Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

"Αναστάτωσαν" τα μαχητικά, πάνω από την πόλη της Χίου!

Τέσσερα μαχητικά αεροσκάφη πέρασαν πριν από λίγη ώρα, με διαφορά δευτερολέπτων το ένα από το άλλο, πάνω από την πόλη της Χίου προκαλώντας σχετική αναστάτωση. Όπως έγινε γνωστό από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ήταν ελληνικά αεροσκάφη που πραγματοποιούσαν εκπαιδευτική πτήση.

Τα αεροσκάφη πέταξαν σε χαμηλό ύψος ενώ κατευθύνθηκαν βορειοανατολικά αμέσως μετά το πέρασμά τους από τον ουρανό της πόλης. (politischios)

Τη σκηνή την παρακολούθησαν πολλοί πολίτες από το λιμάνι της Χίου. Το σκηνικό ήταν όπως λένε τρομακτικά καταπληκτικό με τους ήχους των μαχητών του Αιγαίου να γρυλίζουν πάνω από τα κεφάλια τους. Μερικοί τουρίστες, τούρκοι κυρίως κοίταζαν αμήχανα, χωρίς να μπορούν να καταλάβουν τι συμβαίνει. Τη στιγμή εκείνη έναν τοπικός ψαράς, με τόνο φωνής που έδειχνε σιγουριά και εγκυρότητα λόγω και άλλων παρόμοιων διελεύσεων:

"Είναι δικά μας... Είναι δικά μας", φώναζε κραδαίνοντας τα σύνεργα του ψαρέματος, καθησυχάζοντας τους περισσότερους που δεν ήξεραν ότι στο νησί είναι εξοικειωμένοι και εθνικά υπερήφανοι που νοιώθουν το γνώριμο άγγιγμα πάνω από την πόλη τους.

Για τα "Στοχαστικά Γονατογραφήματα"

Νάσος
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.