Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

ΑΠΟΨΗ: Αν το χρέος είναι παράνομο, γιατί διαπραγματευόμαστε;

Αυτό δεν περιείχε το πόρισμα της περίφημης επιτροπής της Ζωής Κωνσταντοπούλου; Το χρέος είναι παράνομο και δεν το πληρώνουμε, όπως δήλωσε η ίδια.

Και τότε γιατί διαπραγματευόμαστε με τους δανειστές της χώρας, αφού «αποδεδειγμένα» δε χρωστάμε πλέον;

Δύο απλά ερωτήματα που θα έκανε ένας άνθρωπος με κοινή λογική, η οποία δυστυχώς απουσιάζει σήμερα. Έχουν συνηθίσει τα αυτιά μας τον καταγγελτικό λόγο και τις επαναστατικές κορώνες, με αποτέλεσμα να μην ακούμε τίποτα άλλο και να σταματάμε να χρησιμοποιούμε την κριτική μας σκέψη.

Αρκεί να καταγγείλεις τους «κακούς μνημονιακούς» κι έχεις κάνει ήδη ένα βήμα προς την ανακήρυξή σου σε εθνικό ήρωα! Ακόμα κι αν συμμετείχες στις Κυβερνήσεις που έφεραν τη χώρα σε αυτό το σημείο (καταλαβαίνετε ποιους εννοώ).

Ακόμα στο ερώτημα του τίτλου δεν έχει δοθεί σαφής απάντηση από τους κυβερνώντες. Αλλά και πώς να δοθεί; Ποιος θα πάει κόντρα στη Ζωή; Η οποία πλέον, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, θα κρατάει στο χέρι της το «αντικειμενικό» και «ορθώς τεκμηριωμένο» πόρισμα της Βουλής…!

Μέχρι και σε ιδρυτική διακήρυξη νέου αριστερότερου κόμματος μπορεί να χρησιμεύσει…!!!

Α.Κ.

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.