Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Ιστορικές ρήσεις



Ο γνωστός πολιτικός, κοινωνιολόγος και συγγραφέας Μιχάλης Χαραλαμπίδης, ένα ίσως από τα μεγαλύτερα πολιτικά κεφάλαια της Ελλάδας, ο μόνος πολιτικός τον οποίο εμπιστευόταν και θαύμαζε ο Στέλιος Καζαντζίδης, ο άνθρωπος που ξεκίνησε μόνος κάποτε και κατάφερε να καθιερώσει και στην Ελλάδα και διεθνώς πλέον την Αναγνώρισης της Ποντιακής Γενοκτονίας, ο οραματιστής της πόλης Ρωμανίας στη Θράκη που θα είχε ανασχέσει την τουρκική προπαγάνδα και την δημογραφική καταστροφή, ο συγγραφέας της περίφημης Αγροφιλίας για μια νέα Αγροτική Αναγέννηση, ο στοχαστής της Πολυκεντρικής Ελλάδας, ο πολιτικός άνδρας που το 1996 προέβλεψε με εκπληκτική ακρίβεια την Γερμανοποίηση της Ελλάδας(Μνημόνια), αποδομεί πλήρως και την Αριστερή Αυγή, τον Σύριζα και την Χρυσή Αυγή, τον νεοΝαζισμό,με δύο ρήσεις του που θα περάσουν στην Ιστορία!

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ: "Καθυστερημένες Σταλινικές γιάφκες"...

Με αφορμή την παραίτηση Τσίπρα (βράδυ 20-8-2015), ο Μιχάλης Χαραμπίδης δήλωσε την επομένη (21-8-2015) για τον ΣΥΡΙΖΑ:
"Όταν τις καθυστερημένεςχωριστές από την κοινωνία και την οικονομία Σταλινικές γιάφκες, τις συντηρείς, τις ονομάζεις και τις παρουσιάζεις ως πολιτικό κόμμα.
 Όταν τις κάνεις αντιπολίτευση παρ΄όλο που είναι απαίδευτες και μετά Κυβέρνηση τότε εγκληματείς εις βάρος της χώρας"!
ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:"Συκοφάντηση της Ελληνικότητας"
Για την Χρυσή Αυγή και τον ρόλο της, ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης είχε πει από τον Οκτώβριο του 2013:
"Η Χρυσή Αυγή και όχι μόνον αυτή είναι τα προϊόντα, τα πιλοταρισμένα δημιουργήματα μιας εξαρτημένης από τους ξένους και τις τοπικές μαφίες μπλοκαρισμένης και ελεγχόμενης εξωθεσμικά Δημοκρατίας...
...Την δημιούργησαν για να συκοφαντήσουν τον Ελληνισμό και την Ελληνικότητα εδώ, στην Ευρώπη, Διεθνώς. Ελληνικότητα ίσον Χρυσή Αυγή. Πολλά μάλιστα παπαγαλάκια, απόγονοι και συνεχιστές αποικιοκρατικών, ναζιστικών και ληστρικών ομάδων εκτός Ελλάδος συγχρονίστηκαν μαζί τους.
Την δημιούργησαν για να καλύψουν τον δεξιοαριστερό Κεμαλοφασισμό τους. Αυτήν την μεταπολιτευτική ευλογιά που κατέλαβε τους εκπαιδευτικούς και τους πολιτικούς θεσμούς. Αποτέλεσε τον νέο μηχανισμό γεωπολιτικής και γεωπολιτισμικής εξάρτησης της χώρας
Ένα μέρος του ανθρώπινου υλικού, του προσωπικού που στρατολογήθηκε ήταν «αριστερό»,«σοσιαλιστικό», «κομμουνιστικό». Οι μεν λατρεύουν τον Κεμάλ. Οι δε τον Χίτλερ. Έχουμε δηλώσεις λατρείας προς τον Κεμάλ αρχηγών «κεντροαριστερών κομμάτων»εκτός από τα προσκυνήματα.
Δυστυχώς για όλους αυτούς ο κριτής είναι η ιστορία"!
ΑΠΟ ΤΟ 1996 ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ
Τα λόγια του Μιχάλη Χαραλαμπίδη δεν είναι ποτέ τυχαία... Απόδειξη πως από το 1996 ακόμη, είχε δει με το πολιτικό αισθητήριό του την τραγική κατάληξη της "τουρκομπαρόκ" Ελλάδας του 2010, που θα καταντούσε όπως είχε πει, ή ένα Τουρκικό Βιλαέτι ή ένα Γερμανικό Κρατίδιο, όπως είδαμε όλοι έκπληκτοι να συμβαίνει με την προσφυγή Γιωργάκη το 2010 στο ΔΝΤ και την Γερμανοκρατούμενη Τρόικα του Σόιμπλε και της Μέρκελ! 
Και μάλιστα αυτή τη φορά να την υπηρετεί πιστή ορντινάντσα ο ...ψευτοαντιμνημονιακός φον ΣΥΡΙΖΑ...


http://noiazomaiblog.blogspot.gr/2015/08/blog-post_92.html
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.