Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2015

Κρυφά ραντεβού για να μην υπάρξει κούρεμα (Ο Μιχάλης Ιγνατίου αποκαλύπτει την έσχατη προδοσία του Γιώργου Παπανδρέου)

Σε εξέλιξη βρίσκεται στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής, η συνεδρίαση της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους. Δημόσια ακρόαση του Παναγιώτη Ρουμελιώτη, πρώην εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔNΤ.
Να θυμίσουμε πως το διήμερο 17-18 Ιουνίου 2015, θα ανακοινωθούν τα προκαταρκτικά συμπεράσματα της Επιτροπής, η οποία διενεργεί λογιστικό έλεγχο του χρέους.


Αιχμές κατά των δανειστών για την τακτική που ακολουθούν απέναντι στην Ελλάδα άφησε ο πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ, Παναγιώτης Ρουμελιώτης, αποκαλύπτοντας κρυφά ραντεβού με στόχο την καταστρατήγηση του καταστατικού του Ταμείου, ώστε να μην υπάρξει κούρεμα του χρέους
Συγκλονιστικές αποκαλύψεις πραγματοποίησε ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης στην Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους της Βουλής, κάνοντας λόγο για κρυφά ραντεβού Γάλλων και Γερμανών με το ΔΝΤ σε ξενοδοχεία, με σκοπό την καταστρατήγηση του καταστατικού του ΔΝΤ που απαιτούσε άμεση αναδιάρθρωση χρέους προκειμένου να εμπλακεί το Ταμείο. Παράλληλα χαρακτηρίζει λάθος τις προτάσεις των δανειστών για μείωση των συντάξεων και για τα εργασιακά, τονίζοντας πως δεν θέλουν να αναγνωρίσουν το λάθος τους για να μην μπορεί η Ελλάδα να ζητήσει αποκατάσταση της ζημίας.

Συγκεκριμένα ο πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ, αποκάλυψε πως την ώρα που ο Γιώργος Παπανδρέου συναντούσε τον Στρως Καν, σε ξενοδοχεία πραγματοποιούνταν κρυφά ραντεβού ανάμεσα σε Γερμανούς και Γάλλους προκειμένου να μην υπάρξει «κούρεμα» του ελληνικού χρέους. Σκοπός των ραντεβού ήταν να βρεθεί η χρυσή τομή για να ξεπεραστεί ο κίνδυνος που αντιμετώπιζαν οι τράπεζες των δύο χωρών, οι οποίες κατείχαν 100 δις από το ελληνικό χρέος και σε περίπτωση κουρέματος θα έπρεπε να συμμετάσχουν στην αναδιάρθρωση των ιδιωτών ομολογιούχων. Γεγονός που θα τις κατέστρεφε.

Από αυτά τα μυστικά ραντεβού προέκυψε το έγκλημα του μνημονίου, στο οποίο αντέδρασε ως φαίνεται ο Στρως Καν και σήμερα εξηγείται η φράση του στον Παπανδρέου:
«Εάν υλοποιήσεις αυτό το πρόγραμμα, θα καταστρέψεις το Έθνος σου». Η συνέχεια είναι γνωστή, ο Στρως Καν καρατομήθηκε, την θέση του ανέλαβε η διεφθαρμένη Λαγκάρντ που ελέω λίστας κρατούσε στο χέρι τον Παπανδρέου, τον Παπακωνσταντίνου και πολλούς ελληνόφωνους βαρώνους. Όταν οι ξένες τράπεζες ξεφορτώθηκαν τα ομόλογα, τότε έγινε το εγκληματικό PSI το οποίο βεβαίως αφορούσε κυρίως μη ιδιώτες επενδυτές. Τα ασφαλιστικά ταμεία, τα ΝΠΔΔ, τα νοσοκομεία, τα πανεπιστήμια, τα επιμελητήρια, που είχαν υποχρεωθεί να αγοράσουν τα ομόλογα κατόπιν εντολών Παπανδρέου – Βενιζέλου.

Όπως ανέφερε ο κ. Ρουμελιώτης «εάν είχε αποφασιστεί αναδιάρθρωση του χρέους το 2010, το «κούρεμα» που θα χρειαζόταν θα ήταν μόνον 30%. Οι καθυστερήσεις άφησαν χρόνο στις ευρωπαϊκές τράπεζες να ξεφορτωθούν τα «τοξικά» ελληνικά ομόλογα. Οι ευρωπαϊκές τράπεζες μείωσαν την έκθεση τους στο χρέος από τα 76 δις ευρώ που ήταν στις 31 Δεκεμβρίου του 2009 σε 38 δις ευρώ στις 31 Δεκεμβρίου του 2011″. Παράλληλα απέδωσε ευθύνες για την κατάληξη αυτή στον τότε διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιώργο Προβόπουλο, υπογραμμίζοντας ότι «η πολιτική της ΤτΕ ήταν ευθυγραμμισμένη με την ΕΚΤ. Ο κ. Τρισέ μετέδωσε το φόβο διακοπής της χρηματοδότησης των ελληνικών τραπεζών για να αποφευχθεί η αναδιάρθρωση του χρέους. Ο κ. Προβόπουλος δεν στήριξε τα συμφέροντα της ελληνικής οικονομίας. Θα περίμενα μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση σε αναπαραγωγή απόψεων που ούτε ο ίδιος ο Τρισέ δεν είχε κάνει δημοσίως».

Πρέπει να γίνει τώρα αναδιάρθρωση

Εν τω μεταξύ, ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης υποστήριξε ότι είναι λάθος η επιμονή θεσμών για περαιτέρω μείωση σε συντάξεις και μισθούς. «Οι συντάξεις έχουν μειωθεί κατά 40%. Πόσο να αντέξει άλλο ο Έλληνας συνταξιούχος» δήλωσε και πρόσθεσε ότι «η επικείμενη συμφωνία πρέπει απαραίτητα να περιλαμβάνει αναδιάρθρωση του χρέους, λύση για το δημοσιονομικό κενό και επενδυτικό πρόγραμμα. Διαφορετικά, αν οι ευρωπαίοι εταίροι συνεχίσουν να εθελοτυφλούν αυτό θα βλάψει την Ελλάδα αλλά και την ευρωπαική οικονομία. Πρέπει να γίνει τώρα αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, μαζί με τη συμφωνία. Χρειαζόμαστε όσο ποτέ ένα γενναίο επενδυτικό πρόγραμμα, χωρίς παραγωγή δεν γίνεται τίποτα. Χωρίς ανάπτυξη δεν μπορεί να αποπληρωθεί το χρέος».

Σύμφωνα με τον πρώην εκπρόσωπο της Ελλάδας στο ΔΝΤ «υπάρχουν ευθύνες των εταίρων μας επειδή α) άργησαν να κάνουν αναδιάρθρωση του χρέους. Και εμείς έπρεπε να το είχαμε διεκδικήσει εξαρχής και β) στην αρχή επέβαλαν υπέρμετρα υψηλά επιτόκια δανεισμού στο 5,3% έχοντας μία τιμωρητική στάση. Έκαναν λάθος υπολογισμούς και υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις. Οι ευθύνες δεν βαραίνουν μόνο τη χώρα μας που δεν έκανε αυτά που έπρεπε, αλλά και τους εταίρους. Το λάθος που έκαναν οι εταίροι είναι ότι έδωσαν έμφαση στα δημοσιονομικά και στους υψηλούς φόρους και συνεχίζουν να το κάνουν, με αποτέλεσμα να υπάρχει ύφεση. Πρέπει και οι εταίροι να αναλάβουν τις ευθύνες τους, να δουν ποιες είναι αυτές που τους αναλογούν».

Ο Μιχάλης Ιγνατίου αποκαλύπτει την έσχατη προδοσία του Γιώργου Παπανδρέου

Το θέμα της Ελλάδας θα είχε λυθεί χωρίς καμία συνέπεια για τον λαό και την πατρίδα, αλλά ο Παπανδρέου έκανε ότι δεν άκουγε!

Διόγκωσαν το έλλειμμα για να συγκαλύψουν το έγκλημα Παπανδρέου – ΔΝΤ και να δικαιολογήσουν τον δολοφονικό σχεδιασμό.

Να γιατί ο Σαμαράς δεν έκανε ποτέ την εξεταστική. Να γιατί προσπάθησε να συγκαλύψει τον Παπανδρέου.Να γιατί ο κύριος Αθανασίου επιχειρεί να συγκαλύψει τον Γεωργίου και να απαξιώσει την εξεταστική.

Η μυστική πενταμερής του Λουξεμβούργου για την διάσωση της Ελλάδας και το βρώμικο σχέδιο Παπανδρέου.

Στρως Καν σε Παπανδρέου: Μην έρχεσαι σε μένα, κάνε αυτό που σου είπε ο Αλμούνια!

Με ένα βιβλίο – σοκ, ίσως το κορυφαίο που έχει γραφτεί για παρασκηνιακές ζυμώσεις την ώρα που οι πρωταγωνιστές του βρίσκονται εν ζωή, ο δημοσιογράφος των μεγάλων αποκαλύψεων, Μιχάλης Ιγνατίου, δίνει στην εξεταστική επιτροπή ένα πυρηνικό όπλο για να οδηγήσει τον καταστροφέα της Ελλάδας στο εδώλιο επί εσχάτη προδοσία.

Από την πρώτη στιγμή εδώ, μιλούσαμε για το ενσυνείδητο σχέδιο Παπανδρέου, που εξυπηρετώντας συγκεκριμένα συμφέροντα οδήγησε την Ελλάδα στην καταστροφή εξασφαλίζοντας δις βρώμικου χρήματος για τους μέντορες του.

Για τον απόπατο της παγκόσμιας ελίτ που οργανώνει γενοκτονίες για να γεμίσει τα πουγγιά του. Το είδαμε στην Γιουγκοσλαβία, όπου ο Παπανδρέου έδωσε τις πρώτες του εξετάσεις και έπειτα στην Λιβύη, την Συρία, το Ιράκ, την Ουκρανία και παρ’ ολίγον την Αίγυπτο.

Ποτέ όμως δεν φανταστήκαμε ότι η Ευρώπη είχε προτείνει λύση στον Παπανδρέου, αν και είχαμε αναφερθεί επανειλημμένα στο σύμφωνο Παπαθανασίου – Αλμούνια που πέταξε στα σκουπίδια ο Παπανδρέου και η διαπλοκή που τον στήριζε. 

Ο Μιχάλης Ιγνατίου λοιπόν αποκαλύπτει την μυστική συνάντηση στις 21 Νοεμβρίου του 2009, στο γραφείο του Γιουνκέρ στο Λουξεμβούργο. Συμμετείχαν επίσης ο Τρισέ και ο Αλμούνια ενώ από Ελληνικής πλευράς συμμετείχαν οι Προβόπουλος – Παπακωνσταντίνου.

Σε αυτή την συνάντηση, ο Αλμούνια παρέδωσε στην Ελληνική πλευράένα ολοκληρωμένο σχέδιο το οποίο θα έβαζε τέλος στα δημοσιονομικά προβλήματα, βάσει του συμφώνου Παπαθανασίου – Αλμούνια που εφάρμοζε η κυβέρνηση Καραμανλή.Χωρίς ΔΝΤ, χωρίς μνημόνια, χωρίς εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, χωρίς ΑΙΜΑ

Η συνάντηση κράτησε 3 ώρες. Ο Παπακωνσταντίνου απάντησε πως το θέμα έπρεπε να τεθεί υπ’ όψιν του Παπανδρέου, γιατί «αυτός αποκλειστικά έπαιρνε τις αποφάσεις».

Το έγγραφο μεταφέρθηκε στον Παπανδρέου, ο οποίος έφτυσε κανονικά τους Ευρωπαίους απαγορεύοντας μάλιστα και στον Παπακωνσταντίνου να απαντήσει! Το ολέθριο υποκείμενο είχε την δική του ατζέντα.

Γνωρίζαμε ότι ο Στρως Καν είχε αποκριθεί στον Παπανδρέου, όταν ο τελευταίος απαίτησε την δόμηση του προγράμματος ότι «Εάν εφαρμόσεις αυτό το πρόγραμμα, θα καταστρέψεις το έθνος σου»! Δηλαδή ο Στρως Καν, ο στυγνός τοκογλύφος, πάγωσε όταν άκουσε τι σκοπό είχε ο Παπανδρέου.

Αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι ότι ο Στρως Καν είχε ήδη αποτρέψει τον Παπανδρέου από την προσφυγή στο ίδιο του το μαγαζί, λέγοντας του «μην έρχεσαι σε μένα, άκουσε τι σου λέει ο Αλμούνια»!

Και η Ελλάδα θα είχε σωθεί, χωρίς θυσίες με μέτρα – χάδι.
Οι στυγνοί εγκληματίες που χρησιμοποίησαν τον αχυράνθρωπο όμως, δεν θα θησαύριζαν.

Έπειτα ήλθε και η διόγκωση του ελλείμματος από τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ ώστε να δικαιολογηθεί το δολοφονικό πρόγραμμα.

Ελπίζουμε ολόψυχα ότι έρχεται και η ώρα της δικαιοσύνης που πρέπει να είναι αμείλικτη.

Συγχαρητήρια κύριε Μιχάλη Ιγνατίου. Εσύ βέβαια γνώριζες τον ρόλο τους από την εποχή που αποκάλυψες τα μαύρα δολάρια για το Ανάν.


Από παλιές εκπομπές με τίτλο ΚΡΑ (ΚΡΑ) του ΣΚΑΪ
Οι κούκλες είναι της οικογένειας ΣΟΦΙΑΝΟΥ.


==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου