Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΡΕ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΤΟΥΦΕΚΊΖΟΥΝ!!! - Φώφη, μίλα μας για τις πρόωρες συντάξεις

Είναι από τις περιπτώσεις που δεν επιδέχονται και πολλά σχόλια...

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, στα 50 της χρόνια, δηλώνει ως επάγγελμα «συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος». Μια φράση, ολόκληρη η παρακμή του πολιτικού συστήματος στην Ελλάδα. Αυτό, κανονικά, δεν πρέπει να το δουν οι εταίροι μας στην Ευρώπη. Αν τυχόν το δουν, όχι μόνο θα ξεκαρδίζονται στα γέλια, αλλά θα μας επιβάλλουν άλλα… 50 μνημόνια. Όσα και τα χρόνια της Φώφης. Και θα τα αξίζουμε κιόλας. (N. Ago)
Γράφει ο Βλάσης Γ. Ρασσιάς

Και εγώ λοιπόν είμαι "συνάδελφος" της κυρίας, δουλεύω από το 1979 και με την ψήφο της θα πάρω σύναξη στα 62 με 40 χρόνια δουλειάς ή αν μου το ξανα-αλλάξουν στα 67 με 45 χρόνια ή ό,τι άλλο τους έλθει στο διεστραμμένο μυαλό τους, γιατί όχι και στα 80 ή 90! Καλά να πάθω. Πληρώνω την "προεξοχή".
 Και όποτε στο παρελθόν έθιγα τέτοια, μου χυμούσαν να με φάνε οι... φεμινίστριες!

Τελικά το πρόβλημα του ασφαλιστικού "αποδεδειγμένα" είμασταν όλοι εμείς που από σήμερα καταδικαζόμαστε να μην προλάβουμε ΚΑΝ να πάρουμε σύνταξη, παρ' όλο που έχουμε πληρώσει εισφορές κοντά στο μισό εκατομμύριο σημερνά ευρούδια.

Πέραν των 40άρηδων και 50άρηδων συνταξιούχων, υπάρχουν βεβαίως και 1.600.000 (σωστά το διαβάσατε το νούμερο!) πρόσθετες συντάξεις (διπλές, τριπλές και τετραπλές) που μένουν άθικτες, λες και είναι ενοίκια από διαμερίσματα που προστίθενται. Άϊντε λοιπόν, εις υγείαν των κορόϊδων!

Όπως και δεν φορολογείται η Εκκλησία...

Όλοι οι Έλληνες είναι ίσοι απέναντι στον νόμο ισχυρίζεται το Σύνταγμα. Εδώ γελάνε! Τρανταχτά!

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.