Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

kalami.net/USA: ''Tου 'Ελληνα ο τράχηλος ζυγό τον υπομένει'': 61.31% ΟΧΙ + 38.69% ΝΑΙ = 100% ΝΑΙ

(*)

Συμφωνία ''εταίρας με εταίρους'': Θα ονομάζεται ''ο παράδεισος της ανάπτυξης στην χώρα των λωτοφάγων''
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που με την ''υπερήφανη πολιτική'' της ''τσάκισε τους δανειστές'', ''κυνήγησε την τρόϊκα'', ''έσκισε τα μνημόνια'' κλπ, σεβόμενη το μεγάλο ''ΟΧΙ'' του ''σοφού λαού'' στο Δημοψήφισμα, λέει ένα μεγάλο ''ΝΑΙ σε όλα'', γιά...''μνημόνιο'' 60 δισ.
(Αν η Ελλάδα είχε κάνει το αυτονόητο πριν 5 χρόνια, δηλ. χρεοκοπία και δικό της νόμισμα, τώρα θα ήταν ''μιά χαρά''. Αλλά προτίμησε και ακόμα θέλει, ''αιώνια οικονομική υποδούλωση'', δηλ. μιά ζωή με δανεικά και ατιμία, με ότι αυτό συνεπάγεται γιά την μελλοντική ύπαρξή της ως χώρα.
Η ουσιαστικά πτωχευμένη Ελλάδα με το σάπιο κράτος, ΔΕΝ παράγει, εισάγοντας ακόμα και τομάτες μετά την εγκατάλειψη της γεωργίας και την αύξηση της..
.καφετέριας. Η Ελλάδα, δεν χρειάζεται το ευρώ, το δυνατό νόμισμα, που είναι χρήσιμο μόνο σε παραγωγικές, βιομηχανικές χώρες)
(*) "Του Έλληνα ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει" .....ο κώλος του; 
(Σκίτσο από τον υπέροχο ΚΥΡ )
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.