Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Εμείς οι Σύροι πληρώνουμε με το αίμα μας...

από "Press-GR"

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας


Μετά τη δολοφονία του μεγάλου Σύρου αρχαιολόγου Khaled Al-Asaad, οι υπηρεσίες προπαγάνδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης του 4ου Ράιχ, αποφάσισαν να "δράσουν" συλλογικά, με βάση ένα γκεμπαιλίστικης έμπνευσης "επικοινωνιακό" σχέδιο.
Ένα σχέδιο που εξυπηρετεί και τη μεγάλη τους κερδοφόρα μπίζνα με τους πρόσφυγες από τη Συρία και τον επηρεασμό της κοινής γνώμης... 
Ενώ η Ευρωπαϊκή Ένωση υποστηρίζει ΕΠΙΣΗΜΩΣ την "εξέγερση" της "αραβικής άνοιξης" στη Συρία, ώστε να απομακρυνθεί ο νόμιμα εκλεγμένος πρόεδρός της Άσαντ και να "αποκατασταθεί η δημοκρατία"...
Ενώ η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει επιβάλλει εμπάργκο στο λαό της Συρίας (μετά ανησυχούν γιατί με τους τζιχαντιστές, τις ελλείψεις φαρμάκων, αναγκών πρώτης ανάγκης, λόγω του Ευρωπαϊκού εμπάργκο, φεύγουν πρόσφυγες από τη Συρία) και μάλιστα έχουν κηρύξει πόλεμο, ναι κυριολεκτικά πόλεμο στη Συρία... Η απέλαση πρέσβη από μια χώρα σημαίνει εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ των χωρών και η Ελλάδα έχει απελάσει την πρέσβειρα της Συρίας από την Ελλάδα (κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και συνεχίζει η κυβέρνηση Τσίπρα), αλλά ανησυχεί για τους πρόσφυγες και δεν έχει καν τη δυνατότητα να ...

επιβεβαιώσει τις ταυτότητες των "προσφύγων"...
Ενώ οι δυνάμεις του ευρωπαϊκού διευθυντηρίου πουλάνε όπλα στους τρομοκράτες, ακόμη κι απαγορευμένα από διεθνείς συμβάσεις, ώστε να ανατραπεί ο Άσαντ...
Ενώ η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει την κύρια ευθύνη για το έγκλημα πολέμου εναντίον του λαού της Συρίας, μετά το φόνο του Khaled Al-Asaad κινήθηκαν αστραπιαία σε μια χυδαία προπαγάνδα! Με συντονισμό του διευθυντηρίου επιβλήθηκε στις χώρες της Ε.Ε. να εκφράσουν τα  συλλυπητήρια τους, γενικά κι αόριστα με στόχο τα ΜΜΕ και την κοινή γνώμη. Έτσι κινήθηκε κι ο υπουργός Πολιτισμού της Ελλάδας, γνήσιος εκφραστής της Μαφιόζικης Κουλτούρας!
Ο ιταλός ομόλογός του έφθασε σε σημείο υποκρισίας ανυπέρβλητο: μεσίστιες σημαίες... χωρίς ντροπή!
Βέβαια, καμία νύξη στον αγώνα του Συριακού λαού εναντίον της ιμπεριαλιστικής επίθεσης, το ρόλο της Τουρκίας και του Ισραήλ, τον ρόλο της Ευρωπαϊκής Ένωσης των τραπεζιτών.
Τα ΜΜΕ απελπιστικά υποταγμένα... στην υπηρεσία των ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ!
Επικοινώνησα με τον φίλο Ouday Ramadan και του ζήτησα την άποψή του, όπως συχνά συμβαίνει.
Μου έστειλε το παρακάτω σχόλιο, το οποίο προσυπογράφω:
Ouday Ramadan«Εμείς οι Σύροι πληρώνουμε με το αίμα μας το γεγονός του ότι θέλουμε να είμαστε αφέντες του δικού μας σπιτιού. Ακριβώς γιατί δεν θέλουμε να δώσουμε τη δυνατότητα σε κάποιο φιλάνθρωπο να μας εκμεταλλεύεται με την αποβίβαση στις δικές σας ακτές, σχεδιάζοντας το μέλλον μας ως παράνομους μικροπωλητές αναπτήρων ή στην καλύτερη περίπτωση υπηρέτες σε κάποιον γέροντα που εγκατέλειψε η οικογένειά του.
Γι' αυτό ας πει κάποιος στους μαφιόζους "προοδευτικούς" ότι ο Μάρτυρας Διευθυντής τους Αρχαιολογικού χώρου της Παλμύρα ήταν Σύρος και Ασαντιστής [νεολογισμός με ρίζα το όνομα του αγαπημένου από τον λαό της Συρίας,  προέδρου Άσαντ].
Βουλώστε τα στόματά σας, που είναι μασονικοί βόθροι.»
Υ.Γ.: Ο Ouday Ramadan είναι στέλεχος του Κομμουνιστικού Κόμματος Συρίας, που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αντιιμπεριαλιστικού αγώνα και της Εθνικής Ενότητας, μαζί με τον Αραβικό στρατό της Συρίας, τη Λαϊκή Πολιτοφυλακή και τον Πρόεδρο Άσαντ!

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.