Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Προβοκάτσια; Τα αυγά που πέταξαν στον Καμμένο ήταν με χαμηλό ΦΠΑ (Düşük Vergi% 1 ile Türk yumurta) προέλευσης τουρκίας με 1% ΦΠΑ

Κυριολεκτικά σαν ανεπιθύμητο αντιμετώπισαν οι αγανακτισμένοι Κώοι τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, καθώς δεν αντέχουν άλλο την κατάσταση που επικρατεί στο νησί, λόγω της μεγάλης εισροής παράνομων μεταναστών.Ο Πάνος Καμμένος τρέχει πανικόβλητος, με τα αυγά να του έχουν λέρωσει το σακάκι. «Μπείτε γρήγορα μέσα» φωνάζει ένας άντρας από την προσωπική του φρουρά, που προσπαθεί να τον φυγαδεύσει.

 Με ''γαλλικά'', και αυγά τουρκίας με χαμηλό ΦΠΑ (1% αυγά) και μπουκάλια υποδέχθηκαν το μεσημέρι τον Πάνο Καμμένο, στην Κω. Για την επίσκεψη του υπουργού Άμυνας, είχαν ληφθεί έκτακτα μέτρα ασφαλείας, που όμως δεν στάθηκαν ικανά να σταματήσουν το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί.

Τα βίντεο είναι ενδεικτικά του τι επικράτησε με τον υπουργό να μπαίνει γρήγορα στο γραφείο του δημάρχου έτσι ώστε να προστατευθεί από το εξαγριωμένο πλήθος, που προσπαθούσε να σπάσει τον αστυνομικό κλοιό.
«Φτου σου ρε, στα τέσσερα!» φώναζαν οι κάτοικοι και του πετούσαν μπουκάλια - Τον αντιμετώπισαν σαν ανεπιθύμητο - Εισέπραξε την οργή των κατοίκων για το χειρισμό της κυβέρνησης στο μεταναστευτικό

Δεν μπορούν να αντέξουν άλλο την κατάσταση οι κάτοικοι της Κω, με τις καθημερινές ορδές των παράνομων μεταναστών να φτάνουν και να κατακλύζουν το νησί, χωρίς να υπάρχουν οι στοιχειώδες δομές για να μπορέσουν να τους φιλοξενήσουν. Την οργή τους εξέφρασαν σήμερα οι κάτοικοι του νησιού στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, που υποδέχτηκαν, στο πλαίσιο της περιοδείας τους, με αυγά, μπουκάλια και πλούσιο...
λεξιλόγιο.

Ο Πάνος Καμμένος, δεν πρόλαβε να πατήσει το πόδι του στο νησί και χρειάστηκε να τον φυγαδεύσουν άρον άρον, αφού κατά την επίσκεψή του στο νησί προκάλεσε το μένος των κατοίκων.

Ο Πάνος Καμμένος είπε για το επεισόδιο, ότι κατά την επίσκεψη του στην 80η ΑΔΤΕ του ζητήθηκε να ακυρώσει τη σύσκεψη, διότι είχε ενημερωθεί ότι κάποιοι προσπαθούν σκόπιμα να περάσουν μία συγκεκριμένη εικόνα προς τα έξω. Ωστόσο, ο ίδιος αρνήθηκε.

Οι αγανακτισμένοι Κώοι μην αντέχοντας άλλο την κατάσταση που επικρατεί στο νησί, λόγω της μεγάλης εισροής παράνομων μεταναστών, ξέσπασαν στο πρόσωπο του Πάνου Καμμένου, που επισκέφτηκε το νησί στο πλαίσιο της περιοδείας του, με φόντο τις εκλογές που πλησιάζουν.

Ωστόσο, δεν περίμενε τέτοια υποδοχή. Οι κάτοικοι, έξαλλοι, εξέφρασαν την οργή τους, πετώντας του αυγά, μπουκάλια, τον καθύβριζαν, με αποτέλεσμα οι άντρες που τον συνόδευαν να χρειαστεί να τον φυγαδεύσουν.

Στο σημείο είχε φτάσει ισχυρή αστυνομική δύναμη αλλά μόλις ο κόσμος πληροφορήθηκε την ακριβή ώρα άφιξης του υπουργού, εξαγριώθηκε και πολλαπλασιάστηκε.

«Φτου σου ρε!», «είσαι καραγκιόζης», «ουστ!» φώναζαν κάποιοι κάτοικοι, ενώ οι υπόλοιποι γιουχάιζαν και τον... μούτζωναν.''Φτου σου ρε, είσαι καραγκιόζης'' και ''στα τέσσερα, στα τέσσερα'' φώναζαν οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου, με τον υπουργό να σηκώνει τα χέρια του, για να προστατευτεί από τα αυγά που έπεφταν βροχή...

Με λερωμένο το σακάκι, από τα αυγά, ο Πάνος Καμμένος έτρεχε να γλιτώσει από τους κατοίκους, που έβγαιναν από κάθε σοκάκι του νησιού, για να του εκφράσουν την αγανάκτηση και την οργή τους.

Να σημειωθεί πως αρχικά στο χώρο έφτασε ισχυρή αστυνομική δύναμη, αλλά μόλις ο κόσμος που είχε μαζευθεί αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς εξαγριώθηκε, με αποτέλεσμα οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ μετά από λίγο να αποχωρήσουν και να παραμείνουν λίγα μέτρα πιο πέρα διακριτικά.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ πρωταγωνιστές του επεισοδίου, ήταν οπαδοί και μέλη της Χρυσής Αυγής, που φώναζαν από νωρίς υβριστικά συνθήματα και ξεσήκωσαν τους υπόλοιπους που είχαν μαζευτεί στο σημείο.

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.