Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Συγχαρητήρια Ζωή. Μπράβο Γιάνη!

Αυτά που τραβάει η χώρα μας από τους ξένους, μπροστά σε αυτά που… «ξεφουρνίζουν» κάπου – κάπου η Ζωή και ο Γιάνης είναι αστεία. 
ΟΤΑΝ πρωτοπαρουσιάστηκε στην πολιτική ζωή του τόπου ο Αλέξης, σαν υποψήφιος Δήμαρχος της Αθήνας, με τον ΣΥΡΙΖΑ, πέρασε ουσιαστικά απαρατήρητος – στην ουσία τους… ξέφυγε – και μόνο όταν είδαν ότι αυτό το παιδί με το «καλημέρα σας», πήρε 11% στις δημοτικές εκλογές, τον Οκτώβριο του 2006, μόνο τότε άρχισαν να τον ψάχνουν για να βρουν στοιχεία σε βάρος τους!

Και το μόνο που είχαν βρει τότε, ήταν, ότι σαν μαθητής του Λυκείου συμμετείχε στις καταλήψεις των σχολείων, στις οποίες όμως έπαιρνε μέρος τουλάχιστον το 70 με 80% των μαθητών, σε όλη τη χώρα, οι περισσότεροι των οποίων μάλιστα συμμετείχαν στις καταλήψεις ή για πλάκα ή για να γλιτώσουν τα μαθήματά τους, ενώ ο Αλέξης συμμετείχε και στο 15μελές Συμβούλιο του σχολείου του, άλλο… «φοβερό» αμάρτημα τούτο εδώ... Πιασ’ τ’ αυγό και κούρευ’ το…
ΟΤΑΝ όμως μετά την επιτυχία του στις δημοτικές εκλογές, άρχισε να «ακούγεται» το όνομά του, ξεκίνησαν και τα… βάσανά του! Άρχισαν να τον «ψάχνουν» και ό,τι βλακεία ήθελε ο καθένας την έλεγε και την έγραφε, με αποτέλεσμα να τον βγάλουν από την αφάνεια, μέχρι που «καθάρισε» τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, τον Αλέκο Αλαβάνο και του έφαγε τη θέση, όπως κάνουν πάντοτε όλοι όσοι είναι γεννημένοι για τα μεγάλα αξιώματα και μέσα σε ελάχιστα χρόνια πήρε τον ΣΥΡΙΖΑ με 2,5 – 3% τον πήγε στο 36%! 
Έγινε λαοπρόβλητος πρωθυπουργός, τα έβαλε με τους ξένους κατακτητές και τους ντόπιους φασουλήδες και ήδη όλος ο κόσμος, σε ανατολή και δύση, ασχολείται με τον Αλέξη και οι ντόπιοι καραγκιόζηδες, έχασαν τις δουλειές τους, γιατί δεν τους έπαιρνε να κατηγορούν με ψέματα, ένα από τα πιο λαμπερά πλέον αστέρια της διεθνούς πολιτικής σκηνής.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ μείνουν όμως εντελώς άνεργα τα γνωστά παπαγαλάκια, την «έπεσαν» στην Ζωή και στον Βαρουφάκη. Για να είμαστε ειλικρινείς, τόσο η Ζωή, όσο και ο Βαρουφάκης, με τον τσαμπουκά τους και το… θράσος τους, να λένε πάντοτε τα πράγματα με το σωστό τους όνομα, τους… βοήθησαν, στις εναντίον τους, επιθέσεις τους… ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ πλέον, όλοι οι… παπαγάλοι, περιμένουν με… αγωνία πότε θα ανοίξει το στόμα της η Ζωή και τι θα πει ο Γιάνης. ΠΕΡΝΑΝΕ πλέον τα λόγια και τις εμφανίσεις και των δύο από το μικροσκόπιο... 
Η ΠΛΑΚΑ είναι ότι και η Ζωή και ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι και ολίγον έως πολύ… πλακατζήδες και πολλές φορές λένε «κάτι» υποτίθεται με σοβαρότητα και τα… ζώα οι παπαγάλοι, σκέτοι… ΧΑΝΟΙ, ανοίγουν το στόμα τους και το καταπίνουν!.. ΠΡΟΧΘΕΣ χάλασαν τον κόσμο, γιατί όπως είναι γνωστό σε κάθε διαδήλωση ή πορεία, μικρή ή μεγάλη, ασχέτως μεγέθους της, η αστυνομία, έχει συνηθίσει και βάζει 3-4 κλούβες κάθετα στην Βασιλίσσης Σοφίας, ακριβώς απέναντι στη Βουλή, για να κλείνουν το δρόμο, με αποτέλεσμα να ξεσηκώνονται οι διαδηλωτές και να βρίζουν οι περαστικοί που δεν μπορούν να πάνε στη δουλειά τους.
ΦΥΣΙΚΟ είναι η εμφάνιση της αστυνομίας σε… θέση μάχης και με οδοφράγματα στην καρδιά της Αθήνας και έξω από τη Βουλή, να εξόργιζε ή τουλάχιστον θα ενοχλούσε οποιονδήποτε νέο στην ηλικία εκλεγμένο πρόεδρο του Κοινοβουλίου, όταν μάλιστα οι διαθέσεις των διαδηλωτών ήταν πολύ ήπιες. Άλλωστε με την πείνα που έχουν, αυτή την περίοδο όλοι όσοι διαμαρτύρονται, που να βρουν τη δύναμη να κάνουν «ντου» και να τα βάλουν με τους χειροδύναμους και… χορτάτους άνδρες των ΜΑΤ.
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ, ότι θα ήταν προτιμότερο, αυτά που έσουρε δημοσίως στον Αστυνομικό Διευθυντή η Ζωή, ο οποίος δεν έκανε τίποτε άλλο από το να εκτελεί τις εντολές που είχε λάβει, να του τα «έλεγε» το γραφείο της. Όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η Ζωή είναι νέα, όμορφη και σκληρή κοπέλα, το αίμα της βράζει και στο τέλος – τέλος της αρέσει να κάνει και λίγο τσαμπουκά, αφού και η μικρή, έχει μεγάλες φιλοδοξίες και στόχους… Άλλωστε η Ζωή δεν μας έχει κρύψει ποτέ τίποτε. Έτσι φέρεται από την πρώτη μέρα που μπήκε στη Βουλή… 
Να μην ξεχνούν δε οι βουλευτές, που προχθές και χθες την έβριζαν, ότι μολονότι ΗΞΕΡΑΝ τις… «αδυναμίες» της, την ευθύτητά της και τον τσαμπουκά της, την ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΜΑΔΙΚΑ για πρόεδρο της Βουλής! Ας… πρόσεχαν! ΟΣΟ δε για τον Βαρουφάκη, η προσφορά του στην ενημέρωση της διεθνούς κοινής γνώμης για τις ΑΤΙΜΙΕΣ των τοκογλύφων δανειστών εναντίον του λαού και της χώρας μας, είναι τεράστια και έχει προσφέρει εθνική υπηρεσία με τις δηλώσεις και τις εμφανίσεις του...
ΤΩΡΑ ΑΝ σε κάποιους δεν αρέσει η μοτοσικλέτα που κυκλοφορεί, ή το σακίδιο που κρεμάει πίσω από την πλάτη του ή το πουκάμισο που είναι έξω από το βρακί του και κυρίως ο καθαρός λόγος του, όταν θα ξαναθέσει υποψηφιότητα, ας μην τον ξαναψηφίσουν, αν και εμείς πιστεύουμε ότι στις επόμενες εκλογές θα πάρει τις… διπλάσιες ψήφους. 
Για τις κατηγορίες ότι… μαγνητοφώνησε τις συζητήσεις στο Eurogroup, αν πράγματι έχουν βάση αυτές οι καταγγελίες, εμάς δεν μας ενοχλεί καθόλου το γεγονός αυτό. Πρώτον γιατί όλες οι συνδιασκέψεις, σε όλο τον κόσμο μαγνητοσκοπούνται και διανέμονται σε 5-6 γλώσσες σε ένα σωρό ανθρώπους. Δεύτερον, γιατί δεν υπήρξε ποτέ συνδιάσκεψη που να μην γίνονται διαρροές και τρίτον, γιατί όλες οι συζητήσεις σε όλα τα κοινοβούλια και σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς ΟΗΕ κλπ. μαγνητοσκοπούνται και διανέμονται…
Αλλά και αυτή η «καταγγελία» δεν αποκλείεται να ήταν μια… στημένη από τον ίδιο τον Βαρουφάκη ιστορία, για να πάρει αμέσως φωτιά και να μάθει  ολόκληρη η ανθρωπότητα μέσα σε 2-3 λεπτά το νέο κατόρθωμα του Γιάνη!.. 
K.


 Να γίνει άλλη μια Εξεταστική Επιτροπή
Για να μάθουμε, πόσα έχουν φάει οι πολιτικοί τα τελευταία 30 χρόνια…
ΟΛΑ αυτά που κατέθεσαν, ο Σημίτης, ο Βενιζέλος, ο Γιάννος και η Βάσω, ΟΛΟΙ τους μέλη του πριβόητου ΚΥΣΕΑ, που αποφάσισε και ενέκρινε τους γιγαντιαίους εξοπλισμούς που αγοράστηκαν μετά τα Ίμια, – κάποιοι πονηροί λένε ότι και αυτή η ιστορία στήθηκε επίτηδες, για να γίνουν οι τεράστιες αγορές πολεμικού υλικού – στη δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο Εφετείο Κακουργημάτων είναι ΨΕΜΑΤΑ, και όλοι οι εξετασθέντες μάρτυρες προσπάθησαν να αφήσουν μεν ορισμένες ΗΠΙΕΣ μομφές εναντίον του Άκη, αλλά κυρίως να βγάλουν λάδι τον εαυτούλη τους… 
ΟΛΟΙ τόνισαν ότι απλώς… «ενέκριναν» τις τεράστιες αγορές πολεμικού υλικού, επειδή τις είχαν εγκρίνει κάποιοι «γαλονάδες», λαδωμένοι και οι περισσότεροι από αυτούς, αλλά κανένας, από τον πρωθυπουργό μέχρι όλους τους υπουργούς που συμμετείχαν στον ΚΥΣΕΑ…, δεν ρώτησε, ΤΙ αγοράζαμε, σε ΠΟΙΕΣ ΤΙΜΕΣ και σε ΠΟΙΕΣ τιμές αγοράζουν, τα άλλα κράτη, το ίδιο πολεμικό υλικό. 
ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ να πιστέψουμε ότι ο πρωθυπουργός και οι στενοί συνεργάτες του υπουργοί, ΚΑΤΑΧΡΕΩΝΑΝ το δημόσιο και κανένας τους δεν ρώτησε για το κόστος των εξοπλιστικών προγραμμάτων, όταν είναι γνωστό πόσο τσιγκούνης είναι ο Σημίτης και πόσο… φραγκοφονιάδες οι υπουργοί του, που συμμετείχαν στο ΚΥΣΕΑ! 
ΕΔΩ ΚΑΝΕΝΑΣ από δαύτους δεν αγόρασε ποτέ ούτε οδοντογλυφίδες από το σούπερ μάρκετ αν δεν ήλεγχε προηγουμένως τις τιμές και κανένας από αυτούς τους κυρίους δεν έχει παραγγείλει ούτε μπριζόλα σε εστιατόριο, χωρίς προηγουμένως να κοιτάξει το σχετικό τιμοκατάλογο. ΑΠΟΡΟΥΜΕ δε γιατί δεν τους «κράτησε» όλους αυτούς τους κυρίους και την κυρία, το Δικαστήριο, που τόλμησαν να παρουσιαστούν ενώπιόν του και να πουν τόσο μεγάλα ψέματα. 
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ κοιτάξουν δε ποτέ, σε τι τιμές αγόραζε τα εξοπλιστικά η χώρα μας, που αφορούσαν δαπάνες δεκάδων δισεκατομμυρίων, πρέπει να συμπεραίνουμε ότι αυτοί οι κύριοι δεν ήλεγξαν ποτέ επίσης και καμία δαπάνη, για τα έργα και τις προμήθειες του Δημοσίου, στα υπουργεία που διοικούσαν! 
Καταλαβαίνετε λοιπόν, ΤΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ γινόταν σε τούτη την έρμη τη χώρα και γιατί φθάσαμε στη σημερινή τραγωδία! ΕΙΝΑΙ πολύ καλή η απόφαση της κυβέρνησης να γίνει Εξεταστική Επιτροπή για να ανακαλύψει τους υπεύθυνους που μας έμπασαν στο μνημόνιο και καταστραφήκαμε, αλλά εμείς κρίνουμε εξίσου ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ να γίνει άλλη μια εξεταστική επιτροπή που να ερευνήσει πόσα λεφτά πλήρωσαν οι φορολογούμενοι για όλα τα δημόσια έργα και τις κρατικές προμήθειες και ΠΟΣΑ ΦΑΓΑΝΕ οι… φαγάνες, κατασκευαστές και προμηθευτές του Δημοσίου. 
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ δήλωση της κυρίας Βάσως Παπανδρέου στο Δικαστήριο: «Αν είναι αλήθεια όλα αυτά – δηλαδή ακόμα η κυρία, αμφιβάλλει για το ΚΛΕΨΙΜΟ που έπεσε επί ΠΑΣΟΚ – γίνομαι έξω φρενών, γιατί εγώ έδωσα τη ζωή μου…». 
Όλοι όσοι ξέρουμε για τη ΛΕΗΛΑΣΙΑ του δημόσιου χρήματος επί ΠΑΣΟΚ, μόλις ακούγαμε τη δήλωσή της, πέφταμε κάτω και ξεραινόμαστε στα γέλια… ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ, σας ξέρουμε, όλους εσάς τους Πασόκους και σας έχουμε… χρυσοπληρώσει!
Γ.
http://www.kontranews.gr/kiria-arthra/item/76172-sygxaritiria-zoi-bravo-giani
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.