Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Ημερίδα για την επέτειο της Μάχης του Μαραθώνα - Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 6.30 στο ξενοδοχείο Αquamarina στο Μάτι Αττικής



Πότε πρέπει να εορτάζεται η επέτειος της μάχης του Μαραθώνα;
Θέλετε να μάθετε ποιος ήταν ο πραγματικός λόγος που οι Σπαρτιάτες έφτασαν εκεί καθυστερημένοι; Πολέμησαν όλες οι μερίδες των Αθηναίων κατά των Περσών;  

Αυτά και άλλα ερωτήματα θα απαντηθούν στην Ημερίδα για την επέτειο της Μάχης του Μαραθώνα, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 6.30 στο ξενοδοχείο Αquamarina στο Μάτι Αττικής.

Ομιλητές θα είναι ο Σωτ. Γλυκοφρύδης, ο Σαράντος Καργάκος, ο Απόστολος Πιερρής και ο Νικόλαος Κυριαζής.  Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα της «Παναθηναϊκής» Πανελλήνιας Ένωσης Γυναικών, συνεπικουρούμενη από την Εταιρία Μελέτης προβλημάτων Συλλογικών (Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ.) με τη συμβολή του Δήμου Μαραθώνα.

Οι πληροφορίες που έχουμε είναι ότι η ιστορία θα συμπληρωθεί με νέα στοιχεία στο γεγονός αυτό που σηματοδότησε τη νίκη της Δημοκρατίας κατά του Δεσποτισμού, την αρχή της ιστορίας και την απαρχή της Κλασικής μας εποχής.
Καλή επιτυχία. Θα πρέπει να είμαστε όλοι εκεί.



Για τα "Στοχαστικά Γονατογραφήματα"

Νάσος

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.