Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

"Σχολή" δημιούργησε ο υπουργός Προ – πο - τζής

Σχολή δημιούργησε ο υπουργός Προ – πο Γιάννης Πανούσης. Πιθανόν να θυμάστε ότι ήταν ο πρώτος που προέτρεψε τον Αλ. Τσίπρα να κλείσει συμφωνία με τους τοκογλύφους – δανειστές και αμέσως μετά να «εκδιώξει τους ακροαριστερούς», από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ίδια ρότα και ο Α. Σαμαράς –κάπως ποιο διακριτικά αυτός- συνιστά στον έλληνα πρωθυπουργό να απομακρύνει από το κόμμα του «όσους δικούς του δεν συμφωνούν, να προχωρήσει σε μια συμφωνία με την Ευρώπη» -προφανώς όπως επιθυμούν οι «εταίροι»- και δηλώνει διατεθειμένος, αυτός και το κόμμα του «να βοηθήσουν».

Συγκεκριμένα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δίνοντας συνέντευξη στον εκδότη του περιοδικού Crash, Γιώργο Τράγκα, δηλώνει ότι «αν η κυβερνητική πλειοψηφία δεν στηρίξει την όποια συμφωνία φέρει η κυβέρνηση στη Βουλή, έχουμε απώλεια της δεδηλωμένης. Και ασφαλώς πρέπει να υπάρξει άλλος κυβερνητικός συνασπισμός στη συνέχεια». Μάλιστα στο ερώτημα αν ο ίδιος θα συμμετείχε σε μια κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Τσίπρα απαντάει: «Αν ο κ. Τσίπρας έχανε την δεδηλωμένη, ούτε εκείνος θα ήταν σωστό να παραμείνει πρωθυπουργός. Δική μου επιδίωξη δε είναι να μπω σε μια κυβέρνηση από την σημερινή Βουλή. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορούν να γίνουν εκλογές άμεσα, γιατί δεν το αντέχει η χώρα. Κι αν απολεσθεί η δεδηλωμένη, το μόνο που μπορεί να γίνει είναι ο κ. Τσίπρας, με όσους δικούς του συμφωνούν, να προχωρήσει σε μια συμφωνία με την Ευρώπη, με τη βοήθεια τη δική μας».

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.