Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Βαριές κουβέντες της Ζ. Κωνσταντοπούλου σε Ν. Φίλη (Βίντεο) - Σφοδρή αντιπαράθεση Ζωής, Φλαμπουράρη [2 VIDEO]

Πολύ βαριές εκφράσεις απέδωσε η πρόεδρος της βουλής στον Νίκο Φίλη. Θα λέγαμε ότι ήταν πρωτόγνωρα τα όσα ακούστηκαν και μάλιστα με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ να μην διαψεύδει όσα του απέδωσε η  Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Συγκεκριμένα η πρόεδρος της βουλής απευθυνόμενη στον Ν. Φίλη και απαντώντας σε όσα είχε πει και την αφορούσαν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ εξεράγη:  «Η στοχοποίηση την οποία δέχομαι επί πάρα πολλούς μήνες με την σύμπραξη σας δεν είναι αυτοθυματοποίηση» του είπε και συμπλήρωσε «προσωπικά εδώ και μήνες κ. Φίλη προσπαθείτε να με ταυτίσετε με την χρυσή αυγή και είναι προσωπική σας ευθύνη γιατί ξέρετε ότι σε αυτή την κατεύθυνση, δυστυχώς, δεν κινήστε με βάση ούτε τις κοινές αρχές, ούτε τις κοινές αξίες, αλλά με βάση αυτό που εδώ και μήνες μου έχετε πει: "θα σε τελειώσουμε"».

Εντελώς αμήχανη η αντίδραση του Ν.Φίλη που δεν βρήκε να απαντήσει τίποτα επί της ουσίας στην Ν. Κωνσταντοπούλου, παρά παρουσιάστηκε θιγμένος που του αμφισβητήθηκε ο «κομματικός πατριωτισμός»:





Σφοδρή αντιπαράθεση υπήρξε επίσης μεταξύ του υπουργού Επικρατίας Αλέκου Φλαμπουράρη και της Ζ. Κωνσταντοπούλου.

Σχολιασμός εδώ http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2015/...
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.