Κυριακή, 5 Ιουλίου 2015

Παραιτήθηκε ο Σαμαράς, προσωρινός πρόεδρος ο Μεϊμαράκης

Ο Αντώνης Σαμαράς παραιτήθηκε από την προεδρία της Ν.Δ.. Προσωρινός πρόεδρος αναλαμβάνει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Την παραίτησή του από την προεδρία της ΝΔ ανακοίνωσε ο Αντώνης Σαμαράς μετά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος. Καθήκοντα προσωρινού προέδρου του κόμματος αναλαμβάνει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Ο Αντώνης Σαμαράς στο τελευταίο του μήνυμα με την ιδιότητα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης απηύθυνε προσκλητήριο ενότητας στον ελληνικό λαό αποδεχόμενος το αποτέλεσμα της κάλπης και ζήτησε να επικρατήσει κλίμα ομοψυχίας και ενότητας. ...

Ευχήθηκε η κυβέρνηση να επιτύχει μια βιώσιμη συμφωνία προς όφελος του ελληνικού λαού. Παράλληλα ο Αντώνης Σαμαράς κάλεσε τους εταίρους της Ελλάδας να βοηθήσουν ώστε η χώρα να παραμείνει στην Ευρώπη και το ευρώ.

Real.gr Α.ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ από realmedialive
«Ο ελληνικός λαός είναι υπέρ της Ευρώπης» ανέφερε χαρακτηριστικά και ζήτησε από όλους να εξουδετερώσουν την απειλή διχασμού. «Πρέπει να να βάλουμε τη χώρα στην ανάκαμψη και να αποκαταστήσουμε το αίσθημα ασφάλειας» υποστήριξε ο Αντώνης Σαμαράς.

«Η πατρίδα περνά μεγάλη δοκιμασία και η παράταξη της ΝΔ οφείλει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και να είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα» ήταν το μήνυμα του για το μέλλον της παράταξης.


==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου