Κυριακή, 2 Αυγούστου 2015

Analyst.gr: "Τα καλύτερα & δημοφιλέστερα"


ΕΙΚΟΝΑ---Ελλάδα-Εξ.

Το χάος των μνημονίων

Αυτό που απαιτείται είναι η πολιτική σταθερότητα, με έναν κεντρικό στόχο: τη διαγραφή μέρους του δημοσίου χρέους, μέσω της οποίας θα ανακτούσε το κράτος τη χαμένη του πιστοληπτική ικανότητα - δρομολογώντας τη διαγραφή του ιδιωτικού χρέους.
ΕΙΚΟΝΑ---γενική,-φτώχεια,-λιτότητα-Εξ.

Ο μύθος της λιτότητας

Η καταστροφική αυτή πολιτική εφαρμόζεται πια μόνο στην Ελλάδα, ίσως επειδή θύμισε το ναζιστικό παρελθόν της Γερμανίας - ενώ οι Βρυξέλλες έχουν καταλάβει τη Γενική Γραμματεία Εσόδων, άρα το υπουργείο οικονομικών, τις εφορίες και τα τελωνεία.
---

Άρθρα & Απόψεις:

ΕΙΚΟΝΑ-Μέρκελ-Γερμανία-Εξ

Το σπιράλ του διαβόλου

Η Γερμανία ελέγχει ήδη τα νευραλγικά σημεία της ελληνικής δημόσιας διοίκησης, οπότε η χώρα μας ευρίσκεται πλέον υπό κατοχή - γεγονός που έχει τρομάξει σε μεγάλο βαθμό την Ιταλία, η οποία θα είναι το επόμενο υποψήφιο θύμα.
ΕΙΚΟΝΑ---ΗΠΑ-Εξ.

Διαίρει και Βασίλευε

Με κριτήριο την ισχύ της Ευρωζώνης, τους κινδύνους που εμπεριέχει το ευρώ για το δολάριο, όπως επίσης η ισχυροποίηση της Γερμανίας, είναι λογικό να επιδιώκουν οι Η.Π.Α. να δημιουργήσουν προβλήματα - χρησιμοποιώντας την Ουκρανία και την Ελλάδα.
ΕΙΚΟΝΑ---Γερμανία,-ΗΠΑ,-Ελλάδα-Εξ.

Στη διελκυστίνδα Η.Π.Α. - Γερμανίας

Υπάρχουν ρεαλιστικές λύσεις για τα προβλήματα της οικονομίας μας, τις οποίες ασφαλώς γνωρίζουν αυτοί που αποφασίζουν για το μέλλον μας - οι οποίοι όμως συγκρούονται μεταξύ τους, με την Ελλάδα στο επίκεντρο της διαμάχης τους.
ΕΙΚΟΝΑ---κεντρικές-τράπεζες,-γραφειοκρατία-Εξ.

Η δικτατορία των κεντρικών τραπεζών

Το χρηματοπιστωτικό όργιο που παρατηρείται σε πολλές χώρες, λόγω της συνεχούς αύξησης της ποσότητας χρήματος δεν θα έχει αίσιο τέλος, ακόμη και αν τυπωθούν ωκεανοί ρευστότητας - οπότε το κραχ είναι νομοτελειακό.
ΕΙΚΟΝΑ---Ευρωζώνη-Εξ.

Βρώμικα παιχνίδια;

Η Κομισιόν προετοιμάζει στο παρασκήνιο ένα σχέδιο, το οποίο θα δίνει τη δυνατότητα της συντεταγμένης εξόδου μίας χρεοκοπημένης χώρας από την Ευρωζώνη, η οποία δεν επιτρέπεται νομικά - ενός βελούδινου διαζυγίου, με πρώτη υποψήφια την Ελλάδα.
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου