Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Σοκ: Πετούν οστά νεκρών σε κάδους απορριμμάτων (Βίντεο)

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν οι απαράδεκτες εικόνες που καταγράφονται στο νεκροταφείο των Νέων Μουδανίων στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «TV SUPER Chalkidiki», ότι έχει απομείνει από τα άψυχα σώματα των νεκρών, μετά την εκταφή καταλήγει σε κάδους απορριμμάτων…

Πολίτες της περιοχής κατήγγειλαν το θλιβερό περιστατικό και έτσι ξεκίνησε διερεύνηση της υπόθεσης, κατά την οποία διαπιστώθηκε πως τα οστά νεκρών ήταν παρατημένα σε διάφορα σημεία γύρω από το νεκροταφείο.

Εξίσου σοκαριστικές είναι και οι εικόνες εντός του νεκροταφείου, με οστά, ρούχα και αντικείμενα των νεκρών να βρίσκονται διάσπαρτα στο χώρο, ύστερα από απόφαση εκταφής που πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Προποντίδας.

Η απόφαση αυτή αφορά το ειδικό τέλος που θα πρέπει να καταβάλλουν στο Δήμο οι δημότες...
(10 ευρώ ανά έτος), ενώ για μη δημότες το «τέλος ταφής» είναι της τάξεως των 1.000 ευρώ.



==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.