Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Πυρά των ΑΝ.ΕΛΛ. με στόχο Σαμαρά και Θεοδωράκη

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ασκούν σφοδρή κριτική τόσο στον πρώην πρωθυπουργού όσο και στον επικεφαλής του Ποταμιού για τη στάση τους στις διαπραγματεύσεις.
Σφοδρή κριτική τόσο στον πρώην πρωθυπουργού όσο και στον επικεφαλής του Ποταμιού 
από τους ΑΝ.ΕΛΛ. | ΕUROKINISSI / ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

«Προκαλεί θλίψη η δήθεν …''μεγαλόψυχη'' στάση του πρώην πρωθυπουργού, που εμφανίστηκε και πάλι σε ρόλο Κασσάνδρας, αυτή τη φορά από τις Βρυξέλλες, όπου έσπευσε να δώσει… σκληρή μάχη στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα ως αντιπρόσωπος των δανειστών, αντί να συστήσει στον επικεφαλής του, τον κ. Βέμπερ, να μην συνεχίσει να κάνει bullying στον ελληνικό λαό με εκβιασμούς για Grexit», αναφέρει αρχικά η εκπρόσωπος του κόμματος της συμπολίτευσης Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

«Το ότι o κ. Σαμαράς μιλά για ''εθνική ενότητα'' την ίδια στιγμή που επιχειρεί με τη στάση του να διχάσει τους Έλληνες, φαντάζει επιεικώς γελοίο. Νομίζει ότι απευθύνεται σε Λωτοφάγους», προσθέτει.

Αναφερόμενη στον επικεφαλής του Ποταμίου, αναφέρει πως «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αναμένουμε επίσης στην πράξη και τα …
''σοβαρά'' αποτελέσματα των επαφών που είχε με τους ομολόγους του των νεοφιλελεύθερων κομμάτων στα σαλόνια των Βρυξελλών και ο κατά φαντασίαν …πρωταγωνιστής του Ποταμιού. Ελπίζουμε κι ευχόμαστε να μην αρκέστηκε μόνο να ενδώσει στις υποδείξεις των δανειστών για τα πολιτικά πράγματα στην Ελλάδα».

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.