Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2015

kalami.net/USA: "Πονηρή ''σύσκεψη'' στον Λευκό Οίκο γιά την Ελλάδα"

Αν και τυπικά αναφέρεται ότι θα έχει αντικείμενο τα ''προβλήματα στην Ελλάδα'', ουσιαστικά πρόκειται γιά σύναξη 35-40 ''Αμερικανών ελληνικής και κυπριακής καταγωγής'', στις 6 Αυγούστου '15, που θα χρησιμοποιηθούν ως ''μοχλός πίεσης'' σε Αθήνα και Λευκωσία γιά υποχωρήσεις σε ζητήματα όπως, αγωγοί, Σκόπια, ελληνοτουρικικά, (ειδικά) Κυπριακό κ.ά., αν κρίνουμε από τα ονόματα των προσκεκλημένων του ''αμαρτωλού παρελθόντος'': Τσακόπουλος, π. Καρλούτσος, Μανάτος, Ζεμενίδης και λοιποί (οι περισσότεροι του -υποτιθέμενου- ''κυπριακού λόμπι'', που ΔΕΝ εκφράζουν, ούτε αντιπροσωπεύουν την ελληνική Ομογένεια και ούτε ενδιαφέρθηκαν γιά την Ελλάδα στην εξαετία της κρίσης από τα ''μνημόνια'').
Αν και εσφαλμένα δίνεται η εντύπωση ότι η σύσκεψη δήθεν θα ασχοληθεί με το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας, η μη συμμετοχή σε αυτήν οικονομικών αξιωματούχων της αμερικάνικης κυβέρνησης, αλλά μόνο της Caroline Atkinson, σύμβουλου του πρόεδρου Ομπάμα γιά ζητήματα Εθνικής Ασφαλείας και του προσωπάρχη του Λευκού Οίκου Denis McDonough, πιστοποιεί τους πραγματικούς σκοπούς της Ουάσιγκτον.
Τονίζουμε ότι, η κυβέρνηση των ΗΠΑ στα 6 χρόνια της κρίσης στην Ελλάδα, περιορίστηκε ΜΟΝΟ σε ''συμβουλές'', σε ''παραινέσεις'', σε ''υποδείξεις''.

Πότε θα σοβαρευτούν στο υπουργείο των κρατικοδίαιτων άχρηστων-''τουριστών'', αυτό των Εξωτερικών;
Πως γίνεται υπουργός ''εν ενεργεία'' (Ν. Κοτζιάς) να είναι ταυτόχρονα και πρόεδρος ΜΚΟ...
(Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης), ενώ δύο ''κηπουροί'' του (οι ''ηγέτες'', ταξιδευτές με κρατικό χρήμα, της Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού του υπουργείου Εξωτερικών που έδινε και το χρήμα στις ΜΚΟ) να είναι και αυτοί μέλη της ίδιας ΜΚΟ, με το όνομα ''ΠΡΑΤΤΩ'';...
(Σημ.: Στο ζήτημα, θα επανέλθουμε)

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου