Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Αντιπαράθεση Μπογιόπουλου - Βούτση

Στην μεταμεσονύχτια εκπομπή «Ιντριγκα» της τηλεόρασης του Apha, με παρουσιάστρια της Ελλη Στάη ήταν καλεσμένοι, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης και ο δημοσιογράφος Νίκος Μπογιόπουλος. Το θέμα της εκπομπής ήταν η πορεία των διαπραγματεύσεων και οι εκτιμήσεις που υπάρχουν σχετικά με την κατάληξη τους.

Το βίντεο που παραθέτουμε απ’ αυτή την εκπομπή, έχει αρκετή μεγάλη διάρκεια, αλλά πιστεύουμε ότι αξίζει να το παρακολουθήσετε. Βλέπουμε με ποιο οπτικό πεδίο προσεγγίζουν το θέμα το μέλος του ΚΚΕ και το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Κάποιες φορές υπήρξε έντονος διάλογος αναμεταξύ τους, πάντα όμως μέσα στα πλαίσια της ευπρέπειας και ακούστηκαν πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις.

Παραθέτουμε το βίντεο ασχολίαστο και τα συμπεράσματα δικά σας:



==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.