Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Ρωμανιάς: Τέλος για την Ελλάδα η εποχή της αθωότητας... "Η Ευρώπη των δανειστών θριάμβευσε"


Τα μέτρα τα οποία περιλαμβάνονται στην ελληνική πρόταση χωρίς μάλιστα να διστάσει να παραδεχτεί πως είναι άδικα και συνιστούν έμμεση αλλά σαφή μείωση των συντάξεων, κύριων και επικουρικών, σχολίασε το πρωί στον ΑΝΤ1, ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γιώργος Ρωμανιάς.

Ωστόσο, όπως ανέφερε, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα, αν θα περνούσαν οι παλιότερες προτάσεις και δεν καταργούνταν η ρήτρα μηδενικού ελλείμματος, μέσω της οποίας οι απώλειες για τους συνταξιούχους θα ήταν μεγαλύτερες.

Παράλληλα, ο κ. Ρωμανιάς επεσήμανε, ότι δυστυχώς η Ευρώπη προσέγγισε την όλη κατάσταση με καθαρά λογιστική διάθεση και με δημοσιογραφική διάθεση έδωσε δύο τίτλους για να σχολιάσει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

«Η Ευρώπη των δανειστών θριάμβευσε» και «Τέλος για την Ελλάδα η εποχή της αθωότητας», ήταν οι δύο τίτλοι που έδωσε ο κ. Ρωμανιάς.

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.