Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Ν.Γ.Μιχαλολιάκος: Είτε κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ είτε η ΝΔ, θα εφαρμόσουν μαζί το Μνημόνιο 3


Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή βρέθηκε σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky όπου παραχώρησε συνέντευξη στον δημοσιογράφο Γιώργο Τράγκα.

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος ανέλυσε τις θέσεις του κόμματος για την επανεκκίνηση της διαλυμένης εθνικής οικονομίας και την επιστροφή στην εθνική παραγωγή και το εθνικό νόμισμα.

Για τον αποκλεισμό από την τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών υπογράμμισε πως συλλήβδην το μνημονιακό τόξο φοβάται να αντιπαρατεθεί με την αλήθεια της Χρυσής Αυγής.

Παράλληλα, τόνισε ότι η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση είναι μια ασύμμετρη απειλή για την Πατρίδα μας, καθώς τείνει να μετατρέψει τους Έλληνες σε μειοψηφία στην χώρα μας. Μοναδική λύση η απέλαση όλων των λαθρομεταναστών και η φύλαξη των συνόρων μας από τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής τόνισε ότι η Ελλάς χρειάζεται μια γεωστρατηγική στροφή και να...
επανεξετάσει τις συμμαχίες της.

Επανέλαβε πως η δήθεν πόλωση που δημιουργούν οι δημοσκοπήσεις είναι τεχνητή, καθώς είτε κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ είτε η ΝΔ, θα εφαρμόσουν από κοινού την ίδια εθνοκτόνα Μνημονιακή πολιτική.

Τέλος, σημείωσε πως το πολιτικό σύστημα κατάντησε να στηρίζεται στους μνημονιακούς βουλευτές που πιθανόν θα εκλέξει ο Λεβέντης.
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.