Κυριακή, 23 Αυγούστου 2015

Analyst.gr: "Τα καλύτερα & δημοφιλέστερα" [Ανάλυση: Πολιτική μαστροπεία - Το δόγμα του χάους (Ι) - Η χρηματοπιστωτική βόμβα - Περιμένοντας το κραχ - Γη και ύδωρ - Το Καρτέλ, το δολάριο και ο στρατός

Ανάλυση: Πολιτική μαστροπεία

Η Γερμανία εκμεταλλεύεται τις αδυναμίες της Ελλάδας, καθώς επίσης των υπολοίπων «εταίρων» της - με στόχο την κατάκτηση τους με οικονομικά όπλα, μέσω της εμπειρίας από τη μετατροπή της πατρίδας μας σε προτεκτοράτο της, εκδιώκοντας τις Η.Π.Α. ...

ΕΙΚΟΝΑ---Γερμανία-Εξ.

Πολιτική μαστροπεία

Η Γερμανία εκμεταλλεύεται τις αδυναμίες της Ελλάδας, καθώς επίσης των υπολοίπων «εταίρων» της - με στόχο την κατάκτηση τους με οικονομικά όπλα, μέσω της εμπειρίας από τη μετατροπή της πατρίδας μας σε προτεκτοράτο της, εκδιώκοντας τις Η.Π.Α.
ΕΙΚΟΝΑ---Γερμανία,-λιτότητα,-χρέος-Εξ.

Το δόγμα του χάους (Ι)

Η Γερμανία έχει επιβάλλει με αφορμή την Ελλάδα την πολιτική λιτότητας, η οποία υπόσχεται ελάχιστη επιτυχία, μεγάλο ρίσκο και σίγουρη οδύνη - έχοντας οδηγήσει τον πλανήτη στην καταστροφική ύφεση του 1930 και στο 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο.
---

Άρθρα & Απόψεις:

ΕΙΚΟΝΑ - αγορές, βόμβα,
ελίτ Εξ.

Η χρηματοπιστωτική βόμβα

Η εγκληματική συμμορία των μεγάλων κεντρικών τραπεζών έχει διαστρεβλώσει σε τόσο μεγάλο βαθμό τις αγορές, ώστε να είναι αδύνατη πλέον η αποφυγή της κατάρρευσης - ενώ η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει από την Κίνα.
ΕΙΚΟΝΑ - Κίνα, κραχ Εξ.

Περιμένοντας το κραχ

Καμία περιοχή του πλανήτη δεν έχει σταθεροποιηθεί μετά τη χρηματοπιστωτική κρίση του 2008 - οπότε οι συναλλαγματικές, ενεργειακές και λοιπές οικονομικές αναταράξεις, θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό της επόμενης χρονικής περιόδου.
ΕΙΚΟΝΑ---Ελλάδα,-Γερμανία-ΕΞ.

Γη και ύδωρ

Εύλογα η Ελλάδα είναι το αγαπημένο παιδί της Γερμανίας, ενώ πολύ λογικά ο σημερινός πρωθυπουργός επαινείται από τον κ. Σόιμπλε - ειδικά μετά τη «μεταφορά» της δημόσιας περιουσίας συμπεριλαμβανομένων των ενεργειακών αποθεμάτων και των τραπεζών.
ΕΙΚΟΝΑ---Σ-Εξ.

Η πτώση της Σαουδικής Αραβίας

Η Ρωσία είναι μεν αντιμέτωπη με μία τέλεια καταιγίδα, λόγω της κατάρρευσης των τιμών της ενέργειας και των πρώτων υλών, σε συνδυασμό με τις δυτικές κυρώσεις, αλλά η ηγέτιδα του OPEC κινδυνεύει από τον εφιάλτη της χρεοκοπίας.
ΕΙΚΟΝΑ---ΗΠΑ-Εξ.

Το Καρτέλ, το δολάριο και ο στρατός

Εάν συνενώσουν πολλές χώρες τις δυνάμεις τους, όπως η Κίνα, η Ρωσία και το Ιράν, αρνούμενες να πληρώνουν πλέον φόρο προστασίας και υποτέλειας, τότε η αυτοκρατορία θα καταρρεύσει - μαζί με τη στρατιωτική της πτέρυγα.
Διαβάστε το άρθρο

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου