Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Ακούστε την πλήρη ''μεταμόρφωση'' του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής στην συνέντευξή του ''επί του πιεστηρίου'' με τον Μάκη Κουρή

Για να είμαστε δίκαιοι και σοβαροί πριν δείτε το παρακάτω video, δείτε πρώτα τις επίσημες θέσεις της Χ.Α., και μετά συγκρίνετε τι ισχυρίζεται ο αρχηγός και ΓΓ του κόμματος:

Ψάξαμε και βρήκαμε και από την ίδια την ιστοσελίδα της Χ.Α. για την εν λόγω συνέντευξη:
O Αρχηγός της Χρυσής Αυγής μίλησε χθες στην εκπομπή "Επί του πιεστηρίου" στο Kontra Channel.
Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, αφού αναφέρθηκε στην παράνομη πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής, ανέλυσε τις θέσεις και τις προτάσεις του κόμματος για την απαλλαγή από τα δεσμά του ...
Μνημονίου και το μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης.
Έκανε ιδιαίτερη μνεία στην καταστροφή των Ελλήνων αγροτών από την εθνοκτόνα μνημονιακή πολιτική.
Τέλος, εκτίμησε πως οι Έλληνες Εθνικιστές θα βγουν ενισχυμένοι με αυξημένα ποσοστά στις επερχόμενες εκλογές, καθώς ο ελληνικός λαός αναγνωρίζει την συνεπή στάση του κόμματος και ότι η Χρυσή Αυγή παραμένει η μοναδική δύναμη εθνικής αντίστασης απέναντι στην λαίλαπα των Μνημονίων και της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης.

Σχολιασμός video: "Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος - Συνέντευξη - Τρίτη 25 Αυγούστου 2015 ''ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ'' KONTRA Channel TV - 25 Aug, 2015 http://www.kontranews.gr ------- O Αρχηγός της Χρυσής Αυγής μίλησε στην εκπομπή “Επί του πιεστηρίου” στο Kontra Channel.
Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, αφού αναφέρθηκε στην παράνομη πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής, ανέλυσε τις θέσεις και τις προτάσεις του κόμματος για την απαλλαγή από τα δεσμά του Μνημονίου και το μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης.
Έκανε ιδιαίτερη μνεία στην καταστροφή των Ελλήνων αγροτών από την εθνοκτόνα μνημονιακή πολιτική.
Τέλος, εκτίμησε πως οι Έλληνες Εθνικιστές θα βγουν ενισχυμένοι με αυξημένα ποσοστά στις επερχόμενες εκλογές, καθώς ο ελληνικός λαός αναγνωρίζει την συνεπή στάση του κόμματος και ότι η Χρυσή Αυγή παραμένει η μοναδική δύναμη εθνικής αντίστασης απέναντι στην λαίλαπα των Μνημονίων και της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης."
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.