Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2015

Χριστιανοί βίασαν και τύφλωσαν 16χρονη «δαιμονισμένη» με εντολή ιερέα – εξορκιστή


Μια δεκαεξάχρονη κοπέλα που θεωρήθηκε δαιμονισμένη βιάστηκε βάναυσα από μια ομάδα ανδρών και στη συνέχεια η ίδια η αδελφή της διατάχθηκε να της βγάλει τα μάτια, από ιερέα εξορκιστή, κατά τη διάρκεια χριστιανικής τελετής.
Ο ομαδικός βιασμός της κοπέλας και η τύφλωσή της κατά τη διάρκεια εξορκισμού συνέβησαν στην πόλη Τζένεραλ Πινέντο, στην επαρχία Τσάκο στη βόρεια Αργεντινή.
Η 16χρονη, που ονομάζεται Ελίζαμπεθ Χουάρεζ (Elizabeth Juarez), δίνει μάχη για τη ζωή της σε τοπικό νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, μετά την απόλυτη φρίκη που βίωσε.
Η οικογένεια του θύματος ισχυρίζεται ότι θεωρούσε την Ελίζαμπεθ δαιμονισμένη και αναζητούσαν τρόπο να τη σώσουν από τον σατανά.
Εκτός από τον ομαδικό βιασμό για να εκδιωχθεί ο σατανάς, αυτό που σοκάρει ακόμα περισσότερο είναι ότι...
η ίδια η μεγαλύτερη αδελφή της τής έβγαλε τα μάτια.
Η Αστυνομία συνέλαβε την αδελφή της, η οποία ισχυρίστηκε ότι ο τοπικός ιερέας – εξορκιστής τη διέταξε να της βγάλει τα μάτια ώστε με αυτό τον τρόπο να «φύγουν» οι δαιμονικές εικόνες που έβλεπε η μικρή αδελφή της.
Όπως ισχυρίστηκε η ίδια, ο διάβολος είχε πρόσβαση στην αδελφή της μέσω «οραμάτων» και επειδή οι δαίμονες τρέμουν τον πόνο, η πράξη αυτή, να της βγάλει τα μάτια, θα την απελευθέρωνε από τον σατανά.
Η Αστυνομία τώρα αναζητά να συλλάβει και τους άνδρες που συμμετείχαν στον εξορκισμό – βιασμό.
Ο επικεφαλής της τοπικής Αστυνομίας, Πάμπλο Αλμιρόν (Pablo Almiron), δήλωσε ότι οι γονείς του κοριτσιού είχαν πειστεί ότι το παιδί τους ήταν δαιμονισμένο, επειδή ισχυριζόταν ότι έβλεπε ζώα, όπως κατσίκες, σε σημεία που δεν υπήρχαν.
Έντρομοι οι γονείς κατέφυγαν στο τοπικό Ευαγγελικό Κέντρο και στον τοπικό προτεστάντη πάστορα ώστε να τους βοηθήσει να τη θεραπεύσουν.
«Είναι η πρώτη φορά στα 22 χρόνια υπηρεσίας μου στην Αστυνομία που συναντώ ένα τέτοιο περιστατικό», δήλωσε ο Πάμπλο Αλμιρόν.
«Ο εισαγγελέας επίσης είπε ότι είναι η πρώτη φορά στη ζωή του που αντιμετωπίζει τέτοια υπόθεση. Είναι πολύ δύσκολο να εξηγήσει κανείς γιατί συνέβη κάτι τέτοιο σε μια έφηβη».
Η μεγαλύτερη αδελφή υποστήριξε ακόμα ότι το Ευαγγελικό Κέντρο της έδωσε το κοφτερό μαχαίρι για να βγάλει τα μάτια της αδελφής της, γιατί μόνο εκείνη ήταν ικανή να τη θεραπεύσει από τους δαίμονες.
http://www.tribune.gr/religion/news/article/166035/christiani-viasan-ke-tiflosan-16chroni-demonismeni-me-entoli-ierea-exorkisti.html

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου