Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Η Daily Mail ειρωνεύεται τους Έλληνες βουλευτές που άδειασαν τα ΑΤΜ της Βουλής - [Με δαύτους, περιμένουμε να ανακάμψουμε σαν χώρα, αυτοί είναι που θα σηκώσουν κεφάλι στους νταβατζήδες του διεθνούς κεφαλαίου;]

Οι ελληνικές τράπεζες διατάχθηκαν να παραμείνουν κλειστές τη Δευτέρα καθώς απελπισμένοι καταθέτες προσπαθούν να αποσύρουν τις καταθέσεις τους πριν η χώρα κατρακυλήσει στην απόλυτη οικονομική κατάρρευση, γράφει η βρετανική Daily Mail σε μακροσκελές άρθρο της.

Οι υπουργοί της ακροαριστερής ελληνικής κυβέρνησης, γράφει η Daily Mail, καταστρώνουν σχέδια να εφαρμόσουν «capital controls», αλλά όπως μεταδίδεται οι τράπεζες είναι πιθανό να παραμείνουν κλειστές μέχρι τις 7 Ιουλίου και οι πολίτες μπορούν να σηκώνουν μέχρι 60 ευρώ την ημέρα από τα ΑΤΜ.
Ελληνική τραπεζική πηγή δήλωσε στη Daily Mail ότι μόνο το 40% των ΑΤΜ έχουν ακόμα χρήματα. Υπολογίζεται ότι περίπου 1 δισ. ευρώ βγήκε από τα ΑΤΜ το τελευταίο 24ωρο.
Στη συνέχεια η Daily Mail γίνεται καυστική με τα ΑΤΜ της Βουλής που τα άδειασαν βουλευτές, υπουργοί και υπάλληλοι του κοινοβουλίου.
«Τα ΑΤΜ στο ελληνικό κοινοβούλιο σύμφωνα με το ρεπορτάζ άδειασαν και ξαναγέμισαν συνολικά 3 φορές κατά τη διάρκεια της έκτακτης συνεδρίασης της Βουλής το βράδυ του Σαββάτου καθώς υπουργοί και βουλευτές πάσχισαν να πάρουν τα δικά τους...
χρήματα», γράφει η βρετανική εφημερίδα εξευτελίζοντας το πολιτικό μας προσωπικό.
Η εφημερίδα ανησυχεί και για τους 150.000 Βρετανούς τουρίστες που βρίσκονται ήδη σε διακοπές στην Ελλάδα και αναφέρει ότι το υπουργείο Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου προειδοποίησε όσους Βρετανούς σκοπεύουν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα να πάρουν μαζί τους παραπάνω μετρητά επειδή το τραπεζικό σύστημα μπορεί να καταρρεύσει, πράγμα που θα κάνει αδύνατο να βγάλουν χρήματα από ΑΤΜ ή και ακόμα να πληρώσουν με πιστωτικές κάρτες. (tribune.gr)

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κάθε ΑΤΜ  τροφοδοτείται με δεσμίδες των 20 και 50 και μέχρι  το συνολικό ποσό των 200.000 ευρώ. Εάν αληθεύει η πληροφορία, ότι στη βουλή τα δύο ΑΤΜ τα τροφοδότησαν με το εν λόγω ποσό 3 φορές τα ΑΤΜ, τότε συνολικά μέσα από τη Βουλή "πέταξαν" (200.000 επί 3 φορές  επί 2 ΑΤΜ) σε σύνολο 1.200.000 ευρώ.
 Με τέτοιους πολιτικούς, περιμένουμε να ανακάμψουμε σαν χώρα, αυτοί είναι που θα σηκώσουν κεφάλι στους νταβατζήδες του διεθνούς κεφαλαίου; Η ξεφτίλα, η υποκρισία και η αμετροέπεια τους σε όλο της το μεγαλείο.

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πήγαν κι απόψε στα ΑΤΜ της Βουλής!

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που πήγαν απόψε το βράδυ στα ΑΤΜ της Βουλής, φουλ στην ψυχραιμία και την αξιοπρέπεια ε;

Ένα σαφές μήνυμα ότι δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτε! Για να προλάβει το 23% στα μακαρόνια...

O αριστερός Νίκος Φίλης, πρώτα βγάζει χρήματα από το ΑΤΜ της Βουλής... για να μην κάνει ουρές στο δρόμο και μετά απολαμβάνει τη μακαρονάδα του, μιας και δεν τον ενοχλεί η αύξηση στα ζυμαρικά!
Σεμνά ρε νεόπλουτα αριστερά τσόκαρα... ΣΕΜΝΑ για να μην σας πάρει ο διάβολος! (από "σίβυλλα"

Για τα "Στοχαστικά Γονατογραφήματα"

Νάσος

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.