Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Αλήθεια, τι δίνουν οι εταιρίες στοιχημάτων για τις εκλογές; - Τρεχάτε ποδαρά- κια μου": Αδειάζουν την Μυτιλήνη από τον φόβο υπερψήφισης της Χρ. Αυγής

Γράφει ο Αντίοχος

Το στοίχημα έχει μπει πλέον στη ζωή μας και μπαίνοντας στην τελική ευθεία των εκλογών (11 και σήμερα!), ας δούμε τι προβλέπει ο Stoiximan (του Big Boss Μπόμπολα…), που… ξέρει τα πολλά κι ο νους του κατεβάζει.

Εις ότι αφορά το πρώτο κόμμα:

Η πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ δίνει απόδοση 1,57, ενώ της νουδούλας 2,10…

Εις ότι αφορά το τρίτο κόμμα:

Εδώ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα! Η Χρυσή Αυγή θα είναι το τρίτο κόμμα και δεν αμφιβάλλει κανείς γι’ αυτό! Απόδοση 1,20 δίνει – τζάμπα πράμα. Ακολουθεί...
(εκ του μακρόθεν…) το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ με απόδοση 10,00, το ΚΚΕ με 12, οι Λαφαζανίστας-Κουδουνίστρας-Πολιτικοί Απατεωνίστας με 16, το (σιγαλό…) Ποτάμι με 18, η Ένωση Φραπέδων (Λεβέντης) με 80 και ο Καμμένος με 300!!!

Εις ότι αφορά το ποσοστό της Χρυσής Αυγής:
Το όριο για το ποσοστό under/over της Χ.Α. είναι στο 7,70%. Όποιος επιλέξει over 7,7%, θα πάρει κάτι λίγα (απόδοση 1,72), δείγμα του ότι θεωρείται σίγουρο πως η Χρυσή Αυγή θα πάρει παραπάνω από 7,7%.

Από κει και πέρα, το όριο για το ποσοστό under/over του Ποταμιού είναι στο 5,45%, του ΚΚΕ είναι στο 5,85%, του ΠΑΣΟΚ στο 5,40%, του κόμματος Καμμένου στο 2,75%, των Λαφαζανίστας στο 4,60% και του κόμματος Λεβέντη στο 3,75%.

Αδειάζουν την Μυτιλήνη από τον φόβο υπερψήφισης της Χρυσής Αυγής:


Όσο πλησιάζουν οι εκλογές και μεγαλώνει ο φόβος του σάπιου κατεστημένου (από ακροδεξιά έως ακροαριστερά…) ότι θα σαρώσει η Χρυσή Αυγή στα λαθρομεταναστευτοκρατούμενα νησιά μας, λύνονται –ως δια μαγείας- τα προβλήματα.

Έτσι, μέσα σ’ ένα 24ωρο, από προχθές μέχρι εχθές το βράδυ, έφυγαν από την πολύπαθη νήσο Λέσβο 10.000 λαθρομετανάστες!

Πιο συγκεκριμένα, προχθές το βράδυ αναχώρησαν από τη Μυτιλήνη με τα πλοία «Ελευθέριος Βενιζέλος» και «Blue Star 1» 2.800, χθες το μεσημέρι 3.800 με τα πλοία «Πάτμος» και «Τέρα Τζετ» και χθες το βράδυ 3.200 με τα πλοία «Ελευθέριος Βενιζέλος» και «Αριάδνη»

και 1.000 με το «Blue Star 1» για Καβάλα.

(ΥΓ) 1: Ακόμα κι αν δεν υπήρχε η Χρυσή Αυγή, θα έπρεπε να την… ανακαλύψουμε, μιας και για τον φόβο της λύνονται τα προβλήματα στο… πιτς-φυτίλι.

(ΥΓ) 2: Εάν οι Έλληνες της Λέσβου ξεγελαστούν από το ξαφνικό ενδιαφέρον των πολιτικάντηδων και δεν δώσουν υψηλά ποσοστά στην Χρυσή Αυγή, από την επομένη των εκλογών θα υποστούν τα ίδια και τρισχειρότερα!

(ΥΓ) 3: Ψήφο στην Χρυσή Αυγή, για να μείνει η Ελλάδα μας ελληνική!

========================== "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.