Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Η σύζυγος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα Περιστέρα Μπαζιάνα στην Κοζάνη-Θα διδάξει στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας!

ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΗΣ ΝΑΤΑΣΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥ Η ΚΟΜΙΣΣΑ ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ! ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΠΕΤΥ ΜΠΑΖΙΑΝΑ! ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ “ΠΡΟΦΕΣΟΡΑ” Ο ΤΣΙΠΡΑΣ…(Τίτλος από makeleio)
Καθηγήτρια στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας θα γίνει η σύντροφος του πρωθυπουργού, Περιστέρα (Μπέτυ) Μπαζιάνα.O πρύτανης του πανεπιστημίου Αντώνης Τουρλιδάκης επιβεβαίωσε τη σχετική πληροφορία, σύμφωνα με το kozanimedia.gr, λέγοντας πως «η κυρία Περιστέρα Μπαζιάνα όντως υπέβαλε αίτηση στη διαδικασία πρόσληψης έκτακτου προσωπικού. Αξιολογήθηκε η αίτησή της από την αρμόδια επιτροπή και ακολουλήθηκε η τυπική διαγωνιστική διαδικασία...
Έχει κάνει αίτηση να διδάξει στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών και, πλέον, της κάνουμε εμείς την προσφορά να διδάξει, καθώς πράγματι διαθέτει όλα τα απαραίτητα προσόντα. Έχει ήδη ενημερωθεί σχετικά και ενδιαφέρεται να έρθει να κάνει το μάθημα. Χρονικά, το αργότερο τη μεθεπόμενη εβδομάδα η κυρία Μπαζιάνα θα πρέπει να έχει έρθει και να ξεκινήσει τα μαθήματα», ανέφερε ο πρύτανης.
Η Περιστέρα Μπαζιάνα σπούδασε στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών, στο οποίο και παρέμεινε μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της, συμμετέχοντας σε ερευνητικό πρόγραμμα για την ανάπτυξη εφαρμογής τηλεϊατρικής του ΟΤΕ και ξεκινώντας διδακτορική διατριβή.
Καθηγήτρια Πανεπιστημίου γίνεται η σύντροφος του πρωθυπουργού, Μπ. Μπαζιάνα
Καθηγήτρια στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας θα γίνει η σύντροφος του πρωθυπουργού, Περιστέρα (Μπέτυ) Μπαζιάνα.
O πρύτανης του πανεπιστημίου Αντώνης Τουρλιδάκης επιβεβαίωσε τη σχετική πληροφορία, σύμφωνα με το kozanimedia.gr, λέγοντας πως «η κυρία Περιστέρα Μπαζιάνα όντως υπέβαλε αίτηση στη διαδικασία πρόσληψης έκτακτου προσωπικού. Αξιολογήθηκε η αίτησή της από την αρμόδια επιτροπή και ακολουλήθηκε η τυπική διαγωνιστική διαδικασία…
Έχει κάνει αίτηση να διδάξει στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών και, πλέον, της κάνουμε εμείς την προσφορά να διδάξει, καθώς πράγματι διαθέτει όλα τα απαραίτητα προσόντα. Έχει ήδη ενημερωθεί σχετικά και...
ενδιαφέρεται να έρθει να κάνει το μάθημα. Χρονικά, το αργότερο τη μεθεπόμενη εβδομάδα η κυρία Μπαζιάνα θα πρέπει να έχει έρθει και να ξεκινήσει τα μαθήματα», ανέφερε ο πρύτανης.
Η Περιστέρα Μπαζιάνα σπούδασε στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών, στο οποίο και παρέμεινε μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της, συμμετέχοντας σε ερευνητικό πρόγραμμα για την ανάπτυξη εφαρμογής τηλεϊατρικής του ΟΤΕ και ξεκινώντας διδακτορική διατριβή.
pazaiti-mpaziani-1
Υπενθυμίζουμε για τη Νατάσα Παζαίτη Καραμανλή (5 Νοεμβρίου 2008)
Άλλοι τρώνε τα καλύτερα τους χρόνια για να μπουν σε μια σχολή, να μπουν σε ένα μεταπτυχιακό έπειτα και άλλοι απλά μπορούν και τάζουν και κάνουν άλλους μάγκες. Έτσι είναι το σύστημα εδώ. Δεν κάνεις προσπάθεια, κάνεις απλά PR! Αλήθεια πόσοι από εσάς έχετε προσπαθήσει να μπείτε σε κάποιο μεταπτυχιακό και απλά δεν μπορέσατε ποτέ; Φίλοι-φίλων, συγγενείς καθηγητών, κόρες πολιτικών τρώνε κάθε χρόνο όλες μα όλες τις θέσεις (μερικές φορές μάλιστα δεν φτάνουν οι θέσεις και ξαφνικά προκύπτουν ισοβαθμίες και περνάνε όλοι τους!!).
Γιατί;;; Γιατί απλά μπορούν και το κάνουν. Ένα πολύ τρανταχτό παράδειγμα είναι η πρώτη κυρία της χώρας μας που από νηπιαγωγός κατάφερε να μπει μέσα στα χειρουργεία, πάντως όλοι τα ξέρουμε αλλά ποτέ δεν μιλάμε.
Λοιπόν έχουμε και λέμε και τα συμπεράσματα και τα σχόλια δικά σας:
1998: Αποφασίζει από νηπιαγωγός η Νατάσσα να γίνει γιατρός.
2004: Τελευταία εξεταστική (μέσα στη προεκλογική περίοδο) δίνει (;;;) και περνά 14 μαθήματα μαζί.
2004: Στις προφορικές εξετάσεις της ίδιας εξεταστικής έμπαινε μόνη να δώσει όταν οι άλλοι έμπαιναν πέντε – πέντε.
2002: Έγινε διδάκτωρ Ιατρικής (δηλαδή πριν πάρει το πτυχίο Ιατρικής).
Δηλαδή με λίγα λόγια έχουμε και λέμε:
- Η καθηγήτρια Ιατρικής (που πέρασε τη διατριβή της) έγινε Πρόεδρος Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών και ο γιος της υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ο.Π.Α.Π. με μηνιαίο μισθό 24,000 € (και 500,000+ €)!
- Ο φιλόλογος της στο Λύκειο στη Θεσσαλονίκη έγινε Γενικός Γραμματέας του Υπουργείο Πολιτισμού, το όνομά του; Χρήστος Ζαχόπουλος!
Αυτά λοιπόν για την Νατάσα γιατί κάποιοι νομίζουν πως μας κοροϊδεύουν. Κατάφερε να μπει Ιατρική, να κάνει τα δίδυμα, να πάει Βοστώνη, να περνάει όλα τα μαθήματα καθώς συνόδευε τον Κώστα; Φίλοι μου οι νέοι έχουν όνειρα και εσείς με κάτι τέτοια τους τα γκρεμίζετε καθημερινά. Μόνο ντροπή, τίποτα περισσότερο.
17-10-07_245469_3.jpg
Επίσης έχει γραφεί και δεν έχει διαψευστεί από 2008: Νηπιαγωγός Νατάσα: πώς έγινε γιατρός!Τυχαία έπεσα σ’ ενα ενδιαφέρον μπλογκ και είπα να σας παραπέμψω αρμοδίως. [Ας με συγχωρέσει οImagine που δεν πήρα την άδειά του]. Η φωτογραφία είναι σε άσχετο χρόνο, αφού όπως βλέπετε η νηπιαγωγός Νατάσα είναι χαμογελαστή, ενώ ο κύριος που βρίσκεται αραχτός δίπλα της, κοιτάζει με συγκατάβαση την ταξιθέτρια που δεν φαίνεται…ΤΑ ΡΟΖ DVD ΤΟΥ ΕΣΥ ….O 55άχρονος πρώην γ।γ του υπουργείου Πολιτισμού, λένε οι φήμες, ήταν ο φιλόλογος της 42άχρονης συζύγου του 52άχρονου πρωθυπουργού(!!!!) στο γυμνάσιο . Η επίδραση των κυτταροπροστατευτικών ουσιών σε ανώτερες φλοιικές λειτουργίες – συμπεριφορά – κάτω από συνθήκες ισχαιμίας – υποξίας… Μετά το δεσμό της, λοιπόν, με τον ανιψιό που κατέληξε ευτυχώς σε γάμο το 1998, η νηπιαγωγός Νατάσα αποφάσισε να γίνει γιατρός. Έτσι κοντά στα 32 γράφτηκε στην Ιατρική. Βέβαια επειδή η Ιατρική είναι 6 χρόνια όταν την ξεκινάς στα 32 και μετά πρέπει να κάνεις και ένα χρόνο αγροτικό και άλλα 5-6 χρόνια ειδικότητα και εάν θέλεις και να γίνεις και διδάκτορας θέλεις άλλα 3 χρόνια και μετά άντε και καμιά μετεκπαίδευση και όλα αυτά χωρίς καμιά καθυστέρηση, κινδύνευε να φτάσει σε ηλικία συντάξεως πριν να προλάβει να την εξασκήσει οπότε τι νόημα θα είχε τόσος κόπος; [άκρως ενδιαφέρουσα συνέχεια στοImagine]ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Δεν μας λέει η κυρία Νατάσα πώς κατάφερε μέσα σε τόσο λίγο χρόνο να τελειώσει την Ιατρική [στην τελευταία Εξεταστική περίοδο πέρασε 14 μαθήματα μονοκοπανιά και στα προφορικά εξετάστηκε μόνη, ενώ όσοι έχουν δοκιμάσει προφορικές στο Πανεπιστήμιο μπαίνανε ομάδες-ομάδες], να κάνει το «αγροτικό» της, να μετεκπαιδευτεί στην Αμερική, να πάρει ειδικότητα! Η ξεφτίλα δεν είναι για την ίδια, αλλά για όλους τους Πανεπιστημιακούς και το ίδιο το Πανεπιστήμιο. Είναι όλοι όσοι συνήργησαν σ’ αυτή την απατεωνιά, ΕΝΟΧΟΙ. Ποιος όμως θα τους δικάσει;ΑΣΘΕΝΕΙΣ… μακριά από τη Νατάσα-Παζαϊτη-Καραμανλή! Κι ακόμα, δεν βρέθηκε κάποιος ή κάποια που να σκαλίσει αυτή την ιστορία για να μην αποτελεί μαύρη σελίδα στα κιτάπια του ελληνικού Πανεπιστημίου;Απόφοιτος του τμήματος Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης της Παιδαγωγικής Σχολής του ΑΠΘ (1988), κάτοχος διδακτορικού τίτλου του Τμήματος Ιατρικής του ίδιου πανεπιστημίου (2002), κάτοχος πτυχίου του Τμήματος Ιατρικής του ίδιου πανεπιστημίου (2004). Μετεκπαιδεύτηκε στις ΗΠΑ σε θέματα συμπεριφοράς στο εργαστήριο του τμήματος Φαρμακολογίας του Πανεπιστημίου Tufts της Βοστόνης. Τελείωσε το αγροτικό της στη Νεμέα. Από τις αρχές του 2007 εργάζεται [πότε;] στο Λαϊκό Nοσοκομείο της Αθήνας ως ειδικευόμενη Γενικής Χειρουργικής. [leromena-aplyta]
  • Κι επανέρχομαι στη μετεκπαίδευση στην Αμερική που λέω παραπάνω:Τι Πανεπιστήμιο είναι εκείνο που στέλνει πτυχία και διδακτορικά στο σπίτι;. Έκανε – λέει – μετεκπαίδευση ή μεταπτυχιακό [ποιος ξέρει;] στο Πανεπιστήμιο Tufts της Βοστόνης στις Ηνωμένες Πολιτείες. Πότε πήγε, πόσο έκατσε εκειπέρα, πότε γύρισε; Μεσημέρι τα μπάζουμε, μεσημέρι τα βγάζουμε – τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε;
  • Κι εκεί που έψαχνα, ανακάλυψα ότι η καθηγήτρια της Ιατρικής Ολυμπία Γκίμπα-Τζιαμπίρη που πέρασε την διατριβή έγινε πρόεδρος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών.
  • Ο γιός τής κυρίας καθηγήτριας, ο Άρης Τζιαμπίρης υπέγραψε, μέσω της εταιρείας του που έχει μετοχικό κεφάλαιο το ποσό των 600 ευρώ[!!!], συμβόλαιο 576.000 Ευρώ με τον ΟΠΑΠ και με μηνιαία αμοιβή 24.000 ευρώ, και ο (φιλόλογος) Χρήστος Ζαχόπουλος που την είχε μαθήτρια στο Λύκειο, της διόρθωσε (φιλολογικά) τη διατριβή, κι έγινε Γενικός Γραμματέας στο Υπουργείο του άντρα της, δηλαδή του Κωστάκη Καραμανλή.
  • Μήπως κάποιος μάγκας ρεπόρτερ θα μπορούσε να βρει τις ακριβείς ημερομηνίες/χρονολογίες που φοίτησε, αποφοίτησε, πήρε το διδακτορικό και το πτυχίο, πότε πέρασε από το Tufts στις Ηνωμένες Πολιτείες, πόσο καιρό παρέμεινε στη Νεμέα… Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!
Το Kozanimedia επικοινώνησε με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Αντώνη Τουρλιδάκη, ο οποίος επιβεβαίωσε τη σχετική πληροφορία, λέγοντας πως «Η κυρία Περιστέρα Μπαζιάνα όντως υπέβαλε αίτηση στη διαδικασία πρόσληψης έκτακτου προσωπικού. Αξιολογήθηκε η αίτηση της από την αρμόδια επιτροπή και ακολουλήθηκε η τυπική διαγωνιστική διαδικασία. Έχει κάνει αίτηση να διδάξει στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών και, πλέον, της κάνουμε εμείς την προσφορά να διδάξει,καθώς, πράγματι, διαθέτει όλα τα απαραίτητα προσόντα. Έχει ήδη ενημερωθεί σχετικά και ενδιαφέρεται να έρθει να κάνει το μάθημα. Χρονικά, το αργότερο τη μεθεπόμενη εβδομάδα η κυρία Μπαζιάνα θα πρέπει να έχει έρθει και να ξεκινήσει τα μαθήματα».
Σημείωση: Τη σχετική πληροφορία έφερε στο φως νωρίτερα το vetonews.gr

Η πιθανή αλήθεια και η ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια κρύβεται στα σχόλια των αναγνωστών. Βέβαια επειδή η ψευδωνυμία πολλές φορές  οδηγεί πολλούς χρήστες να αστειεύονται γράφοντας τερατολογίες και εσκεμμένα ψεύδη χρειάζεται να διασταυρώνονται και να κρατούνται page print screen: «Να καταργηθούν οι κομματικές παρατάξεις στα πανεπιστήμια»
Σημείωση: Το παραπάνω σχόλιο αναγράφει ονόματα για τα οποία δεν έχουμε γνώση και άποψη αλλά την βεβαιότητα ότι το αρχικό άρθρο gurforum.org/ το οποίο γράφεται από φοιτητές έχει μία σχετική αληθοφάνεια και από τα υπόλοιπα σχόλια που ακολουθούν δεν υπάρχει διάψευση αλλά ούτε και επώνυμη αποδοχή.

Τα στοιχεία είναι πολλά και ίσως χρειάζονται τόμους για να καταγραφούν οι περιπτώσεις κρατικών λειτουργών που εξυπηρετούν συγγενείς και φίλους πολιτικών, βέβαια δεν περιποιεί τιμή για τον εξυπηρετούμενο όταν ο εξυπηρετών ανεβαίνει σκαλοπάτια ανεβαίνει ανηφοριές...


Το έχω ξαναγράψει και το τονίζω και τώρα:
"ΔΕΝ υπάρχουν μεγάλες απάτες χωρίς νομιμοφανή μανδύα, γιατί πρώτα νομοθετούν και στην συνέχεια αυθαιρετούν".
Άρα δεν υφίσταται "νομική απόκλιση" παρά μόνον η διασάλευση της ηθικής τάξης.
 "Στοχαστικά Γονατογραφήματα"

Νάσος

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.