Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Analyst.gr: "Τα καλύτερα & δημοφιλέστερα"


ΕΙΚΟΝΑ---Ελλάδα-Εξ.

Το χάος των μνημονίων

Αυτό που απαιτείται είναι η πολιτική σταθερότητα, με έναν κεντρικό στόχο: τη διαγραφή μέρους του δημοσίου χρέους, μέσω της οποίας θα ανακτούσε το κράτος τη χαμένη του πιστοληπτική ικανότητα - δρομολογώντας τη διαγραφή του ιδιωτικού χρέους.
ΕΙΚΟΝΑ---γενική,-φτώχεια,-λιτότητα-Εξ.

Ο μύθος της λιτότητας

Η καταστροφική αυτή πολιτική εφαρμόζεται πια μόνο στην Ελλάδα, ίσως επειδή θύμισε το ναζιστικό παρελθόν της Γερμανίας - ενώ οι Βρυξέλλες έχουν καταλάβει τη Γενική Γραμματεία Εσόδων, άρα το υπουργείο οικονομικών, τις εφορίες και τα τελωνεία.
---

Άρθρα & Απόψεις:

ΕΙΚΟΝΑ-Μέρκελ-Γερμανία-Εξ

Το σπιράλ του διαβόλου

Η Γερμανία ελέγχει ήδη τα νευραλγικά σημεία της ελληνικής δημόσιας διοίκησης, οπότε η χώρα μας ευρίσκεται πλέον υπό κατοχή - γεγονός που έχει τρομάξει σε μεγάλο βαθμό την Ιταλία, η οποία θα είναι το επόμενο υποψήφιο θύμα.
ΕΙΚΟΝΑ---ΗΠΑ-Εξ.

Διαίρει και Βασίλευε

Με κριτήριο την ισχύ της Ευρωζώνης, τους κινδύνους που εμπεριέχει το ευρώ για το δολάριο, όπως επίσης η ισχυροποίηση της Γερμανίας, είναι λογικό να επιδιώκουν οι Η.Π.Α. να δημιουργήσουν προβλήματα - χρησιμοποιώντας την Ουκρανία και την Ελλάδα.
ΕΙΚΟΝΑ---Γερμανία,-ΗΠΑ,-Ελλάδα-Εξ.

Στη διελκυστίνδα Η.Π.Α. - Γερμανίας

Υπάρχουν ρεαλιστικές λύσεις για τα προβλήματα της οικονομίας μας, τις οποίες ασφαλώς γνωρίζουν αυτοί που αποφασίζουν για το μέλλον μας - οι οποίοι όμως συγκρούονται μεταξύ τους, με την Ελλάδα στο επίκεντρο της διαμάχης τους.
ΕΙΚΟΝΑ---κεντρικές-τράπεζες,-γραφειοκρατία-Εξ.

Η δικτατορία των κεντρικών τραπεζών

Το χρηματοπιστωτικό όργιο που παρατηρείται σε πολλές χώρες, λόγω της συνεχούς αύξησης της ποσότητας χρήματος δεν θα έχει αίσιο τέλος, ακόμη και αν τυπωθούν ωκεανοί ρευστότητας - οπότε το κραχ είναι νομοτελειακό.
ΕΙΚΟΝΑ---Ευρωζώνη-Εξ.

Βρώμικα παιχνίδια;

Η Κομισιόν προετοιμάζει στο παρασκήνιο ένα σχέδιο, το οποίο θα δίνει τη δυνατότητα της συντεταγμένης εξόδου μίας χρεοκοπημένης χώρας από την Ευρωζώνη, η οποία δεν επιτρέπεται νομικά - ενός βελούδινου διαζυγίου, με πρώτη υποψήφια την Ελλάδα.
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.