Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Ζωή-Βούτσης-Παππάς ταπείνωσαν τον Σταύρο (δείτε βίντεο από την ένταση)


Στην θέση του έβαλε τον αρχηγό του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, ο οποίος νωρίτερα μίλησε για βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που δεν έχουν εργαστεί ποτέ στη ζωή τους παρά μόνο ως κομματικοί υπάλληλοι.

Η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου ανάφερε χαρακτηριστικώς πως οι βουλευτές της Αριστεράς έχουν υπηρετήσει αρχές κι αξίες κι όχι νταβατζήδες.

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Βούτσης κατηγόρησε τον κ. Θεοδωράκη πως ήρθε στη Βουλή για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των δανειστών. "Οι Αριστεροί δεν υπήρξαν ποτέ διαπλεκόμενοι κι άνθρωποι των αγορών. Οσον αφορά την Αριστερά, το ηθικό της πλεονέκτημα είναι έξω από κάθε συζήτηση", σημείωσε με νόημα ο κ. Βούτσης.

Ειρωνικός ήταν κι ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς:
"Ο κ. Θεοδωράκης άκουσε από μια γραμματέα της Κομισιόν πως ήμασταν σχολική εκδρομή και το έκανε επιχείρημα. Ήσαστε και εσείς μέρος του κράτους, όταν δουλεύατε στην ΕΡΤ".

koutipandoras.gr

Διαφωτιστική η υπενθύμιση από το left.gr, σύμφωνα με τον Κ. Αρβανίτη: "την εποχή που ο κος Θεοδωράκης ήταν στην ΝΕΤ ελάμβανε 23.490 μικτά για μία εκπομπή ωριαία, ενώ εγώ ελάμβανα 4226 μικτά περίπου 2.600 καθαρά για καθημερινή τετράωρη εκπομπή και καθημερινή εκπομπή στο ραδιόφωνο".
  Ν. Παππάς: Αυτή τη φορά δεν έχει "Ναι σε όλα"
  Βούτσης: κ.Θεοδωράκη, ήρθατε να εκπροσωπήσετε τους δανειστές στη Βουλή των Ελλήνων
Ν. Παππάς: Το μέτρο και ο αλληλοσεβασμός θα πρέπει να χαρακτηρίζει όλα τα μέλη της εθνικής αντιπροσωπείας. Ο κ. Θεοδωράκης δυσκολεύεται να κρατάει ιδιωτικές συζητήσεις αλλά το πολιτικό επιχείρημα που προσεκόμισε στη Βουλή ήταν κάτι που του είπε μια γραμματέας στο εξωτερικό;
Και με κόμματα είχατε σχέση και με το κράτος και με την ΕΡΤ στην οποία προϊσταμαι...
  Ν. Βούτσης: Κ. Θεοδωράκη, ήρθατε να εκπροσωπήσετε τους δανειστές στη χώρα;
Ν. Βούτσης: Κ. Θεοδωράκη, ήρθατε να εκπροσωπήσετε τους δανειστές στη χώρα, μετά το ταξίδι σας στο εξωτερικό. Το σύνολο των βουλευτών της Αριστεράς είναι άνθρωποι που έχουν περάσει δεκαετίες μέσα σε κινήματα αλληλεγγύης, με χρόνια εθελοντικής δουλειάς, "ποτέ δεν υπήρξαν διαπλεκόμενοι, ούτε υπάλληλοι των αγορών". Το σύνολο των υπαλλήλων των δύο κομμάτων είναι απλήρωτοι και κάνουν αγώνα για να προχωρήσουν.
"Το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς είναι έξω από κάθε αμφισβήτηση" δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών.
Τον λόγο έχει ο Νίκος Βούτσης ο οποίος απαντά στον Θεοδωράκη
το λόγο έχει η πρόεδρος της Βουλής για να απαντήσει στους χαρακτηρισμούς του Στ. Θεοδωράκη
Απαράδεκτοι χαρακτηρισμοί και ύβρεις προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ συστήνουν ένα απαράμιλλο σόου μεθοδευμένης έντασης από τον Στ. Θεοδωράκη ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων. Μιλά για "κομματικούς υπαλλήλους" και "πληρωμένους κονδυλοφόρους".
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.