Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Και επίσημα πλέον η Ελλάδα προτεκτοράτο της Ε.Ε.

προ

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις στον Ελληνικό Τύπο στις 5 Σεπτεμβρίου 2015, σχετικά με τη μυστική συμφωνία που υπεγράφη από την κυβέρνηση Τσίπρα, «η νέα κυβέρνηση της Ελλάδα θα είναι υπό την αυστηρή επίβλεψη των Βρυξελλών». Ο αναπληρωτής διευθυντής της Επιτροπής Οικονομικών και Δημοσιονομικών Υποθέσεων της Ολλανδίας, Maarten Verwey (φωτογραφία), θα προεδρεύσει της νέας ομάδας εργασίας.

«Μπορεί να γράψει οποιοδήποτε σχέδιο για κάθε δίκαιο σε όλους τους τομείς, από το φόρο εισοδήματος στην αγορά εργασίας με τις πολιτικές δημόσιας υγείας, μέσω του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης. »

Η ομάδα του κ. Verwey θα συνεργαστεί στενά με την Τρόικα. Θα είναι σε θέση να υποβάλλει εκθέσεις στο ΔΝΤ και να συνομιλεί απ’ ευθείας με τον Πρωθυπουργό.

Σχολιάζοντας αυτές τις αποκαλύψεις, ο Ρόμπερτ Φίκο, πρόεδρος της κυβέρνησης της Σλοβενίας, δήλωσε: 
«Ναι, έχουμε δημιουργήσει ένα προτεκτοράτο. Γιατί να είναι αυτό κάτι κακό;»


Μετάφραση-Επιμέλεια κειμένου:Συντακτική ομάδα Ν.
Πηγή - Για το Νόστιμον ήμαρ: N.

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.