Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

kalami.net/USA: Με τιμές υποδέχονται την ''τρόϊκα'' στην Αθήνα... H κυβερνητική εκπρόσωπος: ''Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται''


Οι της ''τρόϊκα'', που έγιναν επίσημα και ''θεσμοί'' του ελληνικού κράτους, γιά πρώτη φορά θα τύχουν θερμής υποδοχής, παρόμοιας με αυτήν της υποδοχής του ''αγίου φωτός'' ή των ''λειψάνων της αγίας Βαρβάρας'', δηλ. με τιμές ''αρχηγού κράτους''. Τους ''τροϊκανούς'' θα δεχτεί στο προεδρικό Μέγαρο ο Πάκης, γιά να τους παρασημοφορήσει. Θα γίνουν, επίσης, δεκτοί από τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου και από τον επικεφαλή του υπουργείου Μίζας (γνωστού και ως 'Αμυνας) στο ''τετράγωνο'' που αποκαλείται και ''πεντάγωνο'', με τις πρέπουσες στρατιωτικές τιμές. Παρόμοιες εκδηλώσεις, με την απόδοση τιμών, θα γίνουν και στα υπουργεία, τα οποία οι της ''τρόϊκα'', ως ''θεσμοί'', θα επισκεφθούν γιά έλεγχο. Αναφερόμενη στην έλευση της ''τρόϊκα'', η κυβερνητική εκπρόσωπος, δήλωσε: ''Ο αγώνας της Αριστεράς, τώρα δικαιώνεται''.

Να πως ''κυβερνούν'' την Ελλάδα, συνεχίζοντας την ''παράδοση'' προηγούμενων ''τσαρλατάνων'':
ΦΠΑ (Φόρος Προστιθέμενης Αξίας) από 20 Ιουλίου '15: Με 13% το χοιρινό σουβλάκι, με 23% αν έχει και...αλάτι ή πιπεριά ή τομάτα!

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ:
Μισθοί και συντάξεις στην Ελλάδα κόβονται, περιορίζονται. Μόνο μισθοί-προνόμια βουλευτών, υπουργών, κρατικών μεγαλο-αξιωματούχων, παραμένουν στα ίδια.

Το αστείο της δεκαετίας: Πολιτικοί στην Ελλάδα, μέλη και μη της κυβέρνησης και του σάπιου συστήματος, αναλαμβάνουν την... ''καταπολέμηση της διαφθοράς''. Σίγουρα θα διαπρέψουν σε δηλώσεις και τηλεοπτικές εμφανίσεις, επειδή να ασχοληθούν ουσιαστικά με την καταπολέμηση της διαφθοράς, αποκλείεται. Να την συγκαλύψουν, ναι...Είναι πιθανότερο. Σε ποιά χώρα του κόσμου, με στοιχειώδεις κανόνες, πολιτικοί αναλαμβάνουν την καταπολέμηση της διαφθοράς, που το πολιτικό-κομματικό βρώμικο σύστημα εξέθρεψε;;; Αυτό είναι δουλειά διωκτικών-δικαστικών Αρχών και όχι γραφικών πολιτικών...

Σημ.: Στην Βουλή της συγκάλυψης- ασυλίας-ατιμωρησίας ψηφίστηκε ο νόμος 4174/26-7-2013, περί αμνήστευσης μεγάλων φοροφυγάδων γιά 9 χρόνια (2000-2008). Η ίδια Βουλή ''κατσιαπλιάδων- τσαρλατάνων'', είχε ψηφίσει και τον νόμο 3126/2003 περί (ΜΗ) ''ευθύνης υπουργών'' (παραγραφή αδικημάτων μετά μία 5ετία).

Παγκόσμιο -απλησίαστο- ρεκόρ: Η Ελλάδα έχει τους πιό έντιμους πολιτικούς
Τα τελευταία 40 χρόνια μόνο δύο πολιτικοί κατηγορήθηκαν (έγινε δίκη) γιά μίζες-αρπαχτές: Ο πρώην υπουργός 'Ακης Τσοχατζόπουλος και ο πρ. υφυπουργός Βασίλης Παπαγεωργόπουλος. Το γεγονός αυτό πιστοποιεί ότι η Ελλάδα διαθέτει, αναλογικά, τους πλέον έντιμους πολιτικούς στον πλανήτη, που δεν έχουν σχέση με αρπαχτές, μίζες, διαφθορά κλπ. Η παγκόσμια αυτή πρωτιά την τιμά ως χώρα, τιμά και τους πολιτικούς της.


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.