Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2015

Ελλάδα χώρα Ταλιμπάν! Το Πρωτοδικείο δεν αναγνώρισε την Εθνική μας Θρησκεία Τη στιγμή που Κάτοικοι Κολοκυνθούς - Σεπολίων καταγγέλλουν για λειτουργία «υπέρ των Ρομανώφ των σφαγιασθέντων υπό των μπολσεβίκων»

 
Αντί Προλόγου, σχετικό:  Είναι άγιοι οι Ρωμανώφ;
Στις 25 Ιουλίου βρεθήκαμε στην εκκλησία της Παναγίτσας Κολοκυνθούς (Λένορμαν και Κηφισού) για τα τρία χρόνια από την απώλεια του πατέρα ενός φίλου. 
Στο τέλος της λειτουργίας, ο ιερέας ανακοίνωσε το πρόγραμμα των λειτουργιών των επόμενων ημερών. 
Εμβρόντητοι τον ακούσαμε να αναγγέλλει ότι στις 30 Ιουλίου θα γινόταν λειτουργία «υπέρ των Ρομανώφ των σφαγιασθέντων υπό των μπολσεβίκων»!!! 

Η έκπληξη είχε και συνέχεια. 

Στην ανακοίνωση που τοιχοκολλήθηκε στο σχετικό πίνακα στην είσοδο της εκκλησίας, διαβάσαμε: θεία λειτουργία, Πέμπτη 30 Ιουλίου, «Αγίου μάρτυρος Τσάρου Νικολάου του τελευταίου της Αγίας Ρωσίας και της μαρτυρικής οικογενείας αυτού»!!!
Θα μπορούσαμε να το θεωρήσουμε γραφική ενέργεια του παπά και κάποιων από το «χριστεπώνυμο» πλήθος της περιοχής αν δεν μας φαινόταν ακραία σκοταδιστικό, εκτός βέβαια από αντικομμουνιστικό. Το ψάξαμε λοιπόν.

Απευθύναμε ερώτημα προς την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, μέσω της ιστοσελίδας της, για το αν εορτάζεται κάτι παρόμοιο. Απάντηση δεν πήραμε ποτέ. Ψάξαμε, τότε, μόνοι μας στο επίσημο εορτολόγιο. Στις 30 Ιουλίου γράφει «Σίλα, Σιλουανού, Κρήσκεντος, Επαινετού αποστόλων».
Επειδή κανείς δεν έχει δικαίωμα να χρησιμοποιεί ένα σχήμα – το σχήμα του ιερέα, για να προωθεί μιας ανήκουστης στόχευσης προπαγάνδα προς ανυποψίαστους ανθρώπους που απλά εκκλησιάζονται, καταγγείλαμε τη συγκεκριμένη ενέργεια σε μέσα ενημέρωσης και βουλευτές.
Την Πέμπτη 30 Ιουλίου πήγαμε στην εκκλησία. Να παρακολουθήσουμε πως μια πολιτική προτίμηση κάποιων μετατρέπεται σε «θεία» λειτουργία και μέχρι που θα έφθανε η πρόκληση.
Οι εκπλήξεις είχαν συνέχεια. Έξω από την εκκλησία είχε παρκάρει μια κλούβα με ΜΑΤ, υπήρχαν δύο περιπολικά, 2-3 βαθμοφόροι αστυνομικοί και κάμποσοι με πολιτικά. Προφανώς εκτιμήθηκε ότι οι «μπολσεβίκοι του Κολωνού» θα έκαναν απόπειρα να καταλάβουν το θερινό ανάκτορο της Παναγίτσας Κολοκυνθούς. Αυτοί, όμως, δεν ήρθαν. Ήρθαν καμιά δεκαριά ηλικιωμένες γυναίκες, δυο τύποι με τατουάζ (δεν ορκιζόμαστε ότι ήταν ελληνικής υπηκοότητας) και ο ένας παπάς. 
Ο τελευταίος ξεκόλλησε την ανακοίνωση από τον πίνακα και στη συνέχεια ανακοίνωσε ότι «λόγω αδιαθεσίας του ιερωμένου δεν θα τελεστεί θεία λειτουργία».
Το σίγουρο είναι πως η Ι.Α.Α. σταμάτησε τη συγκεκριμένη εκδήλωση. Αποδεικνύεται, όμως, πως μέσα στην εκκλησία υπάρχουν «σταγονίδια» με ιδιαίτερες σχέσεις με ιδιαίτερους ...
κύκλους. Δεν θα μάθουμε ούτε αν διερευνηθεί το ζήτημα, όπως έχει υποχρέωση κατά τη γνώμη μας να κάνει η Ι.Α.Α., ούτε ποια θα είναι τα αποτελέσματα.
Το υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων υποχρεούται να ενδιαφερθεί. Και να κάνει σαφές στη διοίκηση της ελληνικής εκκλησίας ότι ο καθένας που ενεργεί στο πλαίσιό και το όνομά της οφείλει να μην προκαλεί το δημοκρατικό αίσθημα του λαού, έστω κι αν νομίζει ότι μπορεί να μην σέβεται το επίσημο πολίτευμα, που όπως λέει και ο υπουργός Πανούσης «δεν άλλαξε».

Κάτοικοι Κολοκυνθούς - Σεπολίων

Ελλάδα χώρα Ταλιμπάν! 
Το Πρωτοδικείο δεν αναγνώρισε την Εθνική μας Θρησκεία
Με μια οργισμένη ανακοίνωση το Ύπατο Συμβούλιο Ελλήνων Εθνικών (ΥΣΕΕ), ο κύριος φορέας εκπροσώπησης της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας, στην οποία εθνική μας θρησκεία μετέχουν «ανεπίσημα» περίπου στο μισό εκατομμύριο Έλληνες πολίτες, καταγγέλλει το Πρωτοδικείο που απέρριψε την αίτηση για να αποκτήσει επιτέλους η γνήσια Ελληνική Θρησκεία νομικό πρόσωπο θρησκευτικού χαρακτήρα.
Πρόκειται για μια προκλητική και αναχρονιστική απόφαση η οποία όχι μόνο παραβιάζει την κατοχυρωμένη από το Σύνταγμα ανεξιθρησκία (ή θρησκευτική ελευθερία εάν προτιμάτε) αλλά και απαγορεύει σε μισό εκατομμύριο Έλληνες πολίτες να έχουν ως κανονικά αναγνωρισμένη θρησκεία τους τη γνήσια ελληνική.
Το Πρωτοδικείο, ως άλλη Ιερά Εξέταση, προσβάλλει την Ελλάδα και τον ελληνικό πολιτισμό, πρωτίστως όμως προσβάλλει τους Έλληνες. Αυτή η Δικαιοσύνη δεν είναι ελληνική, είναι δικαιοσύνη αντάξια μιας ταλιμπανικής θεοκρατίας, ντροπή για τον δυτικό πολιτισμό, για όλον τον πολιτισμένο κόσμο.

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΥΣΕΕ:

Για μία ακόμη φορά, το «Ελληνικό» Κράτος απέδειξε ότι δεν έχει αποβάλει τα βυζαντινά και μεσαιωνικά «χούγια» του, και, αδυνατώντας να τιμήσει με αξιοπρέπεια τους δικούς του νόμους (επί του προκειμένου τον ν. 4301/2014), απέρριψε μέσω του Πρωτοδικείου του την υπογραμμένη από εκατοντάδες Έλληνες Εθνικούς αίτηση για να αποκτήσει επιτέλους νομικό πρόσωπο θρησκευτικού χαρακτήρα η προαιώνια, αυτόχθων και, παρά τους απηνείς διωγμούς από τον Χριστιανισμό, ιστορικά συνεχής έως τις ημέρες μας Ελληνική Εθνική Θρησκεία.
Το πρόσχημα για αυτή την απόρριψη προσβάλλει ευθέως την νοημοσύνη και την ιστορική γνώση του μέσου μορφωμένου ανθρώπου: οι θρησκευτικοί όροι «Ελληνική Εθνική» και «Έλληνες Εθνικοί» προκαλούν, λέει, σύγχυση στο κοινό!
Σε ποιο κοινό; Στο κοινό, που με δική του αποκλειστική ευθύνη το συγκεκριμένο Κράτος με την απροκάλυπτα κατηχητικού χαρακτήρα «παιδεία» του, το έχει αφήσει σε πλήρη μεσάνυχτα σχετικά με την Θρησκεία μας;
Σχετικά με την Θρησκεία που πολλούς αιώνες πριν την ίδρυση του Χριστιανισμού, αλλά ακόμα και σήμερα, είχαν και εξακολουθούν να έχουν παλιά όλοι και σήμερα κάποιοι από τους Έλληνες, και βεβαίως αυτή δεν είναι ούτε «ειδωλολατρική», ούτε «παγανιστική», ούτε «δωδεκαθεϊστική».
Η παραδεδομένη Θρησκεία μας, καθιερώθηκε να αυτοπροσδιορίζεται ως «Ελληνική Εθνική» στην Τεργέστη το 1730. Έως τότε λεγόταν σκέτα «Ελληνισμός».
Ο αυτοπροσδιορισμός της συνεπώς ως «Ελληνικής Εθνικής» έγινε ΠΡΙΝ την εμφάνιση της πολιτικής και νεωτερίστικης σημασίας της λέξεως «έθνος», που καθιέρωσε η Γαλλική Επανάσταση («la nation») και βεβαίως ΠΡΙΝ την ίδρυση του «Ελληνικού» Κράτους.
Αν όμως είναι απλώς κωμικό το πρόσχημα της «σύγχυσης» (κάτι σαν να ζητάει ένας άθεος που ονομάζεται Χρήστος να μη λέγεται Χριστιανισμός ο Χριστιανισμός ή σαν να μην επιτρέπεται στον «Εθνικό Πειραιώς» να λέγεται έτσι για να μην προκαλείται «σύγχυση» πως είναι επίσημη ομάδα του κράτους), είναι εξαιρετικά επικίνδυνη η απρόσμενη πολιτική και νεωτερίστικη ανάγνωση των αμιγώς θρησκευτικών όρων «Εθνική» / «Εθνικός» της ονομασίας μας.
Κατανοούμε βεβαίως πως η συγκεκριμένη ανάγνωση έγινε προφανώς αναγκαστικά, προκειμένου να ακολουθήσει η επίκληση της υποτιθέμενης «σύγχυσης».
Όμως αυτό δεν αίρει το επικίνδυνο αυτής, καθώς το «απλό» πρόβλημα της στερήσεως του πρώτου και βασικού δικαιώματός μας να υπάρχουμε μέσα στην ίδια μας την πατρίδα, μεταφέρθηκε σε λάθος πλαίσια, εντελώς άσχετα προς μία υπόθεση που είναι και παραμένει, το επαναλαμβάνουμε αυτό, καθαρά θρησκευτική.
Μεταφέρθηκε σε πλαίσια που θα αποδειχθούν πολύ δυσάρεστα γι’ αυτό το ίδιο το «Ελληνικό» Κράτος, εάν δεν φροντίσει να έλξει γρήγορα – γρήγορα το ζήτημά μας έξω από αυτά.
Βεβαίως, ως συγκροτημένοι, νουνεχείς άνθρωποι, και πάνω από όλα πατριώτες, εμείς οι Έλληνες Εθνικοί δεν θα πυροδοτούσαμε ποτέ μια τέτοια ανωμαλία.
Η «Ελληνική Εθνική Θρησκεία» πηγαίνει λοιπόν απλώς στο Εφετείο την υπόθεση της αναγνωρίσεώς της ως θρησκευτικό νομικό πρόσωπο κατά τον ν. 4301/2014 του οποίου πληροί ΟΛΕΣ τις προϋποθέσεις και γαλήνια αναμένει από το «Ελληνικό» Κράτος να τιμήσει, αυτή την φορά τουλάχιστον, τους δικούς του νόμους.
Ειδικά όταν αυτό το ίδιο, επειδή ακριβώς της στερεί έως τώρα το θρησκευτικό νομικό πρόσωπο, την έχει τα τελευταία χρόνια υποχρεώσει μέσω άλλου Υπουργείου του, άδικα και παράλογα και παρά τις αρκετές έγγραφες διαμαρτυρίες της, σε καταβολή πολλών χιλιάδων ευρώ ως (άκουσον, άκουσον!) «τέλος επιτηδεύματος».
Καλούμε όλους τους Συνέλληνες, όλους τους Έλληνες Εθνικούς, σε αυξημένη συσπείρωση γύρω από τον επίσημο φορέα της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας και σε επίσης αυξημένη εγρήγορση.
Αγνοώντας το πρόσθετο κόστος σε ενέργεια και χρήμα, εμείς θα τιμήσουμε στο έπακρο το κάλεσμα των Θεών μας και των ψυχών των προγόνων μας, μέσα σε αυτή την άδικη, κουραστική και ψυχοφθόρα διαδικασία. Δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω.

Θα δικαιωθούμε!

Επισκεφθείτε εδώ τη σελίδα του ΥΣΕΕ: ysee.gr

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου