Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015

Ντροπή!!!!!!!!! Κατάντια της ΣαμαροΒενιζελικής γερμανοκατευθυνόμενης Ποταμήσιας ΝΔ.

Κύριοι Βουλευτές της ΝΔ,
Ντροπή!!!!!!!!!   Κατάντια της ΣαμαροΒενιζελικήςγερμανοκατευθυνόμενης  Ποταμήσιας ΝΔ.·      Ο Βαρβιτσιώτης ο υιός (ο καίων την Ελληνική σημαία)ανήγγειλε υπερήφανα ότι.
·      Επικεφαλής στην εκστρατεία τους του  ΝΑΙγια τηνεξόντωση και υποδούλωση των Ελλήνων (κατωτέρωτα  μέτρα), θα είναι οι:   
·      Γιούνκερ και Σουλτζ !!!!!!!!!!!!!!!

·      Προσπάθησε επίσης άθλια με αισχρά Γκαιμπελικάγερμανικά ψεύδη να φοβίσει τους εξοντωνόμενους με την  τελεσιγραφική συμφωνία  αγρότες:
·      Ότι θα χάσουν τις επιδοτήσεις τους από την ΕΕ !!!!!!!!!!
·      Βρωμιά και δυσωδία για  υποδουλώσουν τονΕλληνισμό.

Με τη «βοήθεια» των δολοφόνων μας Γιούνκερ και Σούλτζ,αναμένεται σύμφωνα με προγνωστικά ου δεν τόλμησε ναδιαψεύσει ο κΝτιντής κατά «αντιμνημονιακό»ν ΦαήλουιόςΒαρβιτσιώτης),  το ποσοστό του ΟΧΙ στην εξόντωση καιυποδούλωση του Ελληνισμού ήδη από 60% που ήταν, πλησιάζει το 80%.


ΟΧΙ.
Ευριπίδης Μπίλλης

Αναλυτικά η πρόταση των θεσμών που τίθεται σε δημοψήφισμα...

(τα πλέον σοβαρά, πλην της υποδούλωσης του Ελληνισμού που θια συνεχιζόταν)
 
Tα μέτρα- φωτιά της 9σέλιδης πρότασης των θεσμών, που οδηγούν στη συνέχιση σκληρής λιτότητας των Ελλήνων και κρύβουν έναν έντονο παραλογισμό, επιτάχυναν τις εξελίξεις και οδήγησαν στο δημοψήφισμα.
Οι αξιώσεις - βόμβα των δανειστών που προέβλεπαν εξωφρενικές αλλαγές σε όλα τα καυτά ζητήματα της διαπραγμάτευσης. αναλυτικά είναι οι εξής:
Συνταξιοδοτικό
Στο μέτωπο του ΕΚΑΣ, οι δανειστές συνεχίζουν να αξιώνουν πως πρέπει να καταργηθεί το αργότερο μέχρι το 2017, ενώ η Ελλάδα έχει ζητήσει περίοδο χάριτος έως το 2020.
Η κατάργηση θα ξεκινήσει άμεσα με το 20% των δικαιούχων να χάνει τα προνόμια, μόλις περάσει η σχετική νομοθεσία.
ΦΠΑ
Η νέα πρόταση των δανειστών περιλαμβάνει αλλαγές σε ό,τι αφορά το θέμα του ΦΠΑ, με τους θεσμούς να αποδέχονται το καθεστώς θέσπισης τριών συντελεστών, όπως επιθυμεί η ελληνική κυβέρνηση.
Όμως οι δανειστές πιέζουν για μετάταξη στον υψηλό συντελεστή ΦΠΑ 23%, όχι μόνο της εστίασης αλλά και των ξενοδοχείων.
Αναλυτικά η νέα πρόταση των δανειστών για τον ΦΠΑ
Στον υψηλό συντελεστή 23% υπάγονται εστιατόρια, ξενοδοχεία και εστίαση. Η υποχώρηση για την υπαγωγή των ξενοδοχείων στο 13% (έχει προταθεί παραπλανητικά από τον Γιουνκερ, μετά) , έχει μεν αποφασιστεί από τους θεσμούς, αλλά δεν έχει καθαρογραφεί.
Στον μεσαίο συντελεστή 13% εντάσσονται βασικά τρόφιμα, ενέργεια και νερό.
Στον υπερμειωμένο συντελεστή 6% υπάγονται φαρμακευτικά είδη, βιβλία και εισιτήρια θεάτρου.
Στην προηγούμενη πρότασή τους οι δανειστές περιελάμβαναν στον συντελεστή 13% μόνο τα μη επεξεργασμένα τρόφιμα (φρέσκα).
Και στη νέα πρότασή τους οι δανειστές επιμένουν πως οι αλλαγές στο καθεστώς ΦΠΑ θα πρέπει να οδηγήσουν σε ετήσια έσοδα 1% του ΑΕΠ ή 1,8 δισ. ευρώ.
Κατά τους δανειστές, οι αλλαγές στον ΦΠΑ θα πρέπει να εφαρμοστούν από την 1η Ιουλίου 2015.
Επίσης προτείνουν την κατάργηση του καθεστώτος μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά.
Επιπλέον φορολογικά μέτρα
Οι δανειστές επιμένουν να ζητούν:
Είσπραξη εσόδων από τον ΕΝΦΙΑ της τάξεως των 2,65 δις. τόσο το 2015 όσο και το 2016 ακόμα και αν μειωθούν οι αντικειμενικές αξίες.
Αύξηση της φορολογίας εισοδήματος νομικών προσώπων και της προκαταβολής φόρου στο 100%.
Αύξηση της έκτακτης εισφοράς φυσικών προσώπων.
Εξάλειψη του ευνοϊκού καθεστώτος φορολόγησης των αγροτών.
Αναμόρφωση της κλίμακας φορολογίας εισοδήματος έως το Σεπτέμβριο του 2015 με απλοποίηση του συστήματος έκπτωσης φόρου για μισθωτούς και συνταξιούχους και ενσωμάτωση της έκτακτης εισφοράς στη φορολογία εισοδήματος.
Αύξηση της φορολογίας εισοδήματος νομικών προσώπων από το 26% στο 29%.
Αύξηση του φόρου πολυτελούς διαβίωσης από το 10% στο 13%.
- Εφαρμογή της φορολόγησης με συντελεστή 30% στα έσοδα από τυχερά ηλεκτρονικά παιχνίδια.
- Μείωση των αμυντικών δαπανών κατά 400 εκατ. ευρώ.
- Εφαρμογή του φόρου στις τηλεοπτικές διαφημίσεις.
- Ανεξαρτητοποίηση της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων.Μείωση του ορίου των 1.500 ευρώ κάτω από το οποίο δεν επιτρέπονται κατασχέσεις μισθών και συντάξεων.
Αλλαγή της ρύθμισης των 100 δόσεων ώστε όσοι δεν πληρώνουν τις τρέχουσες υποχρεώσεις τους να χάνουν τη ρύθμιση και προσαρμογή του επιτοκίου στα επίπεδα της αγοράς.
Από τα ενδιαφέροντα στοιχεία της πρότασης των δανειστών ξεχωρίζει η απαίτηση για αύξηση της φορολογίας των εφοπλιστών και η κατάργηση σειράς φοροαπαλλαγών.
Η αύξηση της φορολογίας στους εφοπλιστές είναι γνωστή ως tonnage tax.
Αποκρατικοποιήσεις
Οι δανειστές πιέζουν για την πώληση του συνόλου των περιουσιακών στοιχείων που είχε στην κατοχή του το ΤΑΙΠΕΔ στις 31 Δεκεμβρίου 2014.
Το εν λόγω σχέδιο πώλησης του συνόλου των περιουσιακών στοιχείων του ΤΑΙΠΕΔ θα πρέπει να λάβει και την έγκριση του υπουργικού συμβουλίου.
Οι δανειστές ζητούν επίσης να ολοκληρωθούν όλοι οι διαγωνισμοί που βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως περιφερειακά αεροδρόμια, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Εγνατία Οδό, ΟΛΠ και ΟΛΘ, καθώς και το Ελληνικό.
Στο ίδιο κείμενο των δανειστών αναφέρεται πως η κυβέρνηση και το ΤΑΙΠΕΔ πρέπει να ανακοινώσουν συγκεκριμένες ημερομηνία για την υποβολή δεσμευτικών προσφορών στους διαγωνισμούς πώλησης των ΟΛΠ και ΟΛΘ οι οποίες θα είναι πριν τις 15 Οκτωβρίου.
Συγκεκριμένες ημερομηνίες ζητούνται και για πώληση ΤΡΑΙΝΟΣΕ και εταιρείας τροχαίου υλικού του ΟΣΕ (ROSCO). Επιμένουν επίσης στη μεταφορά στο ΤΑΙΠΕΔ του ποσοστού (10% μαζί με το ΙΚΑ) που κατέχει το δημόσιο στον ΟΤΕ ώστε στη συνέχεια να πωληθεί.
Στην πρόταση των δανειστών παραμένει το αίτημα για ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ.
Μάλιστα επιμένουν να οριστεί συγκεκριμένη ημερομηνία κατάθεσης δεσμευτικών προσφορών.


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου