Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Νίκος Μωραΐτης: Πώς οι δημοσκόποι εξαπάτησαν τον Τσίπρα - Προκαλούν_ΦΟΒΟ και ΤΡΟΜΟ τα ποσοστά Λαφαζάνη και Μιχαλολιάκου: "Διψήφια" για ΛΑΕ & Χ.Α.

Οι εκδότες κορόιδεψαν τον πρωθυπουργό της χώρας. 
Του έστησαν κάλπικα νούμερα για να φέρουν πίσω το εκλεκτό τους πολιτικό προσωπικό

του Νίκου Μωραΐτη - altsantiri
Το τετριμμένο «οι δημοσκοπήσεις είναι χρήσιμο εργαλείο στα χέρια των πολιτικών» ξεχάστε το. Στην Ελλάδα, οι δημοσκοπήσεις είναι χρήσιμο εργαλείο στα χέρια της διαπλοκής.

Για τις περισσότερες εταιρείες δημοσκοπήσεων, δεν έχει περάσει μόνο η εποχή της αθωότητας, αλλά και της συγκεκαλυμμένης επιρροής. Ό,τι κάνουν, το κάνουν πια απροκάλυπτα. Απροκάλυπτα έφερναν το 61,3% ισόπαλο με το 38,7% πριν από δημοψήφισμα, απροκάλυπτα απεργάστηκαν και το σχέδιο που παγίδευσε τον Αλέξη Τσίπρα και τον έκανε να προκηρύξει πρόωρες εκλογές.

Ας δούμε το χρονικό της απάτης:


– Οι δημοσκοπήσεις όλη την εβδομάδα μετά το δημοψήφισμα έλεγαν ότι ο κόσμος επιθυμούσε σφόδρα την παραμονή στο ευρώ (σε ποσοστά της τάξεως του 80%) και ότι ήθελε έντονα (σε ποσοστά 70-80%) μία συμφωνία «όσο σκληρή κι αν είναι».

-Ο Τσίπρας, αντί να ακούσει μόνο το 61,3% της κάλπης, άκουσε και το «ναι στο ευρώ» και το «ναι σε σκληρή συμφωνία» που του έλεγαν οι δημοσκοπήσεις της διαπλοκής και τους έδωσε ίση αξία. [Είχα γράψει και τότε ότι ο τέως πρωθυπουργός διάβασε λάθος το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου. Το γιγάντιο ποτάμι τού είπε «ως εδώ, κι ας τρώμε ψωμί κι ελιά» κι εκείνος άκουσε «ευρώ πάση θυσία«].

-Όταν πια υπέγραψε τη συμφωνία, οι διαπλεκόμενες εταιρείες δημοσκοπήσεων -και φυσικά οι εντολείς τους, οι εκδότες- τον διαβεβαίωναν ότι οι πολίτες είναι μαζί του, του έδιναν ποσοστά 37-42% και υπεδείκνυαν την επιθυμία του κόσμου να φύγουν από το ΣΥΡΙΖΑ τα «βαρίδια της δραχμής» προκειμένου να του δώσει αυτοδυναμία.

-Πιεσμένος από την ανταρσία 50 βουλευτών του αλλά καθησυχασμένος από τα γκάλοπ των εκδοτών, ο Τσίπρας προκήρυξε εκλογές σίγουρος ότι θα πάρει αυτοδυναμία. Και τώρα βρίσκεται να παλεύει στήθος με στήθος με τη Νέα Δημοκρατία. Μέσα σε 15 μέρες, το 37-42% έγινε 22-26%. Γίνεται; Φυσικά δεν γίνεται.

Οι δημοσκοπήσεις εξαπάτησαν τον Τσίπρα. Οι εκδότες κορόιδεψαν τον πρωθυπουργό της χώρας. Του έστησαν κάλπικα νούμερα για να φέρουν πίσω το εκλεκτό τους πολιτικό προσωπικό.

Συνοψίζω το σχέδιο, που εξυφάνθηκε σε δύο στάδια, και είναι πραγματικά ιδιοφυές:

Πρώτο στάδιο εξαπάτησης (πριν από τη συμφωνία της 12ης Ιουλίου): δημοσκοπήσεις που παροσιάζουν ποσοστά της τάξεως του 70 – 80% ότι «οι πολίτες θέλουν συμφωνία, όσο σκληρή και αν είναι». Αποδείχθηκε στην πράξη ότι οι πολίτες δεν ήθελαν και δεν μπορούν να αντέξουν μία τρίτη σκληρή συμφωνία. Είναι απογοητευμένοι από το τρίτο μνημόνιο και από τον Τσίπρα προσωπικά κι αυτό το βλέπεις στο δρόμο, στην αγορά, στο διαδίκτυο, παντού.

Δεύτερο στάδιο εξαπάτησης (μετά τη συμφωνία της 12ης Ιουλίου): Οι πολίτες επικροτούν τη συμφωνία, και θέλουν τάχα μου το ΣΥΡΙΖΑ αυτοδύναμο (ποσοστά 37-42%) για να την εφαρμόσει.

Οι εκδότες και οι δημοσκόποι έστησαν από κοινού το πιο σατανικό σχέδιο για να ρίξουν την πρώτη αριστερή κυβέρνηση του τόπου. Ο Αλέξης Τσίπρας υπήρξε εξαιρετικά εύπιστος ή αφελής. Και τώρα το πληρώνει, παλεύοντας για την πρώτη θέση. Κι αν έρθει πρώτος, θα έχει τόσο μικρή κοινοβουλευτική δύναμη ώστε θα χρειάζεται πράσινα και ποταμίσια συστημικά πιόνια -αν όχι και μπλε!- για να κυβερνήσει.

Η Αριστερά στην κυβέρνηση τελειώνει εδώ. Οι εκδότες τα κατάφεραν – ας τους το αναγνωρίσουμε. Αλλά έχουν και μεγάλη πολιτική εμπειρία. Κυβερνούν, βλέπετε, πολλά χρόνια.

ΒΟΜΒΑ: Προκαλούν ΦΟΒΟ και ΤΡΟΜΟ τα ποσοστά Λαφαζάνη και Μιχαλολιάκου-Δείτε τους αριθμούς που αγχώνουν τον Αλέξη-Τι μας έκρυψαν τα ΜΜΕ για το γκάλοπ της BILD;-Βρώμικος πόλεμος του συστήματος κατά Χ.Α. και ΛΑ.Ε!
http://www.makeleio.gr/?p=421428
Τρέμει το σύστημα!

Τα ονόματα που προκαλούν πανικό στους ολιγάρχες της ενημέρωσης και της επιχειρηματικότητας ακούν στο όνομα Μιχαλολιάκος και Λαφαζάνης!

Τους δυο άνδρες δεν συνδέει τίποτε!

Και οι δυο όμως σύμφωνα με ρεπορτάζ του makeleio.gr τις επόμενες μέρες θα δεχτούν δριμύτατη επίθεση από καθεστωτικά δελτία ειδήσεων και εφημερίδες!

Το πρώτο χτύπημα από το Εξωτερικό

Σύμφωνα με μυστική δημοσκόπηση της γερμανικής εφημερίδας Bild , η Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη συγκεντρώνει ποσοστό γύρω στο 8% και δεν αποκλείεται να είναι και τρίτο κόμμα. ΑΝΕΛ και το ΠΑΣΟΚ παλεύουν για να πιάσουν το όριο του 3% και να μπουν στη Βουλή, σύμφωνα πάντα με την γερμανική εφημερίδα. Η μεγάλη έκπληξη για αυτούς είναι το Κόμμα Λεβέντη ( τον στηρίζουν με νύχια και δόντια οι Γερμανοί) που θα κατορθώσει να εκλεγεί στην Βουλή με το ποσοστό του 4%.
Αξίζει να σημειωθεί πως αποτελέσματα για την Χρυσή Αυγή είναι μόλις 5,3%, και δεν αναφέρονται σχεδόν πουθενά… κάτι που προκαλεί πονοκέφαλο από χθες στα επιτελεία της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ! Στενος συνεργάτες του Βαγγελη Μειμαρακη, ελεγε σε συντάκτη του makeleio.gr «Αν ισχύουν τα ποσοστά αυτά θα είναι μεγάλη χαρά για εμάς, είναι όμως δύσκολο να γίνει πιστευτό κάτι τέτοιο»

"Διψήφια" για ΛΑΕ & Χ.Α.

Μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες δημοσκοπήσεων της χωρας, δίνει στην Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, το ποσοστό από 7-17% . Αντίστοιχο ποσοστό καταγράφει και η Χρυσή Αυγή τα ποσοστά της οποίας μπορεί να αγγίξουν και το 18%

Σύμφωνα με τους δημοσκόπους τα ποσοστά των εν λόγω κόμματων είναι τα πιο δύσκολα να προβλεφθούν, και είναι αυτά που θα εκπλήξουν την ημέρα των εκλογών…

Πάντως το πολιτικό σκηνικό είναι ρευστό οι εξελίξεις καταιγιστικές και οι εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη!!

Πάντως, οι εκτιμήσεις που αφορούν τον ΣΥΡΙΖΑ τον δίνουν κάτω από το 25%!


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.