Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ για αδικήματα των άρθρων 191 & 192 του Ποινικού Κώδικα (Αφορά το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ)


Παντελής Γιαμαρέλλος
Παντελής Γιαμαρέλλος του Ιωάννη,
Παραλία Μαρκοπούλου Ωρωπού 862
19015 Ωρωπός Αττική
ΑΔΤΑΒ276472/5-12-2005Τ.Α. Ωρωπου
Τηλ/Φαξ:…
Κινητό: ….
Ωρωπός, 29 Ιουνίου 2015
Προς τον Προϊστάμενο Εισαγγελίας
Πρωτοδικών Αθηνών
& τον Εισαγγελέα Υπηρεσίας/Διώξεων
FAX 210 8837983
ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΑΡΘΡΩΝ Π.Κ. 191 & 192 και κατά παντός υπευθύνου πολιτικού ή μη προσώπου και εργαζομένων ή ιδιοκτητών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.
Αξιότιμοι κύριοι Εισαγγελείς
Σας κοινοποιώ μέσω τηλεομοιοτυπίας (Fax) αντίγραφο της αναφοράς που υπέβαλα σήμερα 29/6/2015 στο Τμήμα Ασφαλείας Ωρωπού με αρ. πρωτ/λου εισερχομένου σε αυτό εγγράφου 1037/2/1 με σημερινή ημερομηνία και αιτούμαι τις από τον νόμο αλλά και την εγκύκλιο 4/2012 του Αρείου Πάγου κατά παντός υπευθύνου πολίτη ή πολιτικού προσώπου για παραβάσεις των οριζομένων από τα άρθρα 191 και 192 του Ποινικού Κώδικα και μέσα στα πλαίσια του ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ.
Σας καλώ να ερευνήσετε τα πρακτικά της συνεδριάσεως της Ολομελείας της Βουλής της 27ης Ιουλίου 2015 για τον εντοπισμό των δηλώσεων πολιτικών προσώπων τα οποία συνιστούν κατάφορη και απολυτη παράβαση των οριζομένων στα άρθρα 191 και 192 όπως και για την διερεύνηση από εσάς αντιστοίχων ενεργειών προσώπων που εργαζόμενα σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης δημιουργούν στους Ελληνες Πολίτες ή στην Εθνική Οικονομία ή το Εθνικό Νόμισμα (όπως και αν αυτό αποκαλείται) αποτελέσματα που στα άρθρα 191 και 192 του Π.Κ. ορίζονται ως επίζημια, διχαστικά ή γενικότερα επικίνδυνα για την Εθνική Ασφάλεια, την Οικονομία, το αίσθημα Ειρήνης και ασφαλείας των πολιτών.
Οπως και παράληψης εκτέλεσης καθήκοντος για τα μέλη του ΕΣΡ τα οποία θα έπρεπε ήδη να έχουν ενεργήσει για τον έλεγχο και την επιβολή των προβλεπομένων από την ισχύουσα νομοθεσία ποινών στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του.
Είμαι στην ΑΜΕΣΗ διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες και ενδεικτική αναφορά ονομάτων παραβατών των άρθρων 191 και 192 με την δική σας συνδρομή και αδειοδότηση. ...

Με τιμή
Ο αναφέρων και αιτών τις απαιτούμενες από τον Νόμο ενέργειές σας
skai

unnamed (1)
unnamed2
unnamed3
unnamed4
From: Pantelis Giamarellos [mailto:pantg@otenet.gr
Sent: Monday, June 29, 2015 3:04 PM
To: ‘ncrtv@otenet.gr
Subject: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΥΠΕΒΛΗΘΗ ΓΙΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΕΣΡ (Παντελής Γιαμαρέλλος)
Αγαπητή κυρία Μαραζιώτη,
Παρακαλώ όπως λάβετε αντίγραφο αναφοράς που υπέβαλα σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών μέσω φαξ και μέσω του Τ.Α. Ωρωπίων για παραβάσεις των οριζομένων από τα άρθρα 191 και 192 του Ποινικού Κώδικα όπως επίσης και για διερεύνηση, από την Ελληνική Δικαιοσύνη, ευθυνών των μελών του ΕΣΡ για την μη ενεργοποίησή της όπως αυτή επιβάλλεται από την ισχύουσα νομοθεσία και το πλαίσιο αρμοδιοτήτων του Συμβουλίου ως εποπτευούσης, των ΡαδιοΤηλεοπτικών Μέσων, Αρχής.
Ευελπιστώ ότι παρ’ όλη την καθυστερημένη ενεργοποίηση του ΕΣΡ συντόμως το Συμβούλιο θα σταθεί στο ύψος των Συνταγματικών ευθυνών και αρμοδιοτήτων του.
Παρακαλώ για την ενημέρωσή μου με τον αριθμό πρωτοκόλλου που θα λάβει το ηλεκτρονικό αυτό μήνυμα ως εισερχόμενο στην Γραμματεία του Συμβουλίου.
Με τιμή
Παντελής Γιαμαρέλλος
Τ.Θ. 9501
19015 Ωρωπός Αττικής
Τηλ. ….
Κινητό ….

VIDEO- ΝΤΡΟΠΗ: Η Μπακογιάννη ζητά ΒΙΑΙΗ ΕΙΣΒΟΛΗ στο Μαξίμου!
Το σύστημα που εξαθλίωσε τον ελληνικό λαό και έδωσε τα πάντα στους δανειστές τη χώρα, ζορίζεται .
Η κόρη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, η οποία τους προηγούμενους μήνες τρομοκρατούσε τον ελληνικό λαό ξεπέρασε κάθε όριο.
Η Ντόρα Μπακογιάννη ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ και υποκινώντας τη ΒΙΑ, σε μια κρίσιμη περίοδο, προκρίνει κατάληψη στο Μέγαρο Μαξίμου λέγοντας το εξής «Μπορούμε να κάνουμε και το άλλο. Να μαζευτούμε όλοι μαζί να κάνουμε μια διαδήλωση να μπούμε μέσα στο Μαξίμου. Αλλά είναι ένα ενδεχόμενο που ακόμα δεν το βάζουμε πάνω στο τραπέζι».
Χαρείτε τη δημοκρατική τους αντίληψη. Χαρείτε την δημοκρατική αντίληψη της οικογένειας


ΣΧΕΤΙΚΑ:
 ==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.