδομο έτος (Έξοδος 23:11 ? Λευιτικό 25:20? Δευτερονόμιο 15: 9.? Νεεμίας 10:31 ). Η εκπαιδευτική χρόνο ... Είναι επίσης γνωστό ως "Έτος Έκδοσης,« επειδή γεωργίας, καθώς και αφέθηκαν ελεύθεροι οι πληρωμές του χρέους (καταργείται) για το έτος (Δευτερονόμιο 15: 1-2? 31:10). Αυτό ξεκίνησε με το κλείσιμο της Εορτής της Εξιλέωσης . Έτος του Ιωβηλαίου «... το χρονοδιάγραμμα ήταν χρόνος (50) τι η χρονική στιγμή Γιορτή των Εβδομάδων (Σαβότ / Πεντηκοστής) είναι η ημέρα (50) ... η Γιορτή των Εβδομάδων (Σαβότ / Πεντηκοστής) παρουσιάζεται στο 50ο ημέρα ? δηλαδή την ημέρα μετά από επτά εβδομάδες, συν 1 ημέρα μετά το Πάσχα. Το Έτος του Ιωβηλαίου συμβαίνει κάθε 50ό έτος ? το έτος μετά από επτά Σαββατικών χρόνια (49 χρόνια), σύμφωνα με το Λευιτικό 25:. 8-11 Το Έτος του Ιωβηλαίου αρχίζει στο τέλος του 7 Σαββατικών χρόνια 7 χρόνια, και στο τέλος της γιορτής της Εξιλέωσης / Γιομ Κιπούρ ανά Λευιτικό 25 : 9 . Εβραίος ιστορικός Ιώσηπος πίστευε ότι η λέξη συμβολίζεται "ελευθερία!" (Αρχαιότητες των Εβραίων 3.12.3)
Και τότε τι είναι ένα Ιωβηλαίο έτος ...; Με την προσθήκη μαζί επτά κύκλους των επτά χρόνια, έχουμε μετρήσει συνολικά 49 χρόνια. Ως εκ τούτου, το έτος του Ιωβηλαίου είναι το 50ο έτος, όπως σημειώνεται από τους παρακάτω στίχους ... «Είστε επίσης να μετρήσετε από επτά Σάββατα του χρόνου για τον εαυτό σας, επτά φορές επτά χρόνια,έτσι ώστε να έχουν το χρόνο των επτά Σάββατα του χρόνου, δηλαδή , σαράντα εννέα χρόνια . Τότε θα πρέπει να ακούγεται κέρατο κριού στο εξωτερικό για την δέκατη ημέρα του έβδομου μήνα? για την Ημέρα της Εξιλέωσης (Yom Kippur) θα πρέπει να ηχεί μια κόρνα όλη τη γη σου. Θα πρέπει ως εκ τούτου να καθαγιάσει το πεντηκοστό έτος και να διακηρύξει μια απελευθέρωση μέσα από τη γη σε όλους τους κατοίκους της. Πρέπει να είναι από ιωβηλαίο για σας , και κάθε ένας από σας θα επιστρέψει στη δική του ιδιοκτησία, και κάθε ένας από σας θα επιστρέψει στην οικογένειά του, "Λευιτικό . 25: 8-10.
Η αγγλική λέξη «Ιωβηλαίου» προέρχεται από την εβραϊκή λέξη "yovel" που σημαίνει "τρομπέτα ή κέρατο κριαριού." κέρατα Αυτές τις κριάρια »είχαν καεί κατά την Ημέρα της Εξιλέωσης για να ανακοινώσει την έναρξη του έτους του Ιωβηλαίου ... Η λέξη ιωβηλαίο θα πρέπει να Δεν πρέπει να συγχέεται με τη λέξη αγαλλίαση που προέρχεται από μια λατινική λέξη που σημαίνει να χαίρονται. Το έτος ιωβηλαίου ήταν αναμφίβολα μια εποχή μεγάλης αγαλλίασης, αλλά οι ομοιότητες των δύο λέξεων είναι (τουλάχιστον ανθρώπινα μιλώντας) μια σύμπτωση. Για πολλά χρόνια, πριν από την Έξοδο, οι Ισραηλίτες ήταν δούλοι στην γη της Αιγύπτου , χωρίς ελευθερία και χωρίς κατοχές. Όταν έφτασαν στην γη της Χαναάν , ο Ιησούς του Ναυή να χωρίζεται η γη μεταξύ των φυλών τους και τις οικογένειές τους ... έτσι ώστε ο καθένας είχε τη δική του κληρονομιά.
Κάθε ενήλικο αρσενικό μεταξύ των οποίων και έγινε ένας ιδιοκτήτης γης. Αυτή η γη ήταν μια μόνιμη κατοχή που ποτέ δεν μπορούσε να αποστεί από την οικογένειά του. Αν ένας άνθρωπος έγινε φτωχός θα μπορούσε να πωλήσει μέρος ή το σύνολο της γης του ... αλλά μόνο προσωρινά. Θα επανέλθει πάντα με τον ίδιο ή τους απογόνους του στο «Έτος του Ιωβηλαίου." Αν έγινε ακόμη φτωχότερη και δεν ήταν σε θέση να πληρώσει τα χρέη του, θα μπορούσε να πουλήσει τον εαυτό του στη δουλεία, και να εργαστούν για να εξοφλήσει τα χρέη του. Και πάλι ότι η δουλεία θα μπορούσε πάντοτε να είναι μόνο προσωρινή . Όταν ο μεγάλος "Ημέρα της Εξιλέωσης" στο "Έτος του Ιωβηλαίου» ήρθε έγινε και πάλι ένας ελεύθερος άνθρωπος και ανακτηθούν κληρονομιά του. Το πιο ασυνήθιστο σεβασμό που ο Θεός διέταξε τους Ισραηλίτες μέσω του Μωυσή ήταν ... η τήρηση του Έτους του Ιωβηλαίου. Για τους περισσότερους ανθρώπους αυτή η γιορτή συνέβη μόνο μία φορά στη διάρκεια της ζωής τους και για πολλούς δεν είναι καν ότι, όπως συνέβη ... μόνο μια φορά κάθε 50 χρόνια. Σε αυτό το έτος ιωβηλαίου όλων των Ισραηλιτών οι οποίοι είχαν πωληθεί ως δούλοι αφέθηκαν ελεύθεροι ... και το σύνολο του εδάφους που είχε πωληθεί επανήλθε στην αρχική του ιδιοκτήτη του. Αυτό σήμαινε ότι οι Ισραηλίτες δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι σε μόνιμη δουλεία? ούτε θα μπορούσε κάποιος Ισραηλίτης χάσει οριστικά την κληρονομιά του!
Η διάσημη ιστορία του Ιησού του Ναυή διατάζει τον ήλιο να σταθεί ακόμα σε Joshua 10:13 το φεγγάρι λέγεται «σταθεί» ή «περίμενε». Μήπως αυτό σημαίνει ότι η γη σταματήσει να περιστρέφεται; Οι επιστήμονες λένε ότι αυτό θα σχίσει τη γη χώρια! Στην αρχαιότητα το φεγγάρι είπε "να μην περιμένει" για τον ήλιο, όταν θέτει κάτω από τον ορίζοντα πριν την ανατολή του ήλιου. Όταν η Σελήνη και ο Ήλιος έχουν δει μαζί, τότε το φεγγάρι είπε "να περιμένουν" ή "στάση" για τον ήλιο. Όταν το φεγγάρι είπε «να σταθεί» σημαίνει ότι το φεγγάρι δεν είναι στον ορίζοντα, αλλά πιο ψηλά στον ουρανό. (Ινστιτούτο Βιβλικών & Επιστημονικές μελέτες? Ό.π., 185) Ιησούς του Ναυή 10 φαίνεται να υποδηλώνει ότι ήταν η 15η ημέρα του μήνα που ήταν ένας κακός οιωνός της καταστροφής ... για τους εχθρούς του Ιησού του Ναυή!
Δρ John Walton ο οποίος διδάσκει στο Moody Bible Institute δίνει δύο σημαντικές παρατηρήσεις: Πρώτον , την περιγραφή στο Joshua 10? "Τοποθετεί τον ήλιο στην ανατολή και το φεγγάρι στα δυτικά, έτσι ... υποδεικνύοντας ότι η προσευχή έγινε το πρωί." Και δεύτερον , αυτή η ημέρα είναι μοναδική, όχι λόγω της αστρονομικό φαινόμενο ... αλλά επειδή ο Θεός άκουσε τη φωνή του ανθρώπου! "


Το πιο σημαντικό ερώτημα είναι πώς οι άνθρωποι την ώρα του Ιησού του Ναυή κατανοητό αυτό;
Σε Πράξεις 2:20 το φεγγάρι είναι ενεργοποιημένη "στο αίμα." Μήπως αυτό σημαίνει ότι το φεγγάρι μετατραπεί σε πραγματικό αίμα; Όχι! Χρησιμοποιείται μεταφορικά μιας σεληνιακής έκλειψης, όταν το φεγγάρι παίρνει ένα θαμπό κόκκινο χρώμα, μερικές φορές, όταν το φεγγάρι είναι κοντά στον ορίζοντα η ατμόσφαιρα προκαλεί το φεγγάρι να δούμε πορτοκαλί-κόκκινο χρώμα, ή τα σύννεφα ή καπνός μπορεί να σκουραίνει το φεγγάρι. Lawson νεότεροι στο βιβλίο του Αρχαία Κατάκτηση Λογαριασμών έχει μερικές πολύ ενδιαφέρουσες συγκρίσεις του Ιησού του Ναυή 10 με άλλα αρχαία ασσυριακή, Χετταίων, και τους λογαριασμούς αιγυπτιακή κατάκτηση. Να είσαι σε θέση να κατακτήσουν τον εχθρό μέσα σε μια μέρα είναι μια μεγάλη νίκη στην αρχαιότητα. Ένα εκλιπαρούσε τον Θεό του για να διατηρήσει το φως της ημέρας αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα για τους εχθρούς τους για να ηττηθεί. Η υπερφυσική βοήθεια του θεού στη μάχη με τους κόκκους του χαλαζιού, επίσης, είπε.
Μια ματιά σε μερικά ενδιαφέροντα γεγονότα της αρχαίας αρχεία που δείχνουν "τα ουράνια σώματα που στέκεται ακόμα», ήταν κοινή ορολογία που χρησιμοποιείται δρόμο της επιστροφής στη συνέχεια: (IBSS)
1. «Όταν η μέρα είναι μακρύς, σύμφωνα με τους υπολογισμούς της, θα υπάρξει μια μακρά βασιλεία. Η ημέρα υπολογίζεται να διαρκέσει για όσο διάστημα ο Ήλιος παραμένει πάνω από τον ορίζοντα. "Όταν ένας μήνας έχει 30 ημέρες, οι ημέρες του είπε να έχουν πλήρη ή κατάλληλο μήκος τους.
2. "Όταν η Σελήνη βρίσκεται σε μια σταθερή θέση, θα υπάρχει θέλουν βροχής." (Ξηρασία ...;)
3. "Όταν ο ήλιος βρίσκεται μέσα στο« φωτοστέφανο της Σελήνης », (που ονομάζεται επίσης ένα δαχτυλίδι φεγγάρι ή το χειμώνα αλογόνο) σε όλα τα εδάφη στα οποία θα μιλήσει την αλήθεια.» (Rain ...;) Υπάρχει ένα παλιό καιρό λέγοντας ακόμη και σήμερα ... "Ring γύρω από το φεγγάρι σημαίνει πλησιάζει καταιγίδα και τη βροχή σύντομα! "Υπάρχει αλήθεια σε αυτό το ρητό, επειδή η υψηλή Cirrus σύννεφα έρχονται συχνά πριν από μια καταιγίδα.
4. «Όταν η Σελήνη σταματάει στην πορεία της, η αγορά θα είναι ελάχιστος." (Financial ...;)
5. "Όταν ο Ήλιος βρίσκεται στη θέση της Σελήνης, ο βασιλιάς της γης θα είναι ασφαλής στο θρόνο του.» ( το Ισραήλνίκησε τους εχθρούς του!) Αυτό είναι μια σύγκριση του Ιησού του Ναυή 10:13 και Σταύρωση του Κυρίου (Κατά Λουκάν 23 : 44 -47).
6. "Αν σε Αδάρ (. Αδάρ είναι ο 12ος μήνας του έτους Εβραϊκά Αντιστοιχεί μέχρι τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο στο Γρηγοριανό ημερολόγιο) ο ήλιος βρίσκεται ακόμα στη μέση του το μεσημέρι: η γη θα βιώσουν πολιορκία (και) τη δυστυχία . "Αυτές οι εκθέσεις μας δείχνουν ότι όροι όπως "τον ήλιο ή το φεγγάρι στάθηκε ακόμα» ήταν συνήθως χρησιμοποιείται για να περιγράψει ορισμένους όρους των ουρανίων σωμάτων που παρατηρούνται. Αυτό δεν σημαίνει ότι η γη σταματήσει να περιστρέφεται.
7. Ένα άλλο σημαντικό σημείο είναι ένα από τα πιο σημαντικά υπολογισμούς στην αρχαιότητα η πανσέληνος στο μέσον του μήνα. Η πρώτη ημέρα της πανσελήνου ήταν όταν το σύνολο φεγγάρι λεπτά μετά την ανατολή, έτσι ώστε ο ήλιος και το φεγγάρι ήταν τόσο ορατό σε αντίθετες ορίζοντες. Αν αυτό ήταν στις 14, ήταν ένας καλός οιωνός , αλλάαν στο 15ο, ήταν ένα κακό οιωνό. Λέει ότι αν "την δέκατη τέταρτη ημέρα η Σελήνη φάνηκε με τον Ήλιο Θα υπάρξει ανατροπή των φρουρίων και πτώση της φρουρές (μια ομάδα των στρατευμάτων που σταθμεύουν σε ένα φρούριο ή την πόλη για να την υπερασπιστούν!) "
Η Προφητεία του Ιωβηλαίο από το ραβίνο Ιούδα Μπεν Σαμουήλ ... Ludwig Schneider του Ισραήλ περιοδικό Σήμερα έχει μεταφραστεί Ιούδα Μπεν Σαμουήλ (1140-1217) εργάζονται στα αγγλικά. «... Σύμφωνα με το άρθρο αυτό, ο Ραβίνος Ιούδα Μπεν Σαμουήλ ήταν ένα κορυφαίο Ταλμούδ λόγιος Γερμανία Λίγο πριν πεθάνει κατά το έτος 1217 είχε προφητέψει ότι οι Οθωμανοί Τούρκοι θα κυβερνήσει την ιερή πόλη της Ιερουσαλήμ για οκτώ Ιωβηλαίο.Δηλαδή 400 χρόνια (8 x 50). Οι Οθωμανοί Τούρκοι είχαν πάρει τον έλεγχο της Ιερουσαλήμ, 300 χρόνια μετά το θάνατο του ραβίνου το 1517 και καθώς, σύμφωνα με την προφητεία, οι Οθωμανοί Τούρκοι στη συνέχεια έχασε την Ιερουσαλήμ 400 χρόνια αργότερα, το 1917. Ήταν κατά τη διάρκεια WWI ότι Βρετανό στρατηγό Edmund Allenby μπήκε στο Ιερουσαλήμ για το Χανουκά, χωρίς ψήσιμο έναν πυροβολισμό στο 1917. Το χρονοδιάγραμμα αυτό με τις διακοπές και την ευκολία με την οποία συνέβησαν όντως κάνει αυτή τη στιγμή της ιστορίας είναι εξαιρετικά σημαντικό ... ο ραβίνος στη συνέχεια πήγε για να πει ότι μετά από οκτώ Ιωβηλαίο, η ένατη ιωβηλαίο θα έχουν την Ιερουσαλήμ είναι μια μη-νεκρή ζώνη, η οποία ήταν 1917-1967 μέχρι των Έξι Ημερών Πολέμου. Προφητεία του ραβίνου στη συνέχεια ανέφερε ότι στη δέκατη Jubilee που Ιερουσαλήμ θα πρέπει να ελέγχεται από το Ισραήλ και, στη συνέχεια, η Μεσσιανική έσχατους καιρούς θα αρχίσει. Αυτό, στη συνέχεια, θα φέρει τον χρόνο έως το 2017. "Πολύ ενδιαφέρουσα ...!
Το "Ιωβηλαίο" (Jovel) "Shemitah Έτος για την Ιερουσαλήμ ... Πολλές προφητείες κέντρο στην Ιερουσαλήμ .Ήταν προείπε ότι η Ιερουσαλήμ θα πρέπει να κατακτηθεί από έθνη: Ιερουσαλήμ πρέπει να πατήσει κάτω των εθνών, μέχρι να εκπληρωθούν οι καιροί των εθνών »Λουκάς 21:24 . Αυτή η προφητεία δόθηκε από Yeshua (Ιησούς) και άρχισαν να έρχονται σε περνούν το 70 μ.Χ., όταν η Ιερουσαλήμ κατακτήθηκε από τους Ρωμαίους και όλοι οι Εβραίοι σκοτώθηκαν είτε, πέθαναν από την πείνα, ή πωλήθηκαν ως σκλάβοι. Σε 638 μ.Χ., οι μουσουλμάνοι κατέλαβαν την Ιερουσαλήμ και, εκτός από ένα μικρό διάλειμμα από τους Σταυροφόρους, το κράτησε μέχρι το 1917, όταν οι Συμμαχικές Δυνάμεις υπό τον Στρατηγό Allenby παρέδωσε την πόλη.
Η Προφητεία της Ιερουσαλήμ Απελευθέρωση 's το 1917 ... Ο προφήτης Δανιήλ, μιλώντας για το μέλλον της γενέτειράς του Ιερουσαλήμ , έδωσε την εξής αξιοσημείωτη προφητεία: «Ευλογημένος είναι αυτός που περιμένει, και έρχεται με τα χίλια τριακόσια πέντε και τριάντα ημέρες ..." Δανιήλ 12:. 4-12   Το έτος 1335 αντιστοιχεί στο έτος 1917, ο ακριβής χρόνος όταν οι Τούρκοι παρέδωσαν την πόλη της Ιερουσαλήμ στους Βρετανούς. Ο προφήτης Αγγαίος προφήτευσε ακόμη την ακριβή ημέρα της λύτρωσης ... 9 Δεκεμβρίου (Αγγαίος Ι2: 15-18), και ο Ησαΐας προείπε τον τρόπο με τον οποίο η Ιερουσαλήμ θα είναι με τη βοήθεια των αεροπλάνων (Ησαΐας 31: 5).
Η Προφητεία της Ιερουσαλήμ Απελευθέρωση 's το 1967 ... Από τότε που η ίδρυση του κράτους του Ισραήλ το 1948, τα αραβικά έθνη έχουν αρνηθεί να δεχτεί το Ισραήλ ως ανεξάρτητο κράτος και περίμεναν να νικήσει το Ισραήλ. Παρά τη σύλληψη των Ισραηλινών από τη φρουρά από τους επιτίθεται σε μια ημέρα του Σαββάτου, τον Ιούνιο του 1967, και παρά τους έξω αρίθμηση από τουλάχιστον 50-1, οι Άραβες υπέστησαν πλήρη ήττα σε μόλις έξι ημέρες.Σε λιγότερο από τρεις ώρες η ισραηλινή αεροπορία κατέστρεψε 300 Αιγυπτιακό αεροσκάφος στο έδαφος.  Όμως, το πιο σημαντικό γεγονός του πολέμου ήταν ότι η Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ , η οποία ήταν μέχρι τότε στα χέρια της Ιορδανίας ήρθε πίσω στο εβραϊκό κατοχή. Έτσι, για άλλη μια φορά, τις καταπληκτικές προφητείες της Βίβλου έχουν εκπληρωθεί. Όπως απίθανο όπως ήταν, πολλοί Χριστιανοί δεν εξεπλάγησαν από το αποτέλεσμα των Πόλεμο των Έξι Ημερών. Δύο διαφορετικές προφητείες επεσήμανε το έτος 1967 για την απελευθέρωση της Ιερουσαλήμ 2300 Έτος Προφητεία του Δανιήλ? "Πόσο καιρό θα πρέπει να είναι το όραμα σχετικά με την καθημερινή θυσία, και η υπέρβαση της ερήμωσης, για να δώσει τόσο το ιερό και τον οικοδεσπότη να πατήσει κάτω από το πόδι ; Και είπε προς εμέ, εις two χιλιάδες τριακόσιες days ? τότε θα πρέπει να καθαριστεί το ιερό, "Ντάνιελ 8:13 -14. Διαβάζοντας το πλαίσιο αυτό προφητεία δόθηκε στην, μιλάει για ένα κριάρι με δύο κέρατα (Media και την Περσία Δανιήλ 8:20 , και μια πρόχειρη κατσίκα, Ελλάδα Ντάνιελ 8:21 .) «Και εγώ τον (κατσίκας) πλησιάζουν προς το κριάρι είδε, και αυτός κινήθηκε με χολή εναντίον του, και επάταξεν το κριάρι, και το φρένο δύο κέρατα του: και υπήρχε καμία δύναμη στο κριάρι να σταθεί πριν από αυτόν, αλλά τον ρίχνει κάτω στο έδαφος, και τη σφραγίδα επάνω του και δεν υπήρχε κανένας που θα μπορούσε να παραδώσει το κριάρι από το χέρι του, "Δανιήλ 8:. 7 Αυτό το μέρος της προφητείας εκπληρώθηκε όταν ο Μέγας Αλέξανδρος, με μια στρατιά των 35.000 Ελλήνων και Μακεδόνων, διέσχισε τα Δαρδανέλια στην Μικρά Ασία το 334 π.Χ. και νίκησε τη μεγάλη Περσική Αυτοκρατορία .Από εκείνη τη στιγμή, το Ισραήλ θα ήταν πάντα να "πατήσει κάτω από Εθνικούς», ή υπό τον έλεγχο των ξένων εθνών . Ωστόσο, ο Ντάνιελ ότι το ιερό ( Ιερουσαλήμ ) θα πατήσει κάτω μόνο για 2.300 ημέρες. Εφαρμογή της βιβλικής κλίμακας χρόνο? μία ημέρα = μία χρόνος? Ιεζεκιήλ 4: 6, και έχοντας κατά νου ότι δεν υπάρχει ημερομηνία 0 μ.Χ. , φτάνουμε ακριβώς στο 1967!


Το έτος του Ιωβηλαίου (Λευιτικό 25:10) σημαδεύτηκε από το γεγονός ότι όλες οι ιδιότητες και τα υπάρχοντά τους δόθηκε πίσω στους αρχικούς ιδιοκτήτες τους , θα πρέπει να τα έχουν χάσει εν τω μεταξύ.Σκλάβοι θα καθορίζονται ελεύθερα? Εν ολίγοις, ήταν μια στιγμή για να "διακηρύξει την ελευθερία." Υπολογίζοντας από το έτος 1917, το επόμενο έτος του Ιωβηλαίου ήταν να είναι το 1967!
Είναι απλή σύμπτωση το γεγονός ότι η Ιερουσαλήμ ήταν και πάλι παραδόθηκε κατά το έτος αυτό; Αν είμαστε ξεκινώντας από την κατάληψη της Ιερουσαλήμ το 1967, καθιστώντας το 1966 ο 49ος χρόνος 1 Ιωβηλαίου στη συνέχεια = (7 Η 7 έτη = 49 ετών): 1966 + 7 + 7 + 7 + 7 + 7 + 7 + 7 = 2015 (1973 1980 1987 1994 2001 2008 2015). Από το 70 μ.Χ., Παλαιά Ιερουσαλήμ δεν ήταν υπό εβραϊκή κυριαρχία μέχρι το 1967. Η απελευθέρωση τηςΙερουσαλήμ στις 7 του Ιουνίου του 1967 είναι το βασικό κομβικό σημείο στη σύγχρονη ιστορία που σχετίζονται με την προφητεία Αγία Γραφή και στους έσχατους καιρούς.
Ο Ιεσιούα (Ιησούς) που αναφέρεται στο Κατά Ματθαίον 24: 32-34 ότι θα υπάρξει μια στιγμή που η "συκιά" (Ιούδα / οι Εβραίοι), θα φέρει στο προσκήνιο τα φύλλα ... και ότι αυτή η γενιά θα πρέπει να δούμε την επιστροφή του Χριστού. Είμαστε σήμερα που ζουν σε αυτό το διάστημα! Η ίδρυση του κράτους του Ισραήλ το 1948 και η λύτρωση της Ιερουσαλήμ το 1917 και το 1967 είναι όλα τα σημάδια της συκιάς θέτουμε φύλλα. Ο Ιεσιούα (Ιησούς) θα επιστρέψει σύντομα μάλιστα, παρεμβαίνοντας στην προσεχή τελικό πυρηνικού πολέμου και την ίδρυση βασιλεία Του πάνω στη γη που θα υπάρχουν για χίλια χρόνια. Τα σημάδια είναι ήδη ορατά. Είσαι έτοιμος?
Ο αριθμός 70 είναι ένα προφητικό αριθμό. Ο προφήτης Δανιήλ μίλησε για 70 εφτάρια που πρέπει να πληρούνται προκειμένου για την εξαγορά να έρθει. Η 70η Jubilee Shemitah του "2015" είναι επιπλέον σημαντική! Αυτό το Ιωβηλαίο Shemitah του 2015 θα σηματοδοτήσει την αρχή μιας προφητική σειρά γεγονότων που θα μπορούσε τελικά να καταλήξει επτά Χρόνια αργότερα ... κατά την Δευτέρα Παρουσία του Χριστού (όμως μόνο ο Θεός γνωρίζει την ημερομηνία και την ώρα) όταν όλα τα ακίνητα του πλανήτη θα επιστραφεί στον αρχικό ιδιοκτήτη του, το Δημιουργό, ο τελικός εκδήλωση της Shemitah.
Κατά τα έτη 5774 (2014) - 5775 (2015) ... θα έχουμε τέσσερις σεληνιακές εκλείψεις. Με τον αριθμό τέσσερα υπάρχει πάντα ένα πέμπτο που σχετίζονται με το τέσσερα. Ως εκ τούτου, με τέσσερις σεληνιακές εκλείψεις μας θα δούμε μία ηλιακή έκλειψη μεταξύ των τεσσάρων αυτών. Ραβίνος πούμε ότι είναι σαν τα τέσσερα δάχτυλα του χεριού, ο αντίχειρας είναι σαν τα τέσσερα, αλλά είναι σημαντικά διαφορετική έχουν μόνο μία κοινή αντί για δύο και να κοντράρουμε αντί inline. Αυτό μας διδάσκει ότι η ηλιακή έκλειψη που σχετίζονται με τις σεληνιακές εκλείψεις, αλλά είναι ουσιωδώς διαφορετικά.
Εβραίοι έχουν μια (Bracha) ευλογία για όλα όσα φέρνει όφελος. Όχι ... δεν έχουν μια ευλογία για την εκδήλωση αυτή και ως εκ τούτου δεν λένε μια ευλογία για μια έκλειψη. Η εβραϊκή λέξη που σημαίνει για την έκλειψη δίνει την απάντηση με τα πόδια ... "Likui" "ελάττωμα". Η Τορά (πέντε πρώτα βιβλία της Βίβλου) αναφέρει, ότι μια έκλειψη ("Likui" / "ελάττωμα") από τον ήλιο είναι ένα κακό σημάδι για τον κόσμο? μια σεληνιακή έκλειψη είναι ένα κακό σημάδι για το Ισραήλ . Να συνδέεται με την κακή σημάδια η έκλειψη δεν είχε ανατεθεί μια ευλογία. Η ευλογία λέγεται από τον εβραϊκό λαό μετά από μια "νέα σελήνη, δεν μπορεί να ειπωθεί κατά τη διάρκεια ή μετά από μια έκλειψη καθώς η Σελήνη έχει ήδη« φθίνει »σε εκείνο το σημείο. Η Σελήνη συνδέεται με τα παιδιά του Ισραήλ . Όπως το φεγγάρι, οι περιουσίες των Ισραήλ "κερί και φθίνουν" μερικές φορές θα υπάρχει σκοτάδι και μερικές φορές το Ισραήλ θα λάμψει φωτεινό. Ακριβώς όπως τα κεριά φεγγάρι και πέφτει, το ίδιο κάνει το Ισραήλ να περάσουν από τα στάδια του φωτός και του σκότους με τη συνεχή γνώση ότι υπάρχει φως στο τέλος του σήραγγα.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα φεγγάρια του αίματος που συνδέεται με τις Γιορτές του Κυρίου ... παρακαλούμε δείτε το άρθρο μας σχετικά με «την ερχόμενη Φεγγάρια αίμα!"
Ελπίζουμε ότι θα απολαύσετε και να γίνει πιο ενημερωμένοι από την εργασία μας. Σερβίρουμε ένα φοβερό Θεό και είμαστε ταπείνωσε με αυτή την ευκαιρία να σας φέρει αυτές τις πληροφορίες.

Alf & Julie Σόντερς


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.