Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Το τέλος της αθωότητας: Στην βραχονησίδα "Kατσικονήσι" έφτασε ο Αντώνης Τσίπρας ή νέος GAP καλυπτόμενος από την "αγάπη" των ψηφοφόρων του!!!

Ο πρωθυπουργός “πρώτη φορά ξεφτιλίζοντας την αριστερά”, έφυγε άρον άρον από την Ερεικούσα γιατί ακόμα και οι ελάχιστοι κάτοικοι του θύμιζαν τις προεκλογικές υποσχέσεις του, και έτσι αναζήτησε ηρεμία μακριά από τα ενοχλητικά βλέμματα των πρώην ψηφοφόρων του.
Στην βραχονησίδα, η οποία διαθέτει χωμάτινο αεροδιάδρομο, ζουν μόνο κατσίκια τα οποία και τρόμαξαν και προσπάθησαν να εγκαταλείψουν το νησί κολυμπώντας μόλις έφτασε εκεί ο Αλεξαντώνης και άρχισε τις υποσχέσεις για κλιματιζόμενες στάνες, χασκογελώντας χαζοχαρούμενα..

Την ερχόμενη εβδομάδα ο πρωθυπουργός θα συνεχίσει τις διακοπές του στις Σκουριές, όπου και θα κάνει μοναχικούς περιπάτους στις στοές των μεταλλείων και θα κολυμπά στις τεχνικές λιμνοδεξαμενές όπου ξεπλένουν με χημικά τα σπλάχνα του πρώην αρχέγονου δάσους.
SXY -  JUNGLE-Report
Η είδηση από newsbomb
Στην Ερεικούσα για διακοπές ο Αλ. Τσίπρας
Ολιγοήμερες διακοπές με την οικογένειά του κάνει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο διαπόντιο νησάκι της Ερεικούσας, βορειοδυτικά της Κέρκυρας.
Ο κ. Τσίπρας έφθασε νωρίς το πρωί στον αερολιμένα Κέρκυρας κι από εκεί αναχώρησε με ταχύπλοο σκάφος για το απομακρυσμένο νησί.
Η Ερείκουσα είναι ένα από τα τρία απομακρυσμένα διαπόντια νησιά της Κέρκυρας που παίρνουν ζωή μόνο το καλοκαίρι.
Ο πρωθυπουργός αναμένεται να μείνει για λίγες μόνο ημέρες μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ φέρεται να ζήτησε από τις αρχές του νησιού να μην έχει αστυνομική προστασία.

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.