Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Ξένοι Επενδυτές [Πάνω από 250 εκατ. ευρώ εκτιμάται ότι ήταν οι προμήθειες που έβγαλαν ξένοι οίκοι από projects που σχετίζονται με κεφαλαιακές πράξεις ελληνικών τραπεζών κατά το 2014!!!]

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταξύ των ξένων οίκων που έχουν οριστικοποιήσει την συμμετοχή τους, περιλαμβάνονται οι Fidelity, Blackrock, Pimco, Invesco, Lazard, Lupus Alpha, T Rowe Price, Adelphi Capital, Argos, Armajaro, Belgravia Capital, Canyon Partners, Compass Asset Mgmnt, Gladstone Capital και Hermes.
Γιατί, όμως, όλοι αυτοί έρχονται σχεδόν τρέχοντας σε ένα event για την Ελλάδα;
Γιατί, απλά, η χώρα μας, εξακολουθεί να έχει λεφτά για τους ξένους.
Πάνω από 250 εκατ. ευρώ εκτιμάται ότι ήταν οι προμήθειες που έβγαλαν ξένοι οίκοι από projects που σχετίζονται με κεφαλαιακές πράξεις ελληνικών τραπεζών κατά το 2014.
Για κάθε μια από τις δέκα βασικές ξένες επενδυτικές τράπεζες αυτό μεταφράζεται σε έσοδα της τάξης των 25 εκατ. ευρώ.  Σε όλα τα παραπάνω, δεν υπολογίζονται διάφορες άλλες εργασίες επενδυτικής τραπεζικής, που έκαναν, όπως οι ομολογιακές εκδόσεις ελληνικών εταιρειών και το συμβουλευτικό έργο στο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων κ.α.

fnous- ΕΑΜ β': Αυτούς τους οποίους βλέπουμε σήμερα σαν επενδυτές και μας τους παρουσιάζουν σαν τέτοιους οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ απόφοιτοι του Κολεγίου Αθηνών, δεν είναι επενδυτές.
Αυτοί είναι καραγκιόζηδες, όμοιοι μ' αυτούς που μας τους κουβαλάνε.
Είναι άρπαγες και κλέφτες.
Είναι τόσο επενδυτές όσο ήταν οι Αγγλοσάξονες αποικιοκράτες που μεθούσαν τους Ινδιάνους, για να τους αρπάξουν τη γη τους. .....

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.