Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

ΣΧΟΛΙΟ: Το «δικό μας» Μνημόνιο είναι πατριωτικό! Ο Καμμένος τότε και τώρα! (videos)


Υπήρξε λαλίστατος ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος την τελευταία τετραετία. Εκτόξευσε ύβρεις και καταγγελίες εναντίων όσων μέχρι χθες είχαν ψηφίσει ή εφαρμόσει μνημόνια στη χώρα μας!

Αυτή η περίοδος ωστόσο, έλαβε τέλος χθες τα μεσάνυχτα! Και βρεταννικό δίκαιο και Λουξεμβούργο και Μνημόνιο και μέτρα και σε όλα ΝΑΙ!

Δύο οι επιλογές που έχει να κάνει ο Πάνος Καμμένος. Ή να αποδεχτεί τον τίτλο του «γερμανοτσολιά», ή να παραδεχτεί ότι υπερέβαλλε κι ότι δεν είχε γνώση του μονόδρομου των μνημονίων που έπρεπε να ακολουθήσει η Ελλάδα. ...


Εκτός κι αν προκύψει νέα θεωρία! Ότι το 3ο Μνημόνιο είναι πατριωτικότερο από τα προηγούμενα! Δεν το αποκλείουμε! Τόσα έχουμε ακούσει από τα χείλη του τόσα χρόνια!

Υ.Γ. Όσο κι αν δε συμπαθούμε το Μπουμπούκο, χθες του δείξαμε κατανόηση! Σας γλέντησε κανονικά!

Δείτε τα βίντεο του Καμμένου του 2011 και του σήμερα και γελάστε ελεύθερα! 

Δεν ΄χει ΦΠΑ το γέλιο!


Καμμένος: Προδότες θα δικαστείτε μόλις πέσει η χούντα


Τωρινή θέση του "δάσκαλε που δίδασκες"!!!

http://www.newsrebel.gr/politika/scholio-to-diko-mas-mnimonio-ine-patriotiko-o-kammenos-tote-ke-tora-videos/
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.