Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

O παγκόσμιος χάρτης της απιστίας! Στην Ελλάδα πάει… σύννεφο!


Δείτε τον παγκόσμιο χάρτη της απιστίας, δηλαδή, των 32 εκατομμυρίων χρηστών της καναδικής ιστοσελίδας για εξωσυζυγικές σχέσεις, της Ashley Madison.
Αυτό είναι το site που βοηθά παντρεμένες να απιστήσουν
Το αφεντικό του site που βοηθά γυναίκες να απιστήσουν, λέει ότι η ισότητα είναι αιτία για την αύξηση της όρεξης των γυναικών να απατούν τους συντρόφους τους.
Το site λέγεται Ashley Madison και μάλιστα αναπτύσσεται τόσο ραγδαία. ...
που ετοιμάζεται να μπει και στο χρηματιστήριο του Λονδίνου. Είναι ήδη η δεύτερη μεγαλύτερη ιστοσελίδα γνωριμιών στον κόσμο πίσω από το Match.com.Εχει ξεκινήσει το 2001 και σήμερα έχει 36 εκατομμύρια μέλη σε 46 χώρες.Για αυτό το site έκανε θέμα στον Business Insider στον οποίο ο Noel Biderman, CEO της Αvid Life Media που κατέχει την Ashley Madison λέει: «Έχουμε μεγάλη αύξηση πελατών από τον εβραϊκό κόσμο, έχουμε παντρεμένες πελάτισσες από την Ινδία και την Ασία. Από την Λατινική Αμερική, ισχυρή αύξηση έχει στην Βραζιλία, με πρώτο το Σάο 
Πάολο, ενώ αυξάνονται οι συμμετοχές και από το Μεξικό». 

Ο ίδιος παρατηρεί: «Δεν βλέπω την όρεξη για απιστία να μειώνεται σε όλο τον κόσμο» και εξηγεί ότι «Οι γυναίκες έχουν περισσότερη ισότητα και γενικότερα παντρεύονται πιο αργά από ότι δύο ή τρεις γενιές πριν. Τώρα είναι πιο πρόθυμες να βάλουν τον γάμο σε κίνδυνο. Αυτό θα αυξηθεί γιατί οι οικονομικές συνθήκες για τις γυναίκες είναι καλύτερες και τους δίνουν περισσότερες επιλογές».Το site χρεώνει μόνο τα αρσενικά μέλη του, τα οποία αντιπροσωπεύουν το 70% των μελών του σε παγκόσμιο επίπεδο, για να γνωρίσουν παντρεμένες γυναίκες. Η εγγραφή είναι δωρεάν αλλά εάν θέλεις να γνωρίσεις κόσμο, πρέπει να βάλεις το χέρι στην τσέπη και να αγοράσεις κάποια credits. 

Είναι γλυκό το πιοτό της αμαρτίας και αυτός είναι ο χάρτης της!

Ο χάρτης, δηλαδή, των 32 εκατομμυρίων χρηστών της καναδικής ιστοσελίδας για εξωσυζυγικές σχέσεις, της Ashley Madison, που έπεσε θύμα χάκερς.

Τα προσωπικά δεδομένα που... κλείνουν σπίτια, έχουν υποκλαπεί και η ισπανική ψηφιακή υπηρεσία Tecnilógica έφτιαξε τον παγκόσμιο χάρτη που δείχνει την κατανομή των χρηστών της ιστοσελίδας, άρα των... εραστών της απιστίας, ανά τον κόσμο. Για τον χάρτη αυτό χρησιμοποιήθηκαν ως στοιχεία, το φύλο των χρηστών, η ημερομηνία εγγραφής στην ιστοσελίδα και η πόλη στην οποία κατοικούν.


Δείτε, λοιπόν, την Ελλάδα... Είμαστε στο κόκκινο. Τι σημαίνει αυτό; 


Οι κόκκινες κουκίδες στο χάρτη -που δημιουργήθηκε μέσω του εργαλείου ανοιχτής πλατφόρμας CartoDB- αντιστοιχούν στις περιοχές όπου πάνω από το 85% των χρηστών είναι άνδρες, ενώ το κίτρινο εκεί όπου είναι λιγότεροι από 85%.


Πόσες και ποιες ελληνικές πόλεις έχουν χρήστες στο παγκόσμιο σάιτ απιστίας Ashey Madison.
Mια εταιρεία έφτιαξε τον παγκόσμιο Άτλα των 30 εκατ. απίστων μετά τις διαρροές 

Την περασμένη εβδομάδα, πάνω από 30.000.000 χρήστες του ιστότοπου Ashley Madison είδαν τα προσωπικά τους δεδομένα να διαρρέουν μετά από πρωτοφανή επίθεση χάκερς.
Το σάιτ της "παγκόσμιας απιστίας" με σλόγκαν «η ζωή είναι μικρή.
Κάντε μια απιστία» έπεσε θύμα κυβερνοεπίθεσης και έκτοτε το σκάνδαλο παίρνει τεράστιες διαστάσεις με το FBI να εμπλέκεται στην έρευνα.
Η εταιρεία που έχει το Ashley Madison καταδίκασε ως «ηθικολόγους» τους χάκερ και αναμένει τα αποτελέσματα της έρευνας ενώ όπως αναφέρεται ενδέχεται να βρεθεί αντιμέτωπη με αποζημιώσεις - μαμούθ.
Ωστόσο μια ισπανική εταιρεία software development, έβαλε την τεχνολογική της ομάδα να δουλέψει για 8 ώρες και "ξεσκόνισε" όλα τα δεδομένα που διέρρευσαν προκειμένου να σχεδιάσει και να παρουσιάσει τον παγκόσμιο Άτλα των απίστων, σύμφωνα με τους λογαριασμούς και τα στοιχεία των χρηστών.
Τα 50.000 σημεία που αποτυπώνονται με κουκκίδες στο χάρτη, αντιστοιχούν στα περίπου 30 εκατ, προφίλ χρηστών του ιστότοπου «γνωριμιών για παντρεμένους»
Στο χάρτη διακρίνεται σχετικά μεγάλη συμμετοχή και από Έλληνες χρήστες με το ποσοστό να παραμένει υψηλό μεταξύ των ανδρών.
Οι δυνατότητες που έχετε στην περιήγησή σας είναι δύο:
Στην πρώτη επιλογή και κλικάροντας πάνω στην κάθε τελεία, αποκαλύπτεται η πόλη και η περιοχή και το αν τα ποσοστά των αντρών χρηστών εκεί είναι μεγαλύτερα ή μικρότερα από 85%.
Στη δεύτερη επιλογή, θα δείτε πόσα ακριβώς προφίλ από αυτά που διέρρευσαν είναι ενεργά ανά περιοχή.
Η προσέλευση που συγκέντρωσε η ιστοσελίδα με τη δημοσίευση του χάρτη ήταν πρωτοφανής και η ταχύτητά εξάπλωσής του στο διαδίκτυο ήταν εξίσου απίστευτη.

lifo.gr
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.