Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Πήρε «φωτιά» το twitter με την Μέρκελ που έγινε… Τσίπρας! (φωτογραφίες)

Η διαπραγμάτευση Ελλάδας και δανειστών είναι το θέμα που μονοπωλεί  το ενδιαφέρον σε όλες τις συζητήσεις είτα μέσα από τα social media είτε στις συζητήσεις με φίλους.
Βέβαια, τα social media για ακόμα μια φορά θέλησαν να χαλαρώσουν λίγο το κλίμα αλλά και να σχολιάσουν με καυστικό τρόπο την επικαιρότητα.
Πολλοί ήταν οι χρήστες του γνωστού ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποίησαν τη χιουμοριστική τους πλευρά και το photoshop για να διακωμωδήσουν -όσο είναι δυνατό- την κατάσταση.
Ωστόσο, τελικά το Twitter δεν το «κέρδισε» το Eurogroup, αλλά ένας φλογερός «έρωτας» και δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από εκείνον που «γεννήθηκε» τους τελευταίους μήνες ανάμεσα στην...
Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.
Στις παρακάτω φωτογραφίες η Άνγκελα Μέρκελ παίρνει τον ρόλο του Αλέξη Τσίπρα, ενώ σε κάποια άλλη οι δύο ηγέτες έχουν μεταμορφωθεί στους πρωταγωνιστές της γνωστής ταινίας «Grease», με την Μέρκελ στον ρόλο της Ολίβια Νιούτον και τον Τσίπρα σε ρόλο Τζον Τραβόλτα.
έλος, «φωτιά» στο Twitter έβαλε χθες και η εικόνα με τους Αλέξη Τσίπρας, Άνγκελα Μέρκελ, Γιάνη Βαρουφάκη, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και Μάριο Ντράγκι στον ρόλο του συγκροτήματος «Europe», που τη δεκαετία του 1980 ερμήνευσε το τραγούδι «The Final Countdown».
Η Μέρκελ σε ρόλο Αλέξη
Η Μέρκελ σε ρόλο Αλέξη
Και η τελική αναμέτρηση
Και η τελική αναμέτρηση
Ελληνικός συμβιβασμός
Πρωταγωνιστές του «Grease»
Πρωταγωνιστές του «Grease»
tribune.gr/politics

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.