Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

kalami.net/USA :ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ στην Ελλάδα γιά ''μέτρα-δόσεις'', 5 Ιουλίου... Το μήνυμα-''διάγγελμα'' του πρωθυπουργού

Οι ''θεσμοί'' (τρόϊκα) οδήγησαν την ελληνική κυβέρνηση στην μόνη επιλογή που είχε γιά... εσωτερική κατανάλωση

Συμπέρασμα: Το διεφθαρμένο πολιτικό-κομματικό σύστημα των κρατικοδίαιτων συμμοριών, των ''πολιτικών μηδενικών'' Ελλάδας της τελευταίας δεκαετίας (χωρίς εξαιρέσεις), που μόνο γιά ''εξουσία'' ενδιαφέρεται, ΔΕΝ μπορεί να σώσει με τίποτα την χώρα. Αυτό το σάπιο σύστημα ''εκβιαζόμενων εκβιαστών'' της ασυλίας, παραγραφής, ατιμωρησίας, δηλ. κλεφτών, μιζοληπτών, διαπλεκόμενων, κατάστρεψε την χώρα.
Απόδειξη το γεγονός ότι ΔΕΝ οδηγήθηκαν στην Δικαιοσύνη κλέφτες, καταχραστές, διεφθαρμένοι πολιτικοί, κρατικοί αξιωματούχοι,''νταβατζήδες'', ούτε δημεύτηκαν οι περιουσίες τους (από τα κλεμμένα) κ.ά.

Το ''ναι'' ή το μικρό ''όχι'' της Κυριακής 5 Iουλίου 2015, δεν έχει σημασία...

Σημασία έχει ότι η Ελλάδα διχάστηκε γιά να σωθεί το σάπιο, μαφιόζικο πολιτικό κομματικό σύστημα άχρηστων κρατικοδίαιτων μηδενικών, που ενδιαφέρονται ΜΟΝΟ γιά τον εαυτούλη τους και γιά τους ''φευγάτους'' κρατικοδίαιτους συμφεροντολόγους που τους ακολουθούν, ως ''οπαδοί-ψηφοφόροι''.
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.